- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Trumpin ja Niinistön tapaamisen tarkoitus?

Presidentti Sauli Niinistön vierailua Yhdysvalloissa [1]pidetään valtavirtamedioissa maailman ensimmäisenä ihmeenä. Kovin arvuutellaan audienssin syvällisintä syytä, jota esimerkiksi tohtori Michael Haltzel Johns Hopkins -yliopiston maineikkaasta kansainvälisen politiikan SAIS-tiedekunnasta ei näytä lainkaan käsittävän.

Michael Haltzel [2]

Michael Haltzel.

Arvailuja Trumpin ja Niinistön tapaamisen tarkoituksesta

Suomen ja Yhdysvaltain presidenteillä ei ole ollut kahdenkeskisiä tapaamisia on viiteentoista vuoteen. Onko se pitkä aika? Tuskinpa, ei Yhdysvaltojen presidentti ole Suomelle paljonkaan arvoinen.

Suomen ja Yhdysvaltain suhteet ovat tiiviit esimerkiksi puolustus- ja yliopistoyhteistyössä.

Ylen haastattelemat Yhdysvaltain Eurooppa-politiikkaa seuraavat asiantuntijat ilmoittavat jopa mahdolliseksi vierailun motivaatioksi sen, että Suomen 100-vuotisjuhlavuosi olisi vauhdittanut tapaamista. Tämä kaikki on tietysti vain ärsyttävää hölynpölyä, jonka tarkoituksena on varjostaa vierailun todellinen idea.

Lisäksi Center for Strategic and International Studies (CSIS) -tutkimuslaitoksen Eurooppa-ohjelman varajohtaja Jeffrey Rathke pitää Niinistön Venäjä-tietoja arvokkaana.

Lisäksi avoimena taloutena Suomi voisi Rathken mukaan painottaa EU:n merkitystä taloustoimijana sekä Yhdysvaltain ja EU:n kauppasuhteen painoarvoa globaalissa maailmantaloudessa.

 

Miksi Suomi on tärkeä supervallalle?

Yhdysvaltojen ja EU:n väliset kauppasuhteet; Yhdysvaltojen sanelupolitiikka

Yhdysvallat ja Eurooppa ovat lähestyneet toisiaan sotilaallisesti ja kauppapoliittisesti; muistammehan vapaakauppasopimus neuvottelut EU:n ja USA:n sekä EU:n ja Kanadan välillä. Eurooppalaisten maiden liittolaisuus Yhdysvaltoihin on luovuttanut legitimiteettiä Yhdysvaltain vahingolliselle globaalille toiminnalle.

Suomen valtamedia, kuten yleensä länsimaiset tiedotusvälineet, toistavat papukaijamaisesti Yhdysvaltojen vääristelevää artikulointia Lähi-idän ja maailman politiikan sekä globaalin talouden ”todellisuudesta”. Uutisoinnissa ei ole piitattu siitä, että tällä tavalla peitetään Israelin ja Yhdysvaltojen globaalin hegemonian taloudelliset pyrkimykset Ukrainan, Itä-meren, Venäjän, Lähi-idän ja Aasian politiikassa.

Koska virallinen Suomi noudattaa häveliäisyyteen saakka USA:n suurvaltapolitiikan mukaista propagandaa totuutenaan, toimii Suomi mallioppilaana Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen Nato liittolaisten tavoitteissa liittyen maailman politiikkaan. Tämä kaikki helpottaa USA:n, Israelin sekä näiden liittolaisten valtioterrorismiä Lähi-idässä [3]ja erikoisesti Syyriassa.

Juuri yllä mainituista syistä Trumpilla ja Niinistöllä oli kahdenkeskinen tapaaminen ja mainittujen syiden takia Suomi on tärkeä Yhdysvalloille.

Itä-meri, Venäjä, Baldia jne.

Yhdysvallat ja Venäjä eivät halua sotia keskenään, mutta USA-johtoinen Nato voi laajentumisellaan kulminoida Baltiaan, Itämerelle ja Suomen vastaisen rajansa tuntumaan mittavan konfliktin Venäjän kanssa. Tätä voidaan suunnitella jopa helpottamaan mahdollista Pohjois-Koreaa vastaan suunnattua operaatiota.

Juuri tätä Naton laajentumista varten Yhdysvallat tarvitsevat hyviä suhteita Suomen kanssa sekä mielellään tarjoavat audienssia maamme presidentille. Suomi toimii siis siltana lännen ja idän välillä. Suomea käytetään armottomasti hyväksi läntisen liittoutuman laajentuessa itään ja Aasiaan.

Suomihan on jo miehitetty USA:n joukoilla.

Suomen asema Nato-sopimusmaana hengenvaarallinen: Tämä sotilaallinen uhka konkretisoituu, kun Venäjän turvallisuutta uhataan siihen pisteeseen, että sen on pakko miehittää Suomi. Mikäli Suomi jatkaa Nato-intoiluaan ja neutralisoimatta suhteitaan Yhdysvaltoihin ja palaamaan puolueettomuus politiikkaan, johon kuuluisi ystävälliset ja rakentavat suhteet Venäjän kanssa; Venäjä joutuu muodostamaan puskurivyöhykkeen, joka tulisi katkaisemaan Suomen Oulun korkeudelta poikki. Tästä kyseessä oleva alue ulottuisi aina Jäämerelle saakka, mukaan lukien Pohjois-Norjan. Siten Venäjä varjelisi Naton uhan kohdistumista pitkälle Suomen vastaiselle rajavyöhykkeelle. Tämä tulisi tapahtumaan, joko sotilastoimin tai neuvottelemalla.

Yhdysvallat ja muut Nato-maat eivät tulisi Suomen avuksi, vaikka Suomi olisi Naton jäsenmaa. Se on varmaa. Ainoa pelastus Suomelle on puolueettomuus politiikka, isäntämaasopimuksesta eroaminen ja Suomen alueen rajaaminen Naton tarpeiden sekä sen liikkuvuuden ulkopuolelle.

Lisäksi USA:n lipevät suhteet Suomeen saattavat olla yhtenä syynä Nato Euroopan varautumisena tulevaan Euroopan sisällissotaan?

Alla on esitetty yksi näkökulma siihen, miksi vastakkainasettelua Venäjän ja Naton välillä kiihdytetään.

USAn joukot rynnivät Saksaan [4]Saksaan saapui taannoin 4 000 amerikkalaissotilasta osana pysyvää joukkojen siirtoa Eurooppaan. USA:n ja tiettyjen EU:n maiden sotajoukkojen keskittämisen yhtenä tarkoituksena voidaan ajatella olevan valmistautuminen Euroopan tulevaan sisällissotaan [5]. Onhan johdonmukaista ajatella, että jatkuvasti lisääntyvä elintasopakolaisten vyörytys synnyttää kestämättömän tilanteen kantaväestön ja tunkeutujien välille; tämän konfliktin laukaisee jo se, että paikalliset hallitukset, suvaitsevainen virkamieskoneisto mukaan lukien politisoitunut poliisi ja näitä tukeva valhe- eli valtamedia tukee voimakkaasti tunkeutujien etujen asettamista kantaväestön etujen edelle. Lisääntyvä työttömyys, valtion menojen leikkaukset ja yksityistämiset melkein koko Euroopassa vahvistavat tyytymättömyyttä.

Sama eliitti vaikuttaa Yhdysvalloissa että Venäjällä

– Yleisesti tiedossa on, että presidentti Niinistö on luonut hyvän ammatillisen suhteen Vladimir Putiniin, ja tuntee hänet. On mahdollista, että Trump, tai ainakin hänen neuvonantajansa, haluavat saada paremman käsityksen Putinista länsimaisen johtajan kautta, Haltzel arvioi [1].

____________________________

Selitys: Sana ”juutalaiset” on jäljempänä ilmaistu lainausmerkeissä, sillä nykyisin juutalaiset muodostuvat kasaarieliitistä, jotka ovat turkkilaisten sukuisia kansoja. Kasaarit ovat 700-luvulla juutalaisuuteen kääntynyt turkkilais-mongolidinen [6] kansa, joista nykyiset aškenasijuutalaiset [7] polveutuvat [7]. Nämä eivät ole periytyneet Palestiinan juutalaisista.

Valkoinen talo kuhisee ”juutalaisen” eliitin jäseniä ja Trumpiin [8] vaikuttaa [9] voimakkaasti Yhdysvaltojen talous- ja pankkiiri eliitti, mikä on juutalaisen eliitin kontrollissa.1

Sionistisella eliitillä on USA:ssa lähes täydellinen kontrolli valtamediassa ja politiikassa. Israelin suurlähetystöllä on suorastaan vaarallisen suuri vaikutus kongressiin.2  Israel-lobby on aina painostanut Yhdysvaltojen hallintoa ja presidenttiä ennalta ehkäiseviin humanitäärisiin interventioihin maailmalla, Israelin, kansainvälisen pankkiirieliitin ja suurpääomistajien etujen tähden.

Trumpin neuvonantaja ja hänen vävynsä ”juutalainen” Jared Kushner ehdotti [10] salattua yhteydenpitokanavaa Venäjän ja Valkoisen talon välille.

On siis aivan älytöntä väittää, että Trump, tai hänen neuvonantajansa haluaisivat saada paremman käsityksen Putinista länsimaisen johtajan kautta.

Vladimir Putin ja Benjamin Netanyahu. [11]

Vladimir Putin ja Benjamin Netanyahu.

Trumpin ”juutalaisella” hovilla (esim. neuvonantajat) on joustavat yhteydet Putinin lähipiiriin, jotka ovat myös ”juutalaisia”,3 joten Putinin tuntemus on tarvittavan tarkkaan määritelty Valkoisessa talossa.

Trumpin amerikanjuutalaiset yhteisyökumppanit

Donald Trumpin yhteistyö amerikanjuutalaisten kanssa on jatkunut jo kauan. Kriittinen blogistin kokoama lista [12]Trumpin muutamista tärkeimmistä juutalaisista yhteistyökumppaneista:

 

Markku Juutinen

 

Viittaukset & lähteet:

https://yle.fi/uutiset/3-9800270 [1]

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soini-usa-ssa-yhdysvallat-on-suomelle-tarkea-kumppani/5709578#gs.jJh0uuU [3]

https://www.youtube.com/watch?v=TisxfLCAz8E&feature=youtu.be [5]

https://www.aamulehti.fi/maailma/tallainen-mies-on-donald-trumpin-neuvonantaja-ja-vavy-jared-kushner-200166878/ [10]

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-38141686 [9]

http://lorddreadnought.livejournal.com/76155.html [12]

  1. Nasdaq: http://www.nasdaq.com/symbol/gs/institutional-holdings?page=2 [13]; Chossudovsky, Michel (2004). Köyhyyden globalisointi. Keuruu: Otavan Kirjapaino Oy; Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.
  2. Dulles, John Fpster (1953-1959). USA:n ulkoministeri; D. Neff 1995/2002, Fallen Pillars: U.S. Policy Towards Palestine and Israel Since 1945, s. 99; Duke 2003, 143; Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag
  3. Toivo Martikainen, Katri Pynnöniemi ja Sinikukka Saari (2016). Venäjän muuttuva rooli Suomen lähialueilla: Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja.; [14] Suuri maa, pitkä kvartaali (2003) Sitra. Tapani Mäkinen. Saatavilla (alkaen sivulta 25). http://www.sitra.fi/julkaisut/Raportti48.pdf [15]; International. (20.12.2013); Mikhail Khodorkovsky, pardoned by Putin, arrives in Berlin: http://nsnbc.me/2013/12/20/mikhail-khodorkovsky-pardoned-by-putin-arrives-in-berlin/ [16] ; The Times of Israel (23.11.2015). Russia’s New Tsar: http://blogs.timesofisrael.com/russias-new-tsar/ [17]; The World’s Billionaires [18]: http://www.forbes.com/profile/arkady-rotenberg/ [19]; Gaaze, Konstantin (2014).
  4. https://www.cbsnews.com/news/the-icahn-lift/ [20]; http://www.theglobeandmail.com/report-on-business/activist-investors-destroying-companies-costing-jobs-top-corporate-lawyer-says/article14742599/ [21]