"Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä."

Rotschildin veljekset Lontoossa

Tutkimus: Parabeeneilla ja rintasyövällä yhteys

15 ääntä, keskiarvo: 4,07 / 5 tähteä 515 ääntä, keskiarvo: 4,07 / 5 tähteä 515 ääntä, keskiarvo: 4,07 / 5 tähteä 515 ääntä, keskiarvo: 4,07 / 5 tähteä 515 ääntä, keskiarvo: 4,07 / 5 tähteä 5 (15 ääntä, keskiarvo: 4,07)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Parabeenit ovat kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden yleisimpiä säilytteitä, joita käytetään bakteerien ja hiivojen lisääntymisen estämiseksi.

Parabeenien on epäilty häiritsevän hormonijärjestelmän toimintaa, sillä ne käyttäytyvät kehossa kuten luonnollinen naishormoni estrogeeni. Estrogeenin taas tiedetään vauhdittavan tiettyjen rintasyöpätyyppien syntyä. Tuoreen tutkimuksen mukaan parabeeneilla voi myös olla jotakin tekemistä rintasyövän kanssa, uutisoi WebMD.

Alun perin Journal of Applied Toxicology – lehdessä julkaistu tutkimus havaitsi, että 99 prosentilla rintasyöpäpotilailta otetuissa kudosnäytteissä oli ainakin yhtä parabeenien kemikaaliryhmään kuuluvaa ainetta. Noin 60 prosentissa näytteistä oli viittä erilaista parabeenia. Parabeeneja löytyi myös deodorantteja käyttämättömien rintasyöpäpotilaiden kudosnäytteistä. Lääketieteen tohtori Philippa Darbre sanoo tutkimuksen tiedotteessa, että vaikka tutkimus ei todista kosmetiikan ja hygieniatuotteiden aiheuttavan rintasyöpää, on asiaa syytä tutkia lisää.

Uutisesta kertoi Poliklinikka.fi.

Lähteet:
http://www.poliklinikka.fi/naisten-kanava/uutiset/aiheuttaako-deodorantti-syopaa-8818687
http://www.webmd.com/breast-cancer/news/20120112/are-fears-that-deodorant-causes-breast-cancer-unfounded?src=RSS_PUBLIC
http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=alg00131

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Ox dödöissä sitä?

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*