"Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään."

Robert Faurisson

UN Watch

2 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (2 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Verkkomedia.org julkaisi hiljattain Vesa Raiskilan ansiokkaan suomennoksen Foreign Policy Journalin UN Watchia käsittelevästä artikkelista.

Maidc Ó Cathail kirjoittaa Foreign Policy Journalissa UN Watch -järjestön taustoista ja toiminnasta: ”Helmikuussa 2011 UN Watch organisoi 70 kansalaisjärjestön kirjeen presidentti Obamalle, EU:n ulkopoliittiselle johtajalle Catherine Ashtonille ja YK:n pääsihteerille Ban-ki Moonille. Kirjeessä vaadittiin kansainvälisiä toimia Libyaa vastaan suojeluvastuuperiaatteen (Responsibility to Protect) nojalla.”

”Jerusalem Postin haastattelussa UN Watchin pääjohtaja Hiller Neuer sanoi, että ”Yhdysvaltain ja EU:n haluttomuus puuttua Libyan kauheuksiin ei pelkästään petä monia libyalaisia, jotka vaarantavat henkensä taistellessaan vapaudesta, vaan merkitsee myös sitä, että USA ja EU pakoilevat vastuutaan YK:n turvallisuusneuvoston ja ihmisoikeusneuvoston jäseninä rauhan ja ihmisoikeuksien turvaamisessa ja sotarikosten estämisessä”.

Vaikka sen syytöksiä ei ole todistettu, UN Watchin ”kiireellinen vetoomus kauheuksien lopettamiseksi Libyassa” riitti Libyan erottamiseen YK:n ihmisoikeusneuvostosta ennen asian siirtämistä YK:n turvallisuusneuvostolle ja tarjosi valheellisen oikeutuksen NATO:n kahdeksan kuukautta kestäneille ”humanitäärisille” pommituksille.”

”Tämä amerikkalaisin verovaroin rahoitettu, mutta kongressin valvonnan ulkopuolella toimiva säätiö perustettiin vuonna 1983, ja se on siitä saakka sekaantunut muiden valtioiden sisäpolitiikkaan.” Ó Cathail kirjoittaa.

Ian Williams, Yhdistyneiden kansakuntien kirjeenvaihtajien yhdistyksen entinen puheenjohtaja, kirjoitti The Guardianissa: ”UN Watch on järjestö, jonka päätavoite on syyttää Yhdistyneitä kansakuntia ja erityisesti sen ihmisoikeusneuvostoa Israel-vastaisuudesta”.

UN Watch on viime aikoina voimakkaasti ajanut Syyrian vastaisia kampanjoita.

Takaisin pääjuttuun.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*