"Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa. Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme."

John Swinton, New York Times

Uusi Miss Holokaustiselviytyjä kruunattiin Israelissa – onnittelut!

7 ääntä, keskiarvo: 4,29 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,29 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,29 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,29 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,29 / 5 tähteä 5 (7 ääntä, keskiarvo: 4,29)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Israelissa järjestetään vuosittain härski poliittinen teatteri nimeltä Miss Holokaustiselviytyjä, jossa lavalle astuvat juutalaisvaltion irvokkaimmat kauneusleikkaukset.

holo4 holo3 holo2 holo1

Kisa järjestettiin nyt kolmantena vuonna peräkkäin. Voiton vei Romaniasta Israeliin muuttanut 83- vuotias juutalainen Rita Berkowitz. Berkowitz ja 15 muuta halvasti tälläytynyttä kilpailijaa esittelivät yleisölle avujaan ja kertoivat sotakokemuksistaan työleireillä, joista he pelastuivat kuin ihmeen kaupalla.

Berkowitz piti tulikivenkatkuisen sionistisen voitonpuheen, jossa hän sanoi, että palestiinalaisia järjestelmällisesti alistava ”Israel tulee vain voimistumaan”! Hän myös huusi, ettei ”juutalaisia voida koskaan hävittää tästä maailmasta”.


Video: Todellisuudessa saksalaiset eivät murhanneet leireillä ketään syntyperän vuoksi.


Video: Josef Mengelen pelastama juutalainen kertoo totuuden ”natsilääkäristä”.

 

Lue myös: Kokoelma naurettavimpia holokaustivalheita

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Luudat alle niin lähtisivät taatusti lentoon.

    (20)(1)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*