- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Trumpin juutalainen vävy yritti peitellä yhteyksiään Goldmaniin, Sorosiin ja talousrikolliseen

Trumpin hallinnon vaikutusvaltaisimpiin miehiin lukeutuva sionistijuutalainen [1] Jared Kushner [2] pimitti tietoa yhteyksistään rikollispankki Goldman Sachsiin [3] ja juutalaiseen talousrikolliseen, George Sorosiin [4].

Jared Kushnerin yhteydet rikollispankki Goldman Sachsiin ja kulttuurimarxistiseen suursijoittajaan, George Sorosiin [5] ovat paljastuneet hänen omistamansa Cadre-sijoitusyhtiön kautta. Kushner yritti peitellä Cadre-omistajuuttaan jättämällä sen mainitsematta tuloselvityksessä.

Cadre saa rahoitusta muun muassa Goldman Sachsilta ja George Sorosilta. Kushner ei myöskään kertonut tuloselvityksessään hänen yli miljardin dollarin veloista, joista yli 300 miljoonaa dollaria on henkilökohtaisten takaajien turvaamia.

Kushnerin lakimies Jamie Gorelick yritti selitellä valtavaa pimitysyritystä väittämällä, että on ”normaalia” antaa päivitetty tuloselvitys jälkikäteen. Lakimiehen mukaan päivitettyä tuloselvitystä valmistellaan parhaillaan.

Kushner perusti Cadren yhdessä veljensä ja ystävänsä kanssa. Kushner joutui jättäytymään taka-alalle yhtiössä, kun hän nousi Trumpin hallintoon.

Kushner on Trumpin vävy. Yhteydet Goldmaniin ja Sorosiin ovat noloja presidentille, joka nousi valtaan hyökkäämällä vaalilupauksissaan finanssieliittiä vastaan.

 

Lue myös:

Donald Trumpilla mittavat velat Goldman Sachs –rikollispankille [6]
Juutalainen Gary Cohn Yhdysvaltojen keskuspankin johtoon? [7]
Nimittääkö Trump valtiovarainministeriksi Goldman Sachs –juutalaisen? [8]
Reuters: Juutalainen Goldman Sachs –pankki johtaa Trumpin maahantulolain vastaista liikettä! [9]