- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Israel on sotarikollinen ja sen johtajat typeryksiä

 

Sir Gerald Kaufmanin puhe Britannian parlamentin alahuoneelle 15.01.2009

Minut kasvatettiin ortodoksijuutalaiseksi ja sionistiksi. Kotikeittiössämme oli Juutalaisen Kansallisrahaston keräysrasia, johon laitoimme kolikoita auttaaksemme juutalaisten Palestiinan asuttamista. Kävin ensi kertaa Israelissa vuonna 1961 ja olen ollut siellä sen jälkeen useammin kuin jaksan muistaa. Minulla oli sukua Israelissa ja minulla on ystäviä siellä. Eräs ystävistäni taisteli vuosien 1956, 1967 ja 1973 sodissa ja haavoittui niistä kahdessa. Solmioneulani on tehty hänelle palkinnoksi osoitetusta kampanjakoristeesta, jonka hän antoi minulle. Olen tuntenut henkilökohtaisesti useimmat Israelin pääministerit, alkaen ensimmäisestä, David Ben-Gurionista. Golda Meyer oli ystäväni, kuten myös apulaispääministeri Yigal Allon, joka kenraalina voitti Negevin (autiomaan) Israelille vuoden 1948 itsenäisyyssodassa.

Vanhempani tulivat Englantiin pakolaisina Puolasta. Suurin osa heidän perheistään murhattiin natsien toimesta holokaustin aikana. Isoäitini oli sänkypotilaana, kun natsit saapuivat hänen kotikaupunkiinsa Staszowiin. Saksalainen sotilas ampui hänet kuoliaaksi omaan sänkyynsä. Isoäitini kuolema ei ole puolustus Israelin sotilaiden murhaamille isoäideille Gazassa. Nykyinen Israelin hallitus käyttää kyynisesti ja armottomasti hyväksi harhauskoisten jatkuvaa syyllisyyttä juutalaisten joukkosurmista holokaustissa oikeutuksena palestiinalaisten murhaamiseen. Päätelmä on, että juutalaisten henki on korvaamattoman arvokas, mutta palestiinalaisten hengellä ei ole mitään merkitystä.

Sky Newsillä Israelin armeijan tiedottaja, majuri Leibovich, vastasi kysymykseen Israelin (senhetkisestä) tappamasta 800 palestiinalaisesta (luku on sen jälkeen noussut tuhansiin). Epäröimättä hän vastasi 500:n heistä olleen militantteja. Vastaus oli kuin suoraan natsin suusta. Kenties Varsovan getossa hengestään taistelleet juutalaisetkin olisi voinut leimata militanteiksi.

Israelin ulkoministeri Tzipi Livni vakuuttaa, ettei hallitus aio olla missään tekemisissä Hamasin kanssa, sillä he ovat terroristeja. Tzipi Livnin isä oli Eitan Livni, terroristijärjestö Irgun Zvai Leumin operatiivinen johtaja, joka oli vastuussa King David hotellin räjäyttämisestä Jerusalemissa, mikä vaati 91 uhria mukaan lukien neljä juutalaista.

Israel syntyi juutalaisten terrorismista. Juutalaiset terroristit hirttivät kaksi englantilaista kersanttia ja ansoittivat heidän ruumiinsa. Irgun surmasi yhdessä terroristijoukkio Sternin kanssa 254 palestiinalaista Deir Yassinin kylässä vuonna 1948. Nykyään Israelin hallitus on antanut ymmärtää olevansa valmis neuvottelemaan omilla ehdoillaan Fatahin johtajan Abbasin kanssa. Se on kuitenkin liian myöhäistä. He olisivat voineet keskustella Fatahin edellisen johtajan, Yasser Arafatin kanssa, joka oli ystäväni. Sen sijaan he saarsivat Arafatin bunkkeriin Ramallahissa, jossa vierailin hänen luonaan. Arafatin kuoltua Fatahin epäonnistumiset johtivat Hamasin voittoon Palestiinan vaaleissa 2006. Hamas on häijy järjestö, mutta demokraattisesti valittu ja ainoa puolue, jolla on valtaa. Hamasin boikotoiminen, myös Englannin puolelta, on ollut paha virhe, josta on seurannut kamalia seurauksia. Merkittävä Israelin ulkoministeri Abba Eban, jonka kanssa kampanjoin rauhan puolesta useissa kampanjoissa, sanoi: ”Rauha solmitaan keskustelemalla vihollisen kanssa.”

Vaikka israelilaiset murhaisivat kuinka paljon palestiinalaisia Gazassa, he eivät pysty ratkaisemaan tätä ongelmaa sotilaallisin keinoin. Riippumatta siitä, miten ja kuinka taistelut päättyvät, palestiinalaisia on edelleen 1,5 miljoonaa Gazassa ja 2,5 miljoonaa Länsirannassa. Israelilaiset kohtelevat heitä kuin sontaa satoine tiesulkuineen ja laittomien juutalaisten asutusten karmeiden asukkien ahdistellessa heitä. Vielä tulee aika, lähitulevaisuudessa, kun palestiinalaisia on Israelissa enemmän kuin juutalaisia.

Hallituksemme on aika tehdä selväksi Israelin hallitukselle, että sen käyttämä politiikka ja voimakeinot eivät ole hyväksyttäviä ja julistaa totaalinen saarto, jolla kielletään Israelin aseistaminen. Nyt on rauhan aika, oikean ja aidon rauhan, eikä Israelin aikoman valloituksen, joka on mahdoton saavuttaa. Israel on sotarikollinen ja sen johtajat typeryksiä.

 

Alkuperäinen video ja transkripti: http://www.youtube.com/watch?v=xEYz00MqCx0 [1]