- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Tuulivoimahuijaus – miksi tuuli ei toimi

Kaikki uskovat vaihtoehtoisten energialähteiden olevan ratkaisu kaikkiin energiaongelmiin, tuulivoima etunenässä. Totuus on kuitenkin, ettei tuulivoima ole luontoa säästävää ja lisäksi se on resurssien tuhlausta.

Tämä kokeneen insinöörin kirja Wind Power Fraud paljastaa tuulivoiman täydellisen hyödyttömyyden:

Tuulivoima on suurta bisnestä. Suuria voittajia tulevat olemaan suunnittelijat, rakentajat, hallitukset, maanomistajat, välittäjät, pankit, vihreä liike, ympäristönsuojelijat, tutkijat, akateemikot ja media. Suuria häviäjiä tulevat olemaan veronmaksajat ja sähkölaskun maksajat.

Tämä kirja kannattaa lukea, jos epäilee tuulivoiman järkevyyttä ja perusteetonta hypetystä, ihmettelee vastalauseiden vähyyttä ja kaipaa hyvää tietolähdettä perusteluille tuulivoimaa vastaan.

Kirjan kirjoittajasta: Charles S. Opalek on ammatti-insinööri, joka on suorittanut konetekniikan insinöörin tutkinnon ja ollut töissä insinöörinä jo vuodesta 1965, yksityisyrittäjänä vuodesta 1987. Hän on työskennellyt paljon sähkön tuotannon parissa. Nykyään hän toimii teknisenä konsulttina arkkitehdeille suunnitellen LVIS-tekniikkaa teollisuuden, kaupan ja asuinrakentamisen projekteissa.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.windpowerfraud.com/ [1]