"Sionistit käyttävät 'holokaustia' hyväkseen palestiinalaisten ihmisoikeuksia vastaan ja Israelin rikosten peittelemiseksi."

David Duke

Tutkimus: luottamus valtamediaan romahtanut ”historiallisen alas”

15 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 515 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 515 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 515 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 515 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (15 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Maailman suurimman pr-yhtiön, Edelmanin, uuden tutkimuksen mukaan valtamedian kokema luottamus on romahtanut alemmas kuin koskaan ennen. Tutkimus esitellään tällä viikolla World Economic Forum –tapahtumassa.

Edelmanin mukaan yhä useampi ihminen luottaa mieluummin ystäviensä Internetissä välittämiin uutisiin kuin valtavirtaisen valemedian kertomuksiin. Tämä ei tietenkään ole ihme, sillä valtamedia valehtelee järjestelmällisesti poliittisin motiivein.

Tutkimuksen tuottaneen yhtiön johtaja Richard Edelman kertoo, että epäluottamus valtamediaan linkittyy voimakkaasti ”raivokkaaseen populismiin ja nationalismiin”. Tämäkään ei yllätä, sillä valtamedia on aggressiivinen monikulttuurisuuden ja globalismin propagandakanava.

Edelman tutki 28:aa eri maata, joista vain osa sijaitsi Euroopassa. Tutkimuksessa selvisi, että inho valtamediaa kohtaan on universaalia eikä rajoitu vain läntiseen pallonpuoliskoon – epäluottamus toimittajia kohtaan on kasvanut nopeasti niin Kolumbiassa kuin vaikkapa Irlannissa.

Edelmanin mukaan epäluottamus mediaan on osa suurempaa eliitinvastaista liikehdintää. Yhä useampi ihminen vihaa tiedotusvälineiden ohella hallitusta, suuryrityksiä ja vaikutusvaltaisia kansalaisjärjestöjä.

Myös Suomessa jaettiin sodan aikana Poundin epäusko valtamediaan.

Valtamediaa on kritisoitu jo kauan. Kuva 1930-luvulta.

Mediaan kohdistuva viha on kuitenkin kasvanut muihin instituutioihin verrattuna kaikista nopeimmin. Kansainvälinen luottamus mediaan on pudonnut jo 43 prosenttiin, mikä on historian matalin arvo. Edelman kertoo, että kansa pitää mediaa nykyään ”osana eliittiä”.

Valtamediaan pettynyt kansa etsii Edelmanin mukaan nykyään vaihtoehtoista tietoa Internetistä ja erilaisista sosiaalisista verkostoista. Vielä viisi vuotta sitten valtamediaa pidettiin Internetiä luotettavampana tietolähteenä, mutta nyt asetelma on kääntynyt päälaelleen.

Edelmania yllätti erityisesti se, ettei eliitinvastaisuus noudattele perinteisiä sosioekonomisia rajoja. Myös varakkaat ja korkeasti koulutetut ihmiset ovat alkaneet epäillä valtamediaa. Menestyvistä ihmisistä 51 prosenttia kokee, että yhteiskunta on pettänyt heidät.

Eliitti on reagoinut tähän päättämällä, että hyökkäys on paras puolustus. Esimerkiksi Saksassa johtavat poliitikot ovat vaatineet vankeusrangaistuksia valtamedian haastavien vaihtoehtomedioiden tukijoille.

 

Lue myös: Valtamedia varoittaa Magneettimediasta, Kansallisesta Vastarinnasta ja MV-lehdestä

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

6 Kommentit

 1. Richard Edelman on itse juutalainen ja johtaa juutalaisomisteista maailman isointa PR-firmaa. Hyvä Magneettimedia. Aplodit juutalaisten teettämän tutkimuksen tuloksien julkaisemisesta.

  ”Edelman is owned by Richard Edelman, a self-described proud Jew who supports Israel and is proud of the pro-bono work his firm has done for the Auschwitz-Birkenau Foundation.”

  http://www.frontpagemag.com/fpm/182604/jewish-owned-pr-firm-working-saudi-arabia-ronn-torossian

  http://www.edelman.com

  (3)(2)
 2. Alisuorittaja

  Tuo kuva on kuin tästä päivästä. Napakymppi.

  Miten on mahdollista, että nuo olivat 30-luvulla noin hyvin perillä tästä ?

  (14)(0)
  • Niin, ihmiset ovat näköjään tienneet silloinkin asian laidan.

   Ja nyt tietää tästä moninkertainen määrä ihmisiä, suurin kiitos ehkä internetin vaikka kovasti kakkaa tämä mafia yrittää dumpata sinne flat eartheineen yms. jarruttaakseen tietoisuuden kasvua. Mutta turhaan.

   (11)(0)
   • Maailma on littana kuin lätty. Tarkemmin sanoen pizzan muotoinen. Maa”pallo” ja holohoaxin ovat maailman suurimmat kusetukset

    (0)(0)
  • Akseli Jormakka

   Höh. Televisio ei ollut vielä pelissä mukana. Kaikkihan uskoo, kun se tulee televisiosta… olipa juttu miten schaissee tahansa.

   (8)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*