- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Ukrainan uusi presidentti on juutalainen ammattirikollinen

Ukrainan uusi presidentti Petro ”suklaakuningas” Porošenko on monessa rikosskandaalissa ryvettynyt juutalainen. Oligarkki Porošenko on ilmoittanut, että hänen valintansa myötä Ukraina jatkaa väliensä parantamista länttä kohti. Israel ja Yhdysvallat ovat olleet innoissaan rikolliskuninkaan valinnasta.

Porošenkon alkuperäinen nimi on Peter Waltzman. Waltzman vaihtoi nimensä ukrainalaisempaan helpottaakseen liiketoimiaan. Hän aloitti uransa pesemällä neuvostorahaa, ja tarina ”ahkerasta yksityisyrittäjä Porošenkosta” on myöhemmin sepitetty tarina. Etenemistä rikollisuralla helpotti se, että Petron isällä oli paljon kokemusta alamaailmassa toimimisesta. Isänsä ”yrityksessä” Porošenko osallistui esimerkiksi ryöstöihin, prostituutioon, asekauppaan ja huumebisnekseen. Häntä on syytetty lukemattomia kertoja kavalluksista, korruptiosta, poliitikkojen lahjonnasta ja verorikoksista. ”Ahkera juutalainen yksityisyrittäjä” on myös uhkaillut väkivallalla kilpailijoitaan.

poroshenko-secret-jew-jdf [1]

Porošenkoa on luonnehdittu ”poliittiseksi kameleontiksi”. Hän kertoo äänestäjille mitä nämä tahtovat kuulla ja muuttaa kantojaan aina, kun se on hänelle edullista. Onpa juutalainen talousrikollinen, huumekauppias ja parittaja kutsunut itseään jopa ”isänmaalliseksi ukrainalaiseksi”.

Porošenko yritti piilotella juutalaisia juuriaan viimeiseen asti, sillä ukrainalaiset muistavat edelleen neuvostojuutalaisten järjestämän nälänhädän [2], joka riivasi maata 1930-luvulla. Tänä vuonna juutalaisten omaisuuden kimppuun on hyökätty toistuvasti mielenosoitusten aikana, mutta viimeistään nyt länsimielinen sionistinen oligarkia on saanut täydellisen yliotteen Ukrainan poliittisesta elämästä.

DavidDuke.com [3]
Strategic-Culture.org [4]