"Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään."

Robert Faurisson

Pesupuuhaan tarvitaan kahta eri pesuainetta - valkopyykille valkaisuaineellinen pesuaine ja värillisille color-pesuaine.

Ummehtunut haju häipyy fosfaatilla

0 ääntä, keskiarvo: 0,00 / 5 tähteä 50 ääntä, keskiarvo: 0,00 / 5 tähteä 50 ääntä, keskiarvo: 0,00 / 5 tähteä 50 ääntä, keskiarvo: 0,00 / 5 tähteä 50 ääntä, keskiarvo: 0,00 / 5 tähteä 5 (0 ääntä, keskiarvo: 0,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Pesupuuhaan tarvitaan kahta eri pesuainetta – valkopyykille valkaisuaineellinen pesuaine ja värillisille color-pesuaine.

Arat materiaalit pitävät nestemäisestä hienopesuaineesta. – Lapsille väriä päästäviä vaatteita ei kannata ostaa ollenkaan. Kukaan ei ehdi niitä ruveta pesemään erikseen, Nykänen muistuttaa.

Nykyisissä markkinoilla olevissa pesuaineissa on zeoliittia, joka saostuu nopeasti pyykkikoneeseen.
– Juuri tästä johtuu, että kone alkaa haista vähän niin kuin ummehtuneelle perunakuopalle. Hajun ja saostumat saa pois pesemällä koneessa vaikkapa lakanoita reilussa 90 asteessa fosfaattipitoisella pesuaineella.

– Kone puhdistuu hyvin. Fosfaatti ei pääse saastuttamaan luontoa, koska se poistetaan vedestä puhdistuslaitoksella. Huonoa omaatuntoa ei sen vuoksi tarvitse potea.

Takaisin pääjuttuun:
Pesetkö pyykkisi oikein?

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*