”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Turkki: Lapsiraiskaukset yleisiä – media pimittää

5 ääntä, keskiarvo: 3,40 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 3,40 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 3,40 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 3,40 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 3,40 / 5 tähteä 5 (5 ääntä, keskiarvo: 3,40)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Toimittaja, joka kirjoitti raiskauksesta sanomalehti Birguniin, Huseyin Simsek, totesi, että hän ja lehti ovat saaneet useita tappouhkauksia sosiaalisessa mediassa, koska asiasta on uutisoitu.

Heinäkuussa Turkin perustuslakituomioistuin kumosi lakipykälän, joka teki kaiken seksin alle 15-vuotiaan lapsen kanssa rangaistavaksi “seksuaalisena hyväksikäyttönä”. Parlamentti sai puoli vuotta aikaa ehdottaa uutta lakia.

Paikalla paljastuneet tosiasiat viittaavat siihen, että lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on hyvin yleistä Turkissa ja että Turkin viranomaiset eivät toimi vastuullisesti.

Syyrialaisia vauvoja ja lapsia, ja jopa naisia, raiskataan ja kohdellaan hirvittävästi Turkissa; syylliset ovat vapaana; toimittajia, jotka kirjoittavat väkivallasta uhkaillaan; rikoksia syyrialaisia vastaan sensuroidaan mediassa, ja rikolliset saavat rangaistuksista alennusta tuomioistuimilta “hyvästä käytöksestä”.

Kaikki tämä saa Turkin näyttämään yhdeltä viimeisistä maista maan päällä, jonka tulisi ottaa moraaliseksi oikeudekseen vaatia viisumivapaita matkoja Eurooppaan tai muualle.

Turkki on jälleen kerran uhannut repiä kiistanalaisen siirtolaissopimuksen ja lähettää satojatuhansia turvapaikanhakijoita Eurooppaan, elleivät Turkin kansalaiset saa oikeutta viisumivapauteen EU:hun muutaman kuukauden sisällä.

Turkin ulkoministeri Mevlut Cavusoglu on vaatinut EU:ta poistamaan viisumipakon Turkin kansalaisilta, viimeksi lokakuussa.

Samaan aikaan syyrialaiset lapset joutuvat raiskausten ja seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi sekä Turkin pakolaisleirien sisä- että ulkopuolella.

Yhdeksän kuukauden ikäinen syyrialainen vauva raiskattu; täydellinen katkos mediassa

Yhdeksän kuukauden ikäinen syyrialainen vauva raiskattiin Islahiyen alueella Gaziantepissa 19 elokuuta. Birgun lehden mukaan vauva kuuluu syyrialaiseen perheeseen, joka pakenee sotaa. Perhe työskentelee päivätyöntekijöinä maataloudessa Gaziantepissa, ja asui teltassa pellolla, jossa he työskentelivät.

Päivänä, jolloin raiskaus tapahtui, vanhemmat olivat jättäneet vauvan telttaan yhdessä 18-vuotiaan miehen kanssa, mennäkseen töihin pellolle 100 metrin päähän.

Kun vanhemmat tulivat takaisin, he näkivät nuorukaisen, Turkin kansalaisen, joka työskentelee paimenena, lähtevän teltasta. Äiti huomasi, että hänen pieni tyttönsä oli raiskattu ja vei hänet läheiseen sairaalaan, jossa myös todettiin väkivalta.

Kuvernöörin toimisto Antepissa ilmoitti, että nuori mies oli pidätetty ja tuotu oikeuden eteen.

Toimittaja, joka kirjoitti raiskauksesta sanomalehti Birguniin, Huseyin Simsek, totesi, että hän ja lehti ovat saaneet useita tappouhkauksia sosiaalisessa mediassa, koska asiasta on uutisoitu.

Simsek kirjoitti Twitterissä:

“Tänään raiskattiin yhdeksän kuukauden ikäinen vauva Antepissa. Lääkärintodistus on olemassa. Ihmiset kiroilevat minulle, ilmiantavat minut ja uhkaavat henkeäni.”

“Tapaus on todellinen. Lääkärit sanoivat, että lapsi on seitsemän-yhdeksän kuukautta vanha. Jatkamme kirjoittamista.”

Jotkut Twitter-käyttäjät nimittelivät toimittajaa “PKK-terroristiksi”, “FETO– [Gülenisti] terroristiksi”, “petturiksi” ja “helvetin paskiaiseksi”, muun muassa. Muut nimittelivät Birgun sanomalehteä “WC-paperiksi” ja olivat sitä mieltä, että rakennus, jossa sanomalehdellä on toimitus, pitäisi purkaa.

Kun Samil Tayyar, Erdoganin AKP-puolueen kansanedustaja, vahvisti raiskauksen Twitter-tililtään, vastasi hän toiselle edustajalle: “Hyvä kansanedustaja, tällaisia uutisia ei pidä levittää. Me ammumme itseämme jalkaan. Annamme viholliselle välineen. Ota vastuuta, kiitos.”

Kyseinen henkilö viittasi ilmeisesti kritiikkiin, jota äskettäin esitettiin Ruotsin osalta Ankaran laillistaessa lapsiseksin.

Heinäkuussa Turkin perustuslakituomioistuin kumosi lakipykälän, joka teki kaiken seksin alle 15-vuotiaan lapsen kanssa rangaistavaksi “seksuaalisena hyväksikäyttönä”. Parlamentti sai puoli vuotta aikaa ehdottaa uutta lakia.

Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström oli nopea Twitterissä ja kirjoitti virallisella tilillään: “Turkin päätös sallia seksi alle 15-vuotiaiden kanssa on kumottava. Lapset tarvitsevat enemmän suojaa, ei vähemmän, väkivaltaa ja seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan.”

Turkin varapääministeri Mehmet Simsek twiittasi takaisin: “Olette ilmeisesti saaneet väärää tietoa. Jotain noin typerää ei Turkissa ole. Ole hyvä selvitä tosiasiat.”

Ruotsin suurlähettiläs Ankarasta kutsuttiin tapaamiseen Turkin ulkoministeriöön, ja sähköinen ilmoitustaulu Ataturkin lentokentällä Istanbulissa varoitti matkustajia menemästä Ruotsiin.

Viime kuussa huusi sähköinen ilmoitustaulu Ataturkin lentokentällä Istanbulissa viestiä: “Matkustusvaroitus! “Tiesitkö, että Ruotsissa on maailman eniten raiskauksia?”

turkki-matkustusvaroitus

Viesti oli kosto, siitä mitä Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström kirjoitti Twitterissä: “Turkin päätös sallia seksi alle 15-vuotiaiden kanssa, on kumottava. Lapset tarvitsevat enemmän suojaa, ei vähemmän, väkivaltaa ja seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan.”

Turkin ulkoministeri Mevlut Cavusoglun mielestä Wallström oli toiminut “vastuuttomasti”.

Mutta paikalla esiin tulleet tosiasiat viittaavat siihen, että lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on hyvin yleistä Turkissa, ja että Turkin viranomaiset eivät toimi vastuullisesti.

Tuomioistuin Islahiyessa Gaziantepissa on sensuroinut kaikki selvitykset, jotka koskevat syyrialaisen vauvan raiskausta.

“Kunnes tutkinta on saatettu loppuun, kaikki uutiset, haastattelut, kolumnit, ja vastaavat julkaisut meneillään olevasta tutkimuksesta on kielletty kirjallisessa, visuaalisessa ja sosiaalisissa medioissa sekä julkaiseminen internetissä”, tuomiossa sanottiin, muun muassa.

30 syyrialaista poikaa raiskattu Nizipin leirillä

Päivälehti Birgun kertoi myös, että toukokuussa 30 syyrialaista 8-12 -vuotiasta poikaa oli raiskattu pakolaisleirillä Nizipissä Gaziantepissä.

Hyökkäykset tapahtuivat kolmen kuukauden aikana valtion hallinnoiman leirin wc-tiloissa.

23. huhtikuuta, jota vietetään nimellä “Lasten Päivä” Turkissa, sai leirin vieraaksi molemmat Saksan liittokanslerin Angela Merkelin, että Turkin pääministerin Ahmet Davutoglun, useita Turkin ministereitä sekä kaupungin pormestarin. Kaikki ylistivät leiriä, jossa asuu 14 000 syyrialaista, maasta taivaaseen.

Leirin siivooja on maksanut leirin lapsille kourallisen Turkin liiroja ja hänen annettiin hyväksikäyttää heitä. Mies on myöntänyt, mutta sanoo, että ne olivat “lapset jotka innoittivat häntä hyökkäämään heidän kimppuunsa.”

Kahdeksan perhettä on tehnyt valituksen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Erk Acarer kirjoitti Birgunissa: “On käynyt ilmi, että jotkut perheet ovat päättäneet olla tekemättä ilmoitusta E.E.:stä, joka hyökkäsi seksuaalisesti lapsia vastaan, koska he pelkäävät, koska he ovat turvapaikanhakijoita Turkissa. Siksi he eivät halua kohdata tilannetta.”

AFAD, valtion katastrofivalmiuden virasto, joka pyörittää leiriä, on vahvistanut raiskaukset: “AFAD on ryhtynyt toimenpiteisiin varmistaakseen, että tapaus ei toistu. Psykologista tukea on alusta alkaen tarjottu osallisille.”

Syyrialaiset lapset joutuneet seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi Islahiyen leirissä

Pian Nizipleirin skandaalin jälkeen ilmoitettiin, että viisi syyrialaista lasta Islahiyen leirissä Gaziantepissa, myös se on hallituksen leiri, jota hallinnoi AFAD:n, oli joutunut useaan otteeseen 87-vuotiaan syyrialaisen, Ahmed H:n seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi.

Jälleen viranomaiset olivat “epäonnistuneet” suojelemaan lapsia, jotka olivat iältään 4-8 vuotta.

Kaksi hyväksikäytetyistä lapsista oli hänen omia lastenlapsiansa; kaksi oli hänen sisarenlapsiaan. Tiedon mukaan Ahmed H. pakotti täysin avoimesti lapset istumaan hänen syliinsä, sillä aikaa hän käytti heitä seksuaalisesti hyväkseen.

Rikos paljastettiin 20 marraskuuta 2015, kun eräs henkilö ilmoitti paikalliselle poliisille “vanhasta miehestä, joka käyttää seksuaalisesti 2-3 -vuotiasta tyttöä istuessaan tuolissaan leirin sisäänkäynnin vieressä.”

Tämän jälkeen lapset alkoivat kertoa viranomaisille, mille he altistuivat. Laittomuudet oli dokumentoitu myös valvontakameroilla.

3. toukokuuta Ahmed H. kuitenkin vapautettiin, koskien lasten hyväksikäyttötilanteita, sillä perusteella, että ei ollut” riittävän vakuuttavaa näyttöä” langettavaan tuomioon.

Muiden uhrien osalta, tuomioistuin antoi rankan rangaistusalennuksen näissä tapauksissa, perusteena miehen “hyvä käytös” ja “positiivinen käyttäytyminen oikeusprosessin aikana”. “Leirien ulkopuolella asuvat syyrialaiset ovat … suojattomia.”

“Turvapaikanhakijat, jotka asuvat pakolaisleireillä, vastaa kymmentä prosenttia kaikista turvapaikanhakijoista,” sanoi Mahmut Togrul, Kansan demokraattinen puolue, HDP, Gaziantepin kaupunki.

“Syyrialaisilla, jotka asuvat leirien ulkopuolella, on meneillään todellinen draama. Ihmiset elävät täysin suojaamattomana kaduilla. Olemme pyrkineet ilmoittamaan viranomaisille mutta valitettavasti Turkissa kukaan ei tee velvollisuuttaan, eikä tartu perusongelmaan.”

“Kun AKP sai kädet täyteen töitä omine ongelmineen, on syyrialaiset jätetty kohtalon armoille. … Edessämme on kauhea tilanne. He tunnustavat, että heidän Syyrian politiikkansa on ollut väärää. Ellei tätä politiikkaa olisi toteutettu, eivät nämä kaikki ihmiset olisi nyt hädässä. Mutta ei tietenkään riitä, että sanoo “olimme väärässä”. Heidän pitää ratkaista ongelmat, jonka tämä virheellinen politiikka on aiheuttanut. AKP:n joka on aiheuttanut ihmisten joutilaisuuden ja saaneet heidät sekoamaan, on myös otettava vastuu näistä ihmisistä.”

Siirtolaisia Turkissa.

Siirtolaisia Turkissa.

“Missä ovat meidän kolme miljardia euroamme?”

Samanaikaisesti Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan 24. elokuuta piti puheen Bestepesissä kansallisessa kulttuuri- ja kongressikeskuksessa , jossa hän totesi: “Mitä he sanoivat [eurooppalaiset]?: ‘Me annamme pakolaisille, jotka tulevat näille leireille, kolme miljardia euroa hätäapua.’ “Missä rahat? Vuosi on melkein lopussa. Missä ne ovat? Ei täällä ainakaan.”

Toimittajat ja silminnäkijät ovat kuitenkin paljastaneet, että Turkki on antanut jihadistien matkustaa sisään ja ulos maasta ja tarjonnut taloudelliset resurssit, logistiikan ja aseet ääriryhmille, kuten ISIS:ille ja Al-Nusran rintamalle.

Turkin hallitus – yhdessä muiden kanssa alueella – on muuttanut Syyrian todelliseksi painajaiseksi, ilmeisesti Turkin vaikutusvallan laajentamiseksi Syyriaan ja muihin maihin, ja estääkseen kurdeja perustamasta itsenäistä kotimaata Pohjois- Syyriaan.

Sodan puhjettua Syyriassa vuonna 2011 ovat jihadistiset terroristiryhmät harjoittaneet terroria miljoonia ihmisiä vastaan, erityisesti alawiitteja, kristittyjä ja kurdeja, ja ajanut miljoonat pakenemaan kodeistaan. Monet epätoivoiset syyrialaiset päätyivät Turkkiin ja ovat edelleen siellä Turkin hallituksen “tilapäisessä suojelussa”.

Jos Turkin hallitus ei olisi tukenut kasvavaa jihadistista terroria alueella, suurinta osaa tästä ei olisi tapahtunut.

Paitsi, että Turkki jättää Syyrian turvapaikanhakijat tuuliajolle ja ilman suojaa, se omistautuu kiristämään EU:ta syyrialaisilla, jonka surusta ja tuhotusta elämästä Turkin viranomaiset ovat suurelta osin vastuussa.

Huomioon ottaen väkivaltainen paine, jolle Turkin tiedotusvälineet ja sananvapaus yleensä maassa altistuu, on erittäin todennäköistä, että julkaistu lasten seksuaalinen hyväksikäyttö Gaziantepissä on vain jäävuoren huippu.

Syyrialaisia vauvoja ja lapsia, ja jopa naisia, raiskataan ja kohdellaan hirvittävästi Turkissa; syylliset ovat vapaana; toimittajia, jotka kirjoittavat väkivallasta uhkaillaan; rikoksia syyrialaisia vastaan sensuroidaan mediassa, ja rikolliset saavat rangaistuksista alennusta tuomioistuimilta “hyvästä käytöksestä”.

Kaikki tämä saa Turkin näyttämään yhdeltä viimeisistä maista maan päällä, jonka tulisi ottaa moraaliseksi oikeudekseen vaatia viisumivapaita matkoja Eurooppaan tai muualle.

 

Robert Jones on Turkki-asiantuntija ja asuu tällä hetkellä Isossa-Britanniassa. Artikkelin suomennos julkaistu alunperin MV-lehdessä.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

4 Kommentit

 1. Pääministeri Sipilä kaikesta tästä huolimatta pitää Turkkia tärkeänä kumppanina(sänkykumppanina?) Sipilä kutsui Turkin ent. pääministerin hiljattain Suomeen. Vakavalla naamalla Pöpilä todella tarkoittaa että Turkista voisi tulla EU:n jäsenvaltio! Vain maanpetturi voi tällaista edes ehdottaa!

  (13)(0)
 2. Huomio islamin ja juutalaisuuden lapsiseksin suosimisen juurista:
  Islamin Allah ja juutalaisuuden YHVH on Shiva.
  Intialaisen kirjallisuuden ”klassikko” Kama Sutra on Shivan ja Parvatin seksuaaliaktien kuvaus.
  Kama Sutra on täynnä myös aikuisen miehen ja lapsitytön väliseen seksiin sopivien seksuaaliyhdyntäasentojen kuvauksia.
  Panee miettimään mistä islamin ja juutalaisuuden lapsiseksin suosiminen on lähtöisin…

  (1)(0)
 3. Intialaisen mytologian mukaan Kama Sutra on Shivan ja Parvatin yhdyntöjen innoittama.
  Kama Sutrassa on paljon asentoja, jotka on suunniteltu aikuisen miehen ja lapsitytön väliseen sukupuoliyhdyntään.
  Shiva on islamin Allah ja juutalaisuuden Jehova.
  Panee miettimään islamin ja juutalaisuuden lapsiseksin suosimisen alkuperää…

  (0)(0)
 4. Intialaisen mytologian mukaan Kama Sutra on Shivan ja Parvatin yhdyntöjen innoittama.
  Kama Sutrassa on paljon asentoja, jotka on suunniteltu aikuisen miehen ja lapsitytön väliseen sukupuoliyhdyntään.
  Shiva on islamin Allah ja juutalaisuuden Jehova.
  Panee miettimään islamin ja juutalaisuuden lapsiseksin suosimisen alkuperää…

  (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*