"Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä."

Rotschildin veljekset Lontoossa

Tutkimus: eteeriset öljyt voivat auttaa lievittämään ilmansaasteiden aiheuttamia oireita

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Vasta julkaistun tutkimuksen mukaan eteeristen öljyjen sisältämät ainesosat voivat lievittää ilmansaasteiden aiheuttamia hengitystie- ja maksaoireita.

Ilmansaasteiden pienhiukkasten tiedetään aiheuttavan tulehdusta hengitysteissä, minkä vuoksi tutkijat testasivat öljyjen kykyä lievittää tulehdusta. Osa eteerisistä öljyistä sisältää fenyylipropanoidien ryhmään kuuluvia yhdisteitä, joilla on tulehdusta lievittävä vaikutus. Tutkimuksessa käytettiin neilikasta, aniksesta, fenkolista ja tuoksuilangiasta (ylang-ylang) eristettyjä öljyjä. Näitä olivat trans-anetoli (anis ja fenkoli), estragoli (basilika), eugenoli (neilikka) ja isoeugenoli (tuoksuilangia).

Kokeellisessa järjestelyssä maksa- ja keuhkosoluja altistettiin pienhiukkasille ja eteerisille yhdisteille. Tutkijat havaitsivat, että eteeriset yhdisteet laskivat IL-6-sytokiinin pitoisuutta jopa 96 prosenttia ja IL-8-sytokiinin pitoisuutta 87 prosenttia. Kummankin sytokiinin pitoisuus kasvaa tulehdustilassa.

”Löydökset ovat tarjonneet ensimmäisen osoituksen siitä, että luontaiset eteeristen öljyjen ainesosat voivat vastavaikuttaa pienhiukkasten, kuten sellaisten mitä on huonolaatuisessa ilmassa, tulehdusta aiheuttavaa vaikutusta.” tutkimusta johtanut Miriana Kfoury totesi.

Lue myös:

Näin eteeriset öljyt voivat nostaa elämänlaatuasi
Nämä eteeriset öljyt auttavat syöpään
FDA haluaa puuttua eteeristen öljyjen markkinointiin
Tutkimus: olibaanihartsiöljy lisää haimasyöpäsolujen apoptoosia
20 timjamiöljyn terveyshyötyä

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*