”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Väärennetty riisi valmistetaan perunoista ja nestemäisistä muoveista. Kuva: iStockphoto

Väärennettyä muoviriisiä myynnissä

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,60
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Koreankielisen Weekly Hong Kong-lehden mukaan kiinalaisessa Taiyuanin kaupungissa Shaanxin provinssissa tuotetaan väärennettyä riisiä. ”Riisi” valmistetaan perunasta, makeasta perunasta ja nestemäisistä muoveista. Seos puristetaan jyviksi, pakataan ja myydään. Väärennetty riisi pysyy kovana keittämisen jälkeenkin.

Kiinalainen ravintoloitsijain yhdistys CRA sanoo, että kolme kulhollista väärennettyä riisiä syötyään on käytännössä nielaissut yhden muovikassin. Väärennetyn riisin tehtailusta ja myynnistä syytettyjä tehtaita on alettu tutkia, mutta jälleenmyyjät ovat jo ehtineet tienata isot summat.

– Väärää stimulusta, väärän rahan painantaa, väärennettyjä BKT-tilastoja, väärennettyjä tavaroita ja palveluita…väärennettyä ruokaa koska meillä ei ole oikeaa talouskasvua, ei oikeaa taloutta, ei oikeaa teollisuutta…vain pelkkiä väärennöksiä! totesi talousanalyytikko Stacey Herbert Russia Today-ohjelmassa.

– Jotenkin tällaisessa tilanteessa on järkiinkäypää, että myös ruoka on väärennettyä.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*