- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Ukrainan konflikti, Venäjä ja neuvottelut

Ukraina-neuvotteluita käydään kuumeisesti. Ajaako länsi Venäjää nurkkaan vai onko kysymyksessä tietyn kansainvälisen valtaeliitin hajota ja hallitse –menetelmä?

Myöhään perjantai-iltana (6.2.2015) Suomen aikaa kokoontuivat Moskovaan Venäjän presidentti Vladimir Putinin kanssa neuvotteluihin Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Ranskan presidentti Francois Hollande (RT).

Ukraina-neuvotteluissa ehdotettiin asiakirjaa, joka toteuttaisi aiemman Minskin rauhansopimuksen ja lopettaisi taistelut Itä-Ukrainassa. Putinille ehdotettiin mainitun rauhansopimuksen toteuttamista (RT).

 

Ketkä ovat syyllisiä?

Euroopan ja muiden maiden johtajille puhunut sionistinen elitisti Petro Porošenko [1], joka tunnetaan myös Ukrainan presidenttinä, vilautteli passeja, jotka hänen mukaansa olivat peräisin venäläisiltä sotilailta Ukrainassa (Mtv3). Porošenko kinusi tempauksellaan länsimailta aseapua Ukrainaan (Mtv3).

Ulkoministeri Erkki Tuomiojan mukaan Venäjän toimet Ukrainassa, tuki separatisteille ja Krimin kansainvälisen oikeuden ja sopimusten vastaisella tavalla toimeenpantu miehitys ja liittäminen ovat tulleet laajalti tuomituiksi ja johtaneet EU:ssa päätettyihin Venäjään kohdistettuihin pakotetoimiin. Suomi on näihin kantoihin ja toimiin varauksetta liittynyt (Tuomioja 2015).

ukraina [2]

Toisaalta Venäjän presidentti Vladimir Putinin mukaan Nato taistelee Ukrainassa pyrkimyksenään laajentaa toimillaan Yhdysvaltojen geopoliittista mahtia Ukrainan kansan edun suojelemisen sijasta (RR 2015).

Parlamentaarinen Suomi hallituksineen on lyönyt täysin laimin suomalaisten turvallisuuden ja lyöttäytynyt Naton kelkkaan. Suomen turvallisuus vaarantuu silloin, kun Suomi liittyy läntisten valtioterroristien vietäväksi. Poliitikkojen mukaan meidän on valittava idän ja lännen väliltä, mikä on valhe.

 

Kuka aloittikaan Ukrainan kriisin?

Länsimaiden ja läntisen valtamedian kampanja Naton ja Yhdysvaltojen intressien puolesta on ollut hävyttömän julkeaa. Aivan tahallaan on unohdettu, että länsimaat ovat pahentaneet Ukrainan ja Venäjän välisiä suhteita entisestään. Lisäksi USA ja EU:n tietyt maat ovat tukeneet eri tavoin Ukrainan hallitusta sisällissodassa.

Kuten aikaisemminkin olen kirjoittanut, niin totean nytkin, että Ukrainaan perustettiin länsimaisen globaalin eliitin konfliktipesäke. Tavoitteena on suurvaltojen, sotilasliittojen ja kansainvälisten suuryhtiöiden voimistuminen itsenäisten kansallisvaltioiden kustannuksella. Kun itä ja länsi ”taistelevat” käsikirjoitettuja taisteluita keskenään, eniten kärsivät Euroopan itsenäiset kansat. Lopputuloksena voi olla kolmas maailmansota, jos sionistinen kansainvälinen eliitti ei muuten saavuta tavoitteitaan. Edellä mainituista löytyy kirjoituksia lähteineen esimerkiksi täältä [3].

Barack Obama on tunnustanut USA:n toimineen välittäjänä vallan siirtämisessä Ukrainassa 2014 helmikuun vallankaappauksessa. Millä oikeudella Yhdysvallat sotkeutuu Euroopan asioihin? (RVÄ 2014)

 

Sionistisen lännen täytyy luopua imperialismistaan

Ukrainan sisällissodaksi paisuneen konfliktin käynnistäjinä ovat olleet kansainväliset sotilasliitot ja suuryritykset sekä suurvallat. Ratkaisu vaatii peiliin katsomista jokaiselta osapuolelta. Ukrainassa ammattirikollinen Porošenko (Duke 2014; S-C 2014) on syöstävä vallasta ja presidentin virka on luovutettava henkilölle, joka ajaa puhtaasti ukrainalaisen kansan etua. Myös Venäjällä politiikka on puhdistettava turvallisuusuhan muodostavista lobbaajista [4].

poroshenkonsalaisetjuuret [5]

EU on Ukrainan vihollinen siinä missä jokaisen muunkin eurooppalaisen valtion. Ukraina ei saa antaa lännen määräillä itseään. Kriisin ratkaisemiseksi vaaditaan uudistuksia siis Ukrainan ja Venäjän poliittisissa järjestelmissä sekä Yhdysvaltojen ja EU:n sulkemista sopimusprosessin ulkopuolelle.

Samanlaisia parannuksia voisi tehdä myös Suomessa. Suomen, Ruotsin ja Yhdysvaltojen ilmavoimat harjoittelevat maaliskuussa yhdessä Suomen ja Ruotsin ilmatilassa sekä kansainvälisessä ilmatilassa (HS 2015). Johtoasema sotaharjoitteluissa on Yhdysvalloilla ja vielä Suomen maaperällä. Ovatko Suomen poliittiset johtajat täysiä poliittisia pölkkypäitä? Luulevatko he tarvittaessa saavansa Natosta tai USA:sta turvaa? Ainakaan Suomen poliittista johtoa ei suomalaisten kannata puolustaa, sillä tällä hetkellä kotimainen eliitti on suurin vihollisemme.

 

Loppuhuomioita

Täytyy huomata, että Vladimir Putin ja Venäjä eivät edusta täysin rinnoin oppositiota globalisaatiolle ja liikepankkien vallalle. Toivoisin tietysti asiantilan näin olevan. Jo sionistisen eliitin rahoittaman ja organisoiman bolševikkivallankumouksen [6] jälkeen silloinen neuvostovaltio oli eliitin käsikassara, jota on myös nykyinen Venäjä.

Itsenäisissä medioissa käydään paljon keskustelua siitä, myötäileekö Putin kotimaansa juutalaisia lobbausryhmiä, koska se on tällä hetkellä strategisesti älykästä. Venäjä väittää vastustavansa uutta maailmanjärjestystä (jonka ytimessä on pankkieliitti), mutta se on osa kansainvälistä järjestelypankkia (BIS), jota kutsutaan keskuspankkien keskuspankiksi. Kohtaavatko kauniit lupaukset ja konkreettiset näytöt?

russian-israel-flag [7]

Sionistisen mafian valtaan Venäjällä viittaa osaltaan Mihail Gorbatšovin luento ”Näköaloja globaaliin muutokseen”. Tämä Neuvostoliiton hajoamisesta ja ”uuden” Venäjän noususta vastuussa ollut johtaja on jo pitkään kannattanut ”Uutta maailmanjärjestystä” sekä keskitettyä globaalia hallintoa. Luennollaan Lafayetten yliopiston opiskelijoille Eastonissa Gorbatšov väitti ”Uuden maailmanjärjestyksen” olevan pakollinen ”vapauden” suojelemiseksi (GP 2014).

Huomattakoon, että Zbigniew Brzezinski näyttää ajattelevan hyvin pitkälti samoin kuin Gorbatšov. Tämä on mielenkiintoista etenkin siksi, että Brzezinski on Obaman läheinen sekä vaikutusvaltainen ulkopoliittinen neuvonantaja.

Venäjän hyvät taloudelliset ja poliittiset suhteet esimerkiksi Iraniin sekä Syyriaan vaikuttavat siihen, että Venäjä ei voi olla niin vahvasti sionistien ohjauksessa kuin länsimaat ovat. Toisaalta kyse voi olla laskelmoivasta suurvaltapolitiikasta, sillä Venäjä käy asekauppaa myös Israelin kanssa. Venäjän sionismiongelmasta huolimatta Suomen tulisi olla puolueeton sekä diplomaattinen Venäjää kohtaan. Näin varjelemme vakautta niin talous- kuin turvallisuuspolitiikassa.

Mikäli toisiaan vastaan taistelevia länttä ja Venäjää hallitsee sama valtaeliitti, niin silloin kysymyksessä on hajota ja hallitse –politiikka. Sotatilan syttyminen Naton ja Venäjän välille on mahdollinen ja tällaisesta suursodasta hyödyn hedelmät tulisivat putoamaan valtaeliitin koriin. Sota tulisi eittämättä myös voimistamaan sionistien poliittista vaikutusvaltaa Venäjällä.

 

Markku Juutinen

 

Lähteet:

RT (2015.06.02). Saatavilla [8].

Mtv3 (07.02.2015). Saatavilla [9].

Tuomioja, Erkki (01.01.2015). Saatavilla [10].

Rysslands Röst (2015). Väst understöder Kievs aggression

Radio Venäjän ääni (08.02.2014). Saatavilla [11].

DavidDuke.com; Strategic-Culture.org [12]

Helsingin Sanomat (06.02.2015). Saatavilla [13].

Zero Hedge (04.03.2014). Saatavilla [14].