"Minut kasvatettiin kunnioittamaan sananvapautta. Olen liian vanha muuttaakseni tapojani vain mielistelläkseni uutta maailmanjärjestystä."

Bobby Fischer

Pesupuuhaan tarvitaan kahta eri pesuainetta - valkopyykille valkaisuaineellinen pesuaine ja värillisille color-pesuaine.

Ummehtunut haju häipyy fosfaatilla

0 ääntä, keskiarvo: 0,00 / 5 tähteä 50 ääntä, keskiarvo: 0,00 / 5 tähteä 50 ääntä, keskiarvo: 0,00 / 5 tähteä 50 ääntä, keskiarvo: 0,00 / 5 tähteä 50 ääntä, keskiarvo: 0,00 / 5 tähteä 5 (0 ääntä, keskiarvo: 0,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Pesupuuhaan tarvitaan kahta eri pesuainetta – valkopyykille valkaisuaineellinen pesuaine ja värillisille color-pesuaine.

Arat materiaalit pitävät nestemäisestä hienopesuaineesta. – Lapsille väriä päästäviä vaatteita ei kannata ostaa ollenkaan. Kukaan ei ehdi niitä ruveta pesemään erikseen, Nykänen muistuttaa.

Nykyisissä markkinoilla olevissa pesuaineissa on zeoliittia, joka saostuu nopeasti pyykkikoneeseen.
– Juuri tästä johtuu, että kone alkaa haista vähän niin kuin ummehtuneelle perunakuopalle. Hajun ja saostumat saa pois pesemällä koneessa vaikkapa lakanoita reilussa 90 asteessa fosfaattipitoisella pesuaineella.

– Kone puhdistuu hyvin. Fosfaatti ei pääse saastuttamaan luontoa, koska se poistetaan vedestä puhdistuslaitoksella. Huonoa omaatuntoa ei sen vuoksi tarvitse potea.

Takaisin pääjuttuun:
Pesetkö pyykkisi oikein?

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*