"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Jeesus juutalaisille

USA haluaa salata tietoja tappajalennokeista

2 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (2 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yhdysvaltojen hallitus on päättänyt kertoa vastaisuudessa vähemmän miehittämättömistä lennokeista ja salamurhakampanjansa laillisesta oikeutuksesta julkisuudessa, kertoo Press TV.

Yhdysvaltain oikeusministeriö, puolustusministeriö sekä keskustiedustelupalvelu CIA vetosivat liittovaltion valitustuomioistuimeen, jotta tietoja miehittämättömien lennokkien laittomista operaatioista ei luovutettaisi julkisuuteen. Obaman hallituksen mukaan tietojen julkaiseminen voisi aiheuttaa ”peruuttamatonta tuhoa kansalliselle turvallisuudelle”.

Huhtikuussa oikeus määräsi, että tiedot lennokkirikoksista julkaistaisiin tiedonsaannin vapautta koskevan säädöksen nojalla. Tietoja vaativien sanomalehtien ja kansalaisjärjestöjen asianajajat totesivat perjantaina, että tietoja pimittävä hallitus estää demokraattisen keskustelun valtion kiistanalaisesta salamurhahankkeesta. Asiantuntijoiden ja ihmisoikeustyöntekijöiden mukaan on Yhdysvaltojen perustuslain vastaista tappaa kansalaisia, kun sotatilaa ei ole julistettu eikä oikeudenkäyntejä pidetty.

Yhdysvallat murhaa vastustajikseen epäilemiään ihmisiä ja täysin sivullisia siviilejä useissa muslimimaissa, kuten Jemenissä, Pakistanissa, Afganistanissa ja Somaliassa. Washington väittää, että kaikki lennokkien murhaamat ovat terroristeja, mutta paikallisten viranomaisten mukaan suurin osa surmatuista on siviileitä. YK:n mukaan lennokkihanke on kansainvälisen lain vastainen, mutta tämä ei ole estänyt Yhdysvaltoja jatkamasta sitä.

 

Lue myös: Entinen CIA-johtaja: ”USA murhaa metatietojen perusteella”

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*