"Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta. Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä. Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta."

Dresden James

Väärennetty riisi valmistetaan perunoista ja nestemäisistä muoveista. Kuva: iStockphoto

Väärennettyä muoviriisiä myynnissä

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,60
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Koreankielisen Weekly Hong Kong-lehden mukaan kiinalaisessa Taiyuanin kaupungissa Shaanxin provinssissa tuotetaan väärennettyä riisiä. ”Riisi” valmistetaan perunasta, makeasta perunasta ja nestemäisistä muoveista. Seos puristetaan jyviksi, pakataan ja myydään. Väärennetty riisi pysyy kovana keittämisen jälkeenkin.

Kiinalainen ravintoloitsijain yhdistys CRA sanoo, että kolme kulhollista väärennettyä riisiä syötyään on käytännössä nielaissut yhden muovikassin. Väärennetyn riisin tehtailusta ja myynnistä syytettyjä tehtaita on alettu tutkia, mutta jälleenmyyjät ovat jo ehtineet tienata isot summat.

– Väärää stimulusta, väärän rahan painantaa, väärennettyjä BKT-tilastoja, väärennettyjä tavaroita ja palveluita…väärennettyä ruokaa koska meillä ei ole oikeaa talouskasvua, ei oikeaa taloutta, ei oikeaa teollisuutta…vain pelkkiä väärennöksiä! totesi talousanalyytikko Stacey Herbert Russia Today-ohjelmassa.

– Jotenkin tällaisessa tilanteessa on järkiinkäypää, että myös ruoka on väärennettyä.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*