- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Tutkijaupseeri Antti Paronen löi kätensä paskaan – Yle yrittää suojella

Yle julkaisi viikonloppuna yöllä uutisen otsikolla “Paronen: Muukalaisvastainen syy vaikuttaa todennäköisemmältä motiivilta”. MV-lehti huomasi [1], kuinka uutisen sisältöä vaivihkaa manipuloitiin.

Uutisessa tutkijaupseeri Antti Paronen avautuu asiasta, josta ei tiennyt mitään.

Siinä ei ole mitään ihmeellistä, jos yöllä siinä vaiheessa ei tiennyt Münchenin verilöylyn [2]ampujan taustoja.

Ihmeellistä sen sijaan on, kun tutkijaksi itseään tituleeraava upseerismies avautuu asiasta, josta ei mitään tiedä. Tällä kertaa vieläpä niin, että hän joutuu häpeämään lausuntoaan.

Noin klo 6 Yle muutti uutisensa otsikon, kun sille oli selvinnyt, että Paronen oli erehtynyt. Miksi? Suojellakseen Parosta? Ei Ylellä ainakaan mitään tarvetta olisi ollut suojella itseään, koska Paronenhan oli epäillyt ampujaa “rasistiksi”, ei Yle.

Kuvakaappaus Ylen alkuperäisestä uutisesta. [3]

Kuvakaappaus Ylen alkuperäisestä uutisesta.

Kuvakaappaus samasta uutisesta nyt. [4]

Kuvakaappaus samasta uutisesta nyt.

Ovatko Ylen päättäjät osa hyväveliverkostoa? Halusivatko “hyvät veljet” suojella Parosta? Yle ei pelkästään yrittänyt suojella Parosta. Yle suorastaan syyllistyi valehteluun ja uutisen väärentämiseen!

Ampuja tiedettiin iranilaistaustaiseksi ainakin MV-lehdessä jo noin klo 3:30, eli kaksi ja puoli tuntia aikaisemmin, kuin milloin Yle väärensi vanhan uutisensa. Ylellä oli uutista väärentäessään aivan varmasti tieto siitä, että ampuja oli lähi-itäläistaustainen, jolloin väite “kaikkien vaihtoehtojen” mahdollisuudesta ei pitänyt paikkaansa.

Miksi verovaroin ylläpidetty valhemediatalo syyllistyy noin alkeelliseen toimintaan?

Ylen klo 1:49 julkaisemaa uutista ei voi pitää valheuutisena, koska Ylen toimittajan vilpittömyyttä uutista kirjoittaessaan ei voida epäillä. Se ei edes ollut jälkikäteenkään nolo uutinen Ylen kannalta. Uutinen oli nolo vain “tutkijaupseerin” kannalta.

Se mikä oli todella noloa Ylelle, oli jäädä kiinni noin alkeellisesta uutisoinnin väärentämisestä ja epärehellisyydestä!

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä [1].