- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Turvapaikkaskandaali: Suomen Punainen Risti sylkee demokratian kasvoille!

Suomalainen valtamedia on viime viikot lobannut aggressiivisesti laittoman siirtolaisuuden puolesta (1 [1], 2 [2]). Mutta mitä tekee sisäministeri, jonka vastuulla Suomen rajavalvonta on?

Yleisradio [3] uutisoi tänään, että uusia vastaanottokeskuksia perustava Suomen Punainen Risti on valmis tarttumaan ”järeisiin aseisiin”, mikäli kunnat eivät oma-aloitteisesti suostu hukuttamaan asukkaitaan laittomaan siirtolaisuuteen:

”Jos tilanne menee riittävän pahaksi, viranomaisilla on […] oikeudet ottaa järeät aseet käyttöön ja kuntatasolla voidaan velvoittaa perustamaan vastaanottokeskus, kertoo SPR:n Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Arja Vainio.”

Punainen Risti [4] on median mukaan valtion maahanmuuttopoliittinen ”oikea käsi”. Järjestöllä on niin paljon poliittista valtaa, että se voi julkisuudessa uhkailla poliittisesti vääräoppisina pitämiään kuntia.

 

Äänestäjät eivät voi vaikuttaa

Suomalaiset äänestäjät eivät voi vaikuttaa Punaisen Ristin johtoon tai järjestön kannanottoihin. Se on täysin epädemokraattinen yhdistys, jolla on valtuudet kävellä esimerkiksi demokraattisesti valittujen kaupunginvaltuustojen yli. Viime päivinä Punainen Risti on tehnyt aiempaa selvästi julkeampia kannanottoja. Yleisradio jatkaa:

”Forssa on jo sanonut vastaanottokeskuksen perustamissuunnitelmille ei. Salossa on oltu samoilla linjoilla. Kouvolassa kaupunginhallitus käsittelee asiaa tänään.

Vainion mukaan määräyslinjalle lähteminen voi olla edessä piankin.

– Toivon, ettei siihen tarvitse mennä. Jos tulijoiden määrä kasvaa tätä vauhtia, en pidä mahdottomana, että määräyslinjalle joudutaan lähtemään.”

Punainen Risti aikoo siis sanella Suomen maahanmuuttopolitiikan uusiksi riippumatta siitä, mitä äänestäjät ja näitä edustavat päättäjät sanovat.

 

Sisäministeri ja Dublin-menettely

Erityisen ongelmallisen tästä tekee se, että Suomen rajavalvonnasta vastuussa [5] oleva sisäministeri Petteri Orpo laiminlyö järjestelmällisesti Euroopan Dublin-menettelyä, joka velvoittaa, että turvapaikkahakemukset käsitellään vain yhdessä maassa. Jos laiton siirtolainen tunkeutuu Suomeen toisen EU-maan kautta, ei Suomen tule käsitellä hänen turvapaikkahakemustaan.

Orpo on kuitenkin sanonut julkisuudessa, että maahantunkeutujien motiivien epäily on aina rasismia [6]. Maahamuuttopolitiikastamme päättää siis epädemokraattinen kansalaisjärjestö SPR sekä kulttuurimarxistinen sisäministeri, joka rikkoo kansainvälisiä sopimuksia, koska pitää rajavalvontaa rasismina!

Suomessa puhutaan paljon ”vihapuheesta” ja ”ääriliikkeistä”. Mikäli valtio ei tämän syksyn vastaanottokeskusskandaalinkaan jälkeen näe rikkaa omassa silmässään, lienee toivo demokratiaan lopullisesti menetetty. Yle uutisoi [7] tänään, että ”poliisia tarvitaan turvaamaan Keuruun vastaanottokeskusta käsitteleviä kokouksia”, jossa suunnitellaan 500 pakolaisen majoittamisesta lakkautettuun varuskuntaan.

Kun sisäministeriön ja Punaisen Ristin toimintaa seuraa, ei ole ihmekään, jos viranomaisia todella tarvitaan valvomaan raivostunutta kansaa.


Video: Miksi köyhyyttä ei koskaan voida selättää maahanmuuttoa lisäämällä.

 

Lue myös: Talousblogisti: Suomi pärjää ilman maahanmuuttoa [8]