- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Vahvoja diabeteslääkkeitä raskauden aikana estämään rokotteiden lapsille aiheuttamaa ylipainoa ja diabetesta

Länsimaissa lapsuusiän diabetes on muodostunut todelliseksi ongelmaksi. Media, terveysalan viranomaiset ja lääkärit syyttävät vanhempia lasten ylipainon aiheuttamasta diabeteksesta. Vanhemmat kuulemma syöttävät lapsille vääränlaista ruokaa ja antavat heidän tuijottaa televisiota ja pelata tietokonepelejä, eivätkä huolehdi liikunnasta, mikä tekee lapsista lihavia. Useat johtavat tiedemiehet ja rokoteasiantuntijat ovat kuitenkin sitä mieltä, että räjähdysmäisesti lisääntyneiden diabetestapausten syynä on rokotusten huima määrä aina syntymästä lähtien. Amerikan diabetessäätiön mukaan Yhdysvalloissa on diagnosoituja diabeetikkoja jo lähes 20 miljoonaa.

Tohtori Harris Coulter on kerännyt tutkimustuloksia Yhdysvalloista ja muualta erityisesti 1-tyypin diabeteksen ja lasten sikotauti- ja tuhkarokkorokotusten välisestä yhteydestä. Lääkärit ovat todenneet lukuisia tapauksia, joissa lapset ovat sairastuneet diabetekseen pian rokotuksen jälkeen:

1970-luvulla kreikkalainen tohtori Sinaniotis tutki 6,5-vuotiasta poikaa hänen sairastuttuaan kuukausi sikotautirokotteen jälkeen I-tyypin diabetekseen. Saksassa Quast havaitsi 70-luvun lopulla useita tapauksia, joissa uudet sikotauti- ja tuhkarokkorokotukset aiheuttivat I-tyypin diabetestapauksia viikkojen ja kuukausien jälkeen rokotuksista. Niin ikään Saksassa 80-luvulla Otten ja Helmke raportoivat useista tapauksista, joissa lapset sairastuivat 2 – 4 viikon jälkeen rokotuksista diabetekseen. Vuonna 1991 Pawlowski ja Gries tutkivat poikaa, joka oli sairastanut sikotaudin 16 kk vanhana, mutta saatuaan kaksoisrokotuksen 11v vanhana kärsi viikon jälkeen voimakkaita vatsakipuja ja sairastui diabetekseen 5 kk myöhemmin.

Englannissa terveydenhuollon tutkijat ovat päättäneet jättää tällaiset tutkimukset huomiotta ja päättäneet ennalta ehkäistä mahdollista diabetesta antamalla sikiölle jo kohdussa vahvoja diabeteslääkkeitä. Edinburghin yliopiston tutkijat päättivät kokeilla diabeteslääke Metforminin antamista ylipainoisille äideille jo ennen kuin lapsi syntyy ja alkaa kärsiä ylipainosta ja diabeteksesta, koska eivät ole keksineet syytä lasten ylipaino-ongelmaan. Kokeeseen osallistuu 400 odottavaa äitiä Liverpoolissa, Coventryssa, Sheffieldissä ja Edinburghissa. Ristiriitaisen kokeen takana olevat tutkijat kertoivat Daily Mailille, että odottavien äitien ylipaino alkaa karata käsistä ja heidän pitää tarttua toimeen suojellakseen tulevia lapsia.

Tässä ollaan heikoilla jäillä, sillä Metformin on diabeteslääke, jota ei suositella alle 10-vuotiaille. Toisekseen on eettisesti arveluttavaa ehkäistä ongelmaa, jota ei vielä ole olemassa. Tuleeko raskauden aikana ylipainoisen äidin lapsesta välttämättä lihava diabeetikko? Tutkijat tunnustavat, että ”tilanne ei ole ihanteellinen, mutta jotain on tehtävä.” Tutkimukset tukevat teoriaa, että ylipaino lisää raskaudenajan riskejä ja ylipainon tutkijat ovat ottaneet kokeen ilolla vastaan.

On olemassa kuitenkin alati kasvava määrä todisteita siitä, että lapsuusiän ylipainon ja diabeteksen aiheuttavat mm. lukuisat vahvat rokotukset. Lääketieteen tohtori S. Mendehlson on asiantuntija, joka on tutkinut paljon asiaa ja on kerännyt muiden asiantuntijoiden tutkimustuloksia ympäri maailman (aiemmin mainittujen lisäksi):

Tohtori Viera Scheiber on myös asiantuntija, joka uskoo lukuisten myrkyllisten rokotusten olevan syypää tähän äkilliseen diabeteksen aaltoon. Artikkelissaan ”Nykyaikaisen lääketieteen huijaus ja sen myrkylliset lääkkeet” hän kertoo rokotusohjelman lakkauttamisen hyödyistä:

Ensimmäinen huomattava asia olisi imeväisikäisten merkittävästi parantunut yleisterveys, jonka jälkeen huomattaisiin kadonneen varttuneempien lasten autismi, diabetes, ylipaino, käyttäytymis- ja oppimishäiriöt, teinirikollisuus ja kaikki sivistysvaltioiden nykyaikaiset ongelmat. Kehitysmaiden ihmiset ovat ilman toimivaa terveydenhuoltoa todellakin terveempiä kuin länsimaiden lapset ja aikuiset, erityisesti Yhdysvaltojen. Amerikkalaislapset ovat ehkä kaikkein sairaimpia koko maailmassa, eikä se ole kovin imartelevaa kalliille terveydenhuollolle. Kun seuraavan kerran seuraatte kouluampumisen taustoja, ajatelkaa kaikkia niitä pakollisia myrkkyjä, joilla lasten keho ja aivot on runneltu.

Tohtorit Goldman ja King ovat samaa mieltä huomauttaen, että rokotteista peräisin oleva elohopea on merkittävä tekijä lasten autismissa, ASD:ssä ADHD:ssä, astmassa ja tyypin 2 diabeteksessa.

Huolimatta musertavan lukuisista todisteista siitä, että rokotukset voivat aiheuttaa diabetesta, terveysviranomaiset ympäri maailman kieltäytyvät katsomasta totuutta ja syyttävät vanhempia lastensa kasvavista ongelmista. Sen sijaan, että he keskittyisivät ongelman todellisiin syihin, ovat he päättäneet myrkyttää lapsia jo ennen syntymää vahvoilla lääkkeillä ehkäistäkseen ylipainoa ja diabetesta, jonka aiheuttavat rokotteet jo kauan sitten hävinneisiin tauteihin!

 

CHRISTINA ENGLAND

Christina England on englantilainen journalisti ja kirjailija, jolla on yliopistoasteinen peruskoulutus journalismista ja mediasta. Hän opiskelee tällä hetkellä Englannin kirjallisuuden ja humaanisten tieteiden kandidaatin tutkintoon.

Sen lisäksi, että Christina kirjoittaa usein artikkeleita VacTruthin sivuille, hän myös kirjoittaa immunisaation turvallisuudesta ja tehokkuudesta American Chronicleen, Weekly Blitziin ja Namaste Publishing UK:hon.

Hänen pääosaamisensa on rokotuksiin liittyvässä tutkimuksessa, erityisesti lasten rokotusten aiheuttamissa ongelmissa ja vaurioissa ja niihin liittyvissä perättömissä lasten pahoinpitelysyytöksissä. Hänen kirjoituksiaan luetaan ympäri maailman ja niitä käännetään monelle kielelle. Christina England on tunnettu radiovieras ja suosittu luennoija seminaareissa.

Christinalla on kaksi aikuista poikaa, jotka kärsivät autismin kirjosta ja eriasteisista käyttäytymisen ja oppimisen häiriöistä. Hän on myös osallistunut kirjan Voices of autism: The healing companion – stories of courage, comfort and strength (Autismin ääniä: tarinoita rohkeudesta ja vahvuudesta) kirjoittamiseen.

Christina England on kirjoittanut Harold Buttramin kanssa rokotusten vaaroista kirjan Shaken baby syndrome or vaccine induced encephalitis – Are parents being falsely accused? (Ravistellun vauvan oireyhtymä vai rokotteen aiheuttama aivotulehdus – syytetäänkö vanhempia perusteetta?)

 

Alkuperäinen artikkeli: http://vactruth.com/2012/04/06/vaccine-induced-obesity-diabetes/ [1]