- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Trumpin talousavustaja: ”TTIP on kuollut!”

Donald Trumpin hallituksen uuden kansallisen kauppaneuvoston johtaja Peter Navarro julisti Financial Timesin mukaan [1], että EU:n ja Amerikan välinen TTIP-pankkivaltasopimus on nyt ”kuollut”!

Trump sai paljon ääniä lupaamalla kaataa niin sanotut vapaakauppasopimukset, jotka ovat todellisuudessa teollisuutta ja työpaikkoja ulos länsimaista ajavia pankkivaltasopimuksia [2].

Amerikkalaisia on huolestuttanut erityisesti Yhdysvaltojen ja Aasian välinen TPP-pankkivaltasopimus [3], jonka Trump tappoikin [4] lähes välittömästi virkaan päästyään.

Juutalaista Bernie Sandersia [5] kannattaneet vasemmistolaiset ovat seuranneet hämillään, kuinka rivakasti Trumpin hallitus on alkanut lunastaa lupauksiaan ja tappaa pankkivaltasopimuksia, joita vasemmisto on uskaltanut perinteisesti vastustaa vain retoriikan tasolla.

Siinä missä vasemmisto on vaipunut lamaannuksen tilaan, monikansalliset pankit ja suuryhtiöt ovat alkaneet painostaa Trumpia täydellä teholla juutalaisen Goldman Sachsin [6] johdolla.

Hallituksen viimeisin uhri on TTIP, joka olisi orjuuttanut Euroopan valtiot ylikansallisten pankkien rahoittamien yksityisten ”tuomioistuinten” valtaan. TTIP-Euroopassa valtioilla ei olisi ollut enää oikeutta säätää lakeja, jotka ovat ristiriidassa ulkomaisen suurpääoman etujen kanssa.

TTIP on ollut tekeillä jo vähintään 1990-luvulta lähtien. Sen alkuperäinen nimi oli MAI. Pankkivaltasopimuksen isä on juutalainen pedofiili [7] ”Sir” Leon Brittan, joka perusti myös EU:n voimakkaimpiin lukeutuvan lobbausjärjestön, ESF:n [8].

Trumpin kauppaneuvoston johtaja Navarro ilmoitti TTIP:n kuolemasta samalla, kun hän hyökkäsi ankarasti Angela Merkelin hallituksen kauppapolitiikkaa vastaan.

Navarron mukaan Saksa on käyttänyt heikkoa eurovaluuttaa röyhkeästi hyväkseen muiden EU-valtioiden ja Yhdysvaltojen taloudellisen hyvinvoinnin kustannuksella. Navarro totesi, että koko eurovaluutta on pelkkä ”naamioitu D-markka”.

fokus_demokratie_1920x1080 [9]

Rapistuuko miehitetyn Saksan ylivalta?

Navarro totesi, ettei TTIP-neuvotteluissa ole mitään järkeä siksikään, että Saksa on taloudellisesti täysin epätasa-arvoisessa asemassa muihin EU-maihin nähden. Amerikka suosiikin tästä lähtien kahdenvälisiä kauppasopimuksia.

Olemme kirjoittaneet Saksan taloudellisesta erityisasemasta artikkelissamme ”Keskuspankki: yksityinen vai julkinen loinen? [10]”:

Amerikkalaiset asettivat Euroopan talousjärjestelmän johtoon toisen maailmansodan lopussa miehittämänsä Saksan. Epäisänmaallisen nukkehallituksen uskottiin olevan pankkien luotettavin liittolainen taistelussa eurooppalaista kansallismielisyyttä (1 [11], 2 [12]) vastaan.

Kuten muun muassa asianajaja Sylvia Stolz on usein todennut [13], ei Euroopan talousveturi Saksa ole teknisesti edes oikea valtio, vaan maan hallitus edustaa edelleen vierasta miehittäjävaltaa. Yhdysvaltojen ja Britannian tavoin Saksalle on poliittisista syistä taattu taloudellisia etuoikeuksia.

Valtaansa Saksa käyttää alistaakseen muut Euroopan valtiot rahanlainaajien orjiksi.”

Amerikan kauppaneuvoston hyökkäys paitsi TTIP:tä myös Saksaa vastaan on siis erittäin mielenkiintoinen ja optimismia herättävä ele kansallismielisten kannalta!

Financial Timesin [14] mukaan suuret saksalaiset lobbausjärjestöt ovat ottaneet uutisen TTIP:n kuolemasta erittäin nihkeästi vastaan. Esimerkiksi kemianteollisuuden lobbausjärjestö VCI totesi toivovansa edelleen, että TTIP toteutuisi.

 

Lue myös: Trump, globalistit ja Euroopan tulevaisuus [15]