- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Uhkaileeko Yhdysvallat Venäjää terrori-iskuilla?

Yhdysvaltain hallituksen tiedottaja John Kirby kommentoi Syyriassa toimivien äärijärjestöjen mahdollisesti iskevän Venäjälle tulevaisuudessa.

Kirby sanoi: ”Ääriryhmät tulevat käyttämään Syyriassa olevaa valtatyhjiötä hyväksi laajentaessaan hyökkäyksiään, joka voi tarkoittaa hyökkäyksiä Venäjän etuja kohtaan, ehkä jopa Venäjän kaupunkeja kohtaan. Venäjä tulee jatkossa lähettämään joukkojaan kotiin ruumissäkeissä, ja he tulevat menettämään resursseja, jopa lentokoneita.” Kirby jatkoi: ”Lisää venäläisiä henkiä tullaan menettämään, ja lisää venäläisiä lentokoneita ammutaan alas.”

Kun John Kirby puhuu ”ääriryhmistä”, hän viittaa terroristijärjestö Al-Nusran rintamaan ja Isisiin, joita vastaan Venäjä taistelee Syyriassa. Kummatkin terroristijärjestöt on Yhdysvaltojen suojeluksessa [1] ja toimivat käsikassarana taistelussa Syyrian hallintoa vastaan. Yhdysvallat yrittää kaataa maan välillisellä sodankäynnillä, sillä maa ei suostu nöyrtymään maailmanpankkiirien [2] ja sionistien [3] vaatimuksiin.

Kirbyn mafiamaiseen tapaan esittämät sanat kuulostavat ulkopuolisen korvaan enemmän uhkaukselta Venäjää kohtaan kuin analyysiltä Syyrian tilanteesta.

Lue myös:

Lähi-idän tuhoamisen taustat ja syyt? [2]
Israel auttaa ääri-islamistista terroristijärjestöä leviämään Syyriassa [3]
YK paljastaa Israelin tuen ISIS-terroristeille [4]