- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

USA: mustia rikollisia kannustetaan mellakoimaan valkoisilla alueilla – raakaa rotuväkivaltaa kaduilla!

Donald Trumpin vaalivoittoa käytetään Yhdysvalloissa nyt tekosyynä valkoisiin kohdistuvalle väkivallalle. Mellakoihin on osallistunut afrikkalaisten ja latinojen ohella ainakin äärivasemmistoa ja juutalaisia.

Blue Lives Matter [1] –verkkosivu on koonnut sosiaalisesta mediasta viestejä, joissa mustia rikollisia kehotetaan purkamaan raivoaan valkoisten asuinalueilla.

Mustat mellakoivat usein omilla asuinalueillaan, mistä on tietysti suurta haittaa heidän omalle hyvinvoinnilleen. Vuoskymmenten töpeksinnästä on kuitenkin otettu viimein opiksi, kuten väkivaltaiset videot ja kuvat valkoisen Amerikan kaduilta osoittavat.

Monet ovat ihmetelleet, miksi mustat aktivistit saavat avoimesti ja omalla nimellään antaa toisilleen mellakkaohjeita. Juridisesti kyseessä on rikokseen yllyttäminen, mikä on itsessään rikos. Miksei poliisi puutu tähän?

Esimerkiksi viime kesänä [2] sekarotuinen mielenosoittajajoukko yritti hyökätä Sacramentossa maahanmuuttovastaiseen mielenosoitukseen. Poliisi ei puuttunut rikolliseen toimintaan lainkaan, kun hyökkäyksen takana olleen järjestön johtaja Yvette Felarca otti väkivallasta vastuun ja uhkasi uusilla vastaavilla iskuilla.

Yksi syy roturikollisten poliittiseen koskemattomuuteen voi olla se, että heillä on erittäin rikkaita ja vaikutusvaltaisia tukijoita. Esimerkiksi juutalainen George Soros on rahoittanut sekä mellakoihin osallistuneita väkivaltaryhmiä [3] että Amerikan presidenttejä [4].

Juutalaisia osallistui näyttävästi valkoistenvastaisiin protesteihin. [5]

Juutalaisia osallistui näyttävästi valkoistenvastaisiin protesteihin.

t-violence-08 [6]t-violence-03 [7] t-violence-04 [8] anti-white-riot [9]

Miksi Trump alkoi mielistellä mellakoitsijoita?

Myös Trumpin reaktiota mellakoihin on ihmetelty, sillä hän teki nopeasti 180 asteen kurssinmuutoksen. Ensin hän haukkui mellakoitsijat Twitterissä, mutta pian hän perui puheensa ja kehui heidän ”intohimoista asennettaan”.

Miksei Trump pitänyt valkoisten äänestäjiensä puolia? Miksei hän vaadi loppua valkoisiin kohdistuvalle rotuväkivallalle? Miksi hän alkoi välittömästi mielistellä vihollisiaan?

Trumpin mielenmuutoksesta uutisoineen Financial Timesin [10] mukaan mustat ja latinot ovat paitsi pahoinpidelleet valkoisia myös rikkoneet ikkunoita, tuhonneet autoja ja sytyttäneet tulipaloja.

Miten poliittinen eliitti ja valtamedia olisi reagoinut, jos valkoiset olisivat vastanneet samalla tavalla Obaman vaalivoittoon 2008?

 

Lue myös: Brexitin ennustanut blogisti: eliitti tahtoi Trumpin voittavan [11]