- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Trump puhui ”globalisteista” ja ”pankkiireista” – juutalaisten reaktio nolostuttaa vasemmistoa

Vaaliraha ja suuret pankit ovat olleet valokeilassa Yhdysvaltojen presidentinvaalikampanjoiden aikana (1 [1], 2 [2]). Monet juutalaisryhmät vaikuttavat pitävän tätä kiusallisena asiana.

Viimeisin rahoituskohu sai alkunsa, kun republikaanien Donald Trump hyökkäsi vaalipuheessaan ”globalisteja” ja ”kansainvälisiä pankkiireja” vastaan. Kulttuurimarxistinen Mother Jones –lehti [3] kutsui puhetta ”Trumpin historian äärimmäisimmäksi ja vihaisimmaksi”.

Puhe herätti raivokkaan reaktion, vaikka siinä ei mainittu kertaakaan juutalaisia, sionismia tai Israelia.

Amerikkalainen vasemmistojulkaisu Counterpunch [4] pitää aiheesta puhjennutta keskustelua paitsi typeränä myös nolona: Miksi niin monet juutalaisaktiivit menivät heti puolustuskannalle, kun Trump arvosteli pankkiireja? Eikö pankeista saa puhua?

Counterpunchin mukaan yhä useampi Trumpin globalisaatiovastaisista puheista pyritään Yhdysvalloissa leimaamaan ”antisemitismiksi”:

”Heidän logiikkansa on tämä: joka kerta, kun Trump haukkuu Washington-sisäpiiriläisen tai kansainvälisen vallanpitäjän, tahtoisi hän todellisuudessa sanoa ’juutalainen!’. […]

Taktisesti antisemitistisyytösten tavoitteena on aina lopettaa keskustelu. Kun joku sanoo, että ’globalisti on kiertoilmaisu juutalaiselle’ tai ’kansainvälisten pankkien syyttely on antisemitististä’, tahtoo hän käytännössä suojella globalisteja ja monikansallisia pankkeja kaikelta kritiikiltä.

Counterpunchin mielestä on erityisen harmillista, että juuri juutalaiset itse ovat alkaneet pitää pankkikritiikkiä juutalaiskritiikkinä:

Jos juutalaiset itse yhdistävät globalismin juutalaisuuteen, eikö se tarkoita, että globalistit TODELLA OVAT juutalaisia?

Jos ’kansainväliset pankkiirit’ on [juutalaisten mielestä] kiertoilmaisu ’juutalaiselle’, yksinkertaisen logiikan mukaan kansainvälisten pankkiirien on oltava juutalaisia!

Seuraukset ovat yksinkertaisia – globaalista eliitistä puhuminen on lopetettava. Se, joka ei tottele, on juutalaisia vihaava kiihkoilija, jonka ADL [upporikas äärisionistinen lobbausjärjestö. Suom. huom.] ottaa seuraavaksi hampaisiinsa.”

religion-diplomacy-politics [5]

ADL-johtaja, juutalainen Jonathan Greenblatt on Counterpunchin mukaan antanut julkisen suosituksen, etteivät presidenttiehdokkaat puhuisi aiheista, jotka voivat synnyttää ”antisemitismiä”.

Counterpunch kertoo, että pankkihysteria on levinnyt jo Trump-kampanjan ulkopuolelle.

Esimerkiksi juutalainen Wall Street Journal –toimittaja Bret Stephens vaati, että konservatiivitoimittaja Laura Ingraham saisi potkut, koska Ingraham oli puhunut ”globalistien salaseurasta”.

Stephensin mukaan on selvää, että ”globalistisella salaseuralla” tarkoitetaan aina juutalaisia.

Kohussa naurettavinta on kuitenkin se, että myös Trump itse on riippuvainen juutalaisista rahoittajista ja globalistipankkiireista (1 [6], 2 [7]). Tuoreimmassa kohussa on kyse puhtaasta poliittisesta teatterista.

 

Lue myös: ”Antisemitismin” vastainen Internet-meemi kääntyi itseään vastaan [8]