- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Uusi apulaisvaltakunnansyyttäjä vaatii kovempia rangaistuksia ”vihapuhujille”

Viime viikolla Suomen poliisi [1] kannusti pieniä lapsia ilmiantamaan ”vihapuhuvat” vanhempansa. Nyt Yle esittelee [2]uuden apulaisvaltakunnansyyttäjän, joka tahtoo hyökätä entistä raivokkaammin ajatusrikollisia vastaan.

Viime kesänä apulaisvaltakunnansyyttäjäksi noussut Toiviainen on julkisilla ulostuloillaan herättänyt kysymyksen siitä, saiko hän virkansa poliittisena palkintona tiukasta kulttuurimarxistisesta linjastaan. Toiviainen on kampanjoinut ahkerasti ”vihapuhetta” vastaan suomalaisessa mediassa.

Toiviainen on esimerkiksi väittänyt mediassa toistuvasti [3], että ”vihapuheella ei ole sananvapaussuojaa”. Toiviainen kuitenkin valehtelee, sillä termiä ”vihapuhe” ei ole määritelty lainkaan juridisesti. Lakikirjoissa ei lue mitään ”vihapuheen” sananvapaussuojasta.

Nopeasti yleistynyt termi ”vihapuhe” on kulttuurimarxistien keksimä kattonimitys kaikille ”poliittisesti epäkorrekteille” mielipiteille.

Puhumalla kovaan ääneen ”vihapuheesta” apulaisvaltakunnansyyttäjä pyrkii välittämään kansalle valheellisen mielikuvan siitä, että kyseessä olisi jo nyt aito rikosnimike. Toisin sanoen kansalaiset pelotellaan itsesensuuriin, kunnes globalistien kaavailemat uudet ajatusrikoslait [4]astuvat voimaan.

Yleisradion haastattelussa Toiviainen kertoo aikovansa ottaa ”erityiseen tarkkailuun tuomioistuinten antamat rangaistukset niin sanotuista vihapuherikoksista”. Apulaisvaltakunnansyyttäjä antoi kansalle median kautta signaalin, että maahanmuuttokriitikot ovat Suomen akuutein ongelma.

Ylen toimitus on tietysti innoissaan politrukin kovista otteista: ”Toiviainen on toiminut vasta puoli vuotta apulaisvaltakunnansyyttäjänä, mutta hän on ehtinyt tehdä jo monta syyteharkintaa poliitikkojen harjoittamasta vihapuheesta. Ja tuomioitakin on tullut.”

Toiviainen antaa haastattelun aikana ymmärtää, että hän pitää ajatusrikoksista nykyisin saatavia rangaistuksia liian matalina. Esimerkiksi Magneettimedian oikeusjuttu [5] johti kymmenientuhansien eurojen sakko- ja korvausmaksuihin. Millaisia maksut olisivat olleet Toiviaisen utopiassa?

”Jos havaitsette, että rangaistusten taso on liian alhainen, lähdettekö te syyttäjät vaatimaan kovempia rangaistuksia oikeudessa vihapuheesta?

Kyllä se sitä tarkoittaa. Mutta myös tässä sakkokategoriassa syyttäjä voi lähteä esittämään tiettyä tasoa. Lopulta tietysti tuomioistuin päättää, Toiviainen sanoo.”

MTV3:lle Toiviainen on aiemmin kertonut olevansa erityisen huolestunut maahanmuuttopoliittisen retoriikan koventumisesta Suomessa.

Toiviaisen kanssa samaa mieltä ovat muun muassa Euroopan juutalaisjärjestöt [6]ja Israelin hallitus [7], jotka ovat apulaisvaltakunnansyyttäjämme tavoin vaatineet kovia otteita ”rasisteja” eli maahanmuuttokriitikoita vastaan.

 

Lue myös:

Poliisi: Alamme painostaa myös lainkuuliaisia maahanmuuttokriitikoita! [8]
Poliisihallitus: Suomi tarvitsee lisää ajatuspoliiseja rajoittamaan sananvapautta [9]