- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Unkari raivoissaan laitonta siirtolaisuutta lobbaavalle Sorosille

Artikkelin suomennoksen julkaisi alunperin MV-lehti [1]. Artikkelin on kirjoittanut juutalainen [2] sionisti Pamela Geller, joka ei tietenkään kerro lukijoille Sorosin juutalaistaustasta. Teksti on kuitenkin asiapitoinen ja suosittelemme lukemaan sen kylkiäisinä artikkelin ”Miten sionistit selviävät valheistaan [3]”.

Radikaali miljardööri George Soros kertoo omin sanoin [4] (ja teoin) EU-suunnitelmasta, jonka avulla muslimit valtaavat ja tuhoavat Euroopan:

”Ensinnäkin EU:n on otettava lähitulevaisuudessa vastaan vähintään miljoona turvapaikanhakijaa vuosittain. Tämä taakka on jaettava oikeudenmukaisesti periaattella, joka viimeinkin hyväksyttiin määräenemmistöllä Euroopan neuvoston huippukokouksessa 23.9.2015 [5].

Riittävä rahoitus on välttämätöntä. EU:n tulisi tehdä turvapaikanhakijoiden vastaanottaminen houkuttelevammaksi tarjoamalla asumisen, terveydenhuollon ja koulutuksen kustantamiseen vuosittain 15000 euroa per turvapaikanhakija. Tukea maksettaisiin kaksi vuotta vastaanotettavaa kohden.

EU voi hankkia näitä varoja laskemalla liikkeeseen pitkäaikaisia joukkolainoja käyttämällä suurelta osin hyödyntämätöntä AAA-luokitettua lainakapasiteettiaan. Näin lisäetuna saataisiin tarpeellisia finanssipoliittisia elvytystoimia Euroopan taloudelle.

Yhtä tärkeää on, että sekä EU-valtioiden ja turvapaikanhakijoiden annetaan ilmaista toiveensa, mahdollisimman vähäisellä pakottamisella. Ehdoton edellytys onnistumiselle on se, että pakolaiset sijoitetaan haluamilleen aluille, joissa heidät ollaan valmiita ottamaan vastaan.

Lisäksi EU:n on johdettava maailmanlaajuista pyrkimystä tarjota riittävä rahoitus Libanonille, Jordanialle ja Turkille, tukeakseen näissä maissa asuvaa neljä miljoonaa pakolaista.”

Ei ole yllättävää, että George Sorosin likaiset kädet ohjailevat maahanmuuttajainvaasiota Eurooppaan. ”Valtiottomaksi valtiomiehksi” itseään kutsuva vasemmistolainen [6] miljardöörikeinottelija on sekaantunut lähes kaikkeen pahaan. Amerikassa hän rahoittaa tuhoisimpia vasemmistoryhmiä. Tämä [7] kannattaa lukea.

Hän johtaa ja rahoittaa radikaaliverkostoa, joka pyrkii muuttamaan perustuslaillisen tasavaltamme sosialistien pesäksi. ”Hän on pääosin yksityistänyt Demokraattisen puolueen ja ottanut sen henkilökohtaiseen ohjaukseensa. ’Varjopuolue’ on hänen ohjauksensa väline.”

stream_img [8]

Soros on ulottanut lonkeronsa kaikkialle

Eurooppaan saapuville muslimimaahanmuuttajille annetaan ”maahanmuuttajan käsikirja”, jossa on Eurooppaa koskevia vinkkejä, karttoja, puhelinnumeroita ja ohjeita. Suppeassa oppaassa on pakolaisia auttavien organisaatioiden puhelinnumeroita. Opas on kirjoitettu arabiaksi sisältäen Punaisen Ristin, YK:n pakolaisjärjestön (UNHCR) ja muiden pakolaisten matkaa avustavien järjestöjen puhelinnumeroita.

Oppaan [9] painattaa ja jakelee Sorosin Open Society -ryhmään kuuluva ”W2eu – Tervetuloa EU:hun [10]” -säätiö, jonka aktivistit jakavat näitä oppaita ilmaiseksi Turkissa.

Unkarin hallituksessa olevien kristillisdemokraattien lakimies kertoi George Sorosin rahoittamien kansalaisjärjestöjen haittaavan Unkarin maahanmuuttoviranomaisten työtä. Istvan Hollik kertoi uutiskanava M1:lle, että Unkarin Helsinki-komitea, Unkarin maahanmuuttajayhdistys (Menedek) sekä Unkarin ihmisoikeusunioni (TASZ) olivat häirintään osallistuneita organisaatioita.

Hollik kertoi myös, että Soros rahoittaa näitä organisaatioita säätiödensä kautta, eikä yksikään osapuolista kiellä tätä. (lähde [11])

Soros on toistuvasti kertonut näkevänsä itsensä messiaanisena hahmona. Vain suuruudenhullu voi sanoa: ”Myönnän aina hautoneeni mielessäni yliampuvaa näkemystä omasta tärkeydestäni – suoraan sanottuna kuvittelen itseni jonkinlaiseksi jumalaksi”; tai: ”Lapsuudesta lähtien kannoin jonkin verran melko voimakasta messiaanista fantasiaa, jossa halusin kontrolloida etten joutuisi hullujenhuoneelle.”

Hullujenhuoneelle tässä on päädyttykin, koska yksi maailman rikkaimmista ihmisistä käyttää miljardejaan muokatakseen Amerikkaa radikaalien näkemystensä mukaiseksi. (lähde [12])

Kalyeena Makortoff CNBC:llä keskiviikkona 14 lokakuuta 2015: ”Miljardööri Sorosta arvostellaan kotimaassaan [13]”:

”Unkarin TV2-kanavan haastattelussa Unkarin pääministeri Orban sanoi: ’Monien Sorosin tukemien kansalaisjärjestöjen aktivoituneen ja vaatineen hallitusta jättämään rajat auki.

Orban kuitenkin kiisti tiedotusvälineiden tulkinnan aiemmasta puheestaan, jonka mukaan hyväntekeväisyysjärjestöt salaliitossa palvelisivat ulkomaiden etuja. Sen sijaan hän vaati avoimuutta: ’Pyydän Unkarissa toimivia kansalaisjärjestöjä paljastamaan ketkä ovat niiden kannattajia ja kuinka paljon ne saavat heiltä.

Ei ole ensimmäinen kerta kun Open Society -järjestö ja Soros iskeen arkaan kohtaan Itä-Euroopassa. Heinäkuussa Open Societylle tuli ongelmia Venäjän hallituksen kanssa, joka lähes kielsi säätiöitä ja useita demokratiajärjestöjä, joita syytettiin ”pehmeiden aggressioiden” suorittamisesta Venäjällä.

Open Societyn tiedottaja kertoi CNBC:lle, että järjestö on päättänyt jatkaa tukeaan venäläisille, kunhan tuki pysyy laillisuuden ja verkoston toimeksiannon asettamissa rajoissa.”

 

Lue myös:

Dublin-sopimusta puretaan ja maahanmuuton rajoittajia kiristetään taloudellisesti [14]
Sorosin ja CIA:n suunnitelma epävakauttaa Eurooppa [15]
George Soros – Ukrainan keskuspankin seuraava johtaja? [16]
Kreikka ja petos nimeltä demokratia [17]
Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille [18]