- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Transumiehestä kertova törkysarja on ”television tämän hetken juutalaisin ohjelma”

Amy Klein kirjoittaa juutalaisessa Hadassah Magazine –lehdessä [1], että transumiehestä kertova kulttuurimarxilainen Transparent-sarja on ”television tämän hetken juutalaisin ohjelma”. Magneettimedian lukijoita tämä ei toki yllätä.

Juutalaisen Jill Solowayn Transparent-sarja kertoo perheenisästä, joka päättää vaihtaa sukupuolensa. Asiantuntijoiden [2] mukaan sukupuolen vaihtaminen on merkki vakavasta mielisairaudesta, mutta kulttuurimarxistinen viihdeteollisuus pyrkii normalisoimaan ilmiön.

Hadassah Magazinen mukaan ohjelman sisältö on juutalaisinta, mitä rahalla saa:

”Eräässä kohtauksessa köydellä sidottu tytär Sarah Pfefferman saa piiskaa sadomasokistilta, mutta hän on silti uppoutunut tylsistyneenä neuroottisiin ajatuksiinsa […] Hän on äärimmäisen juutalainen…”

Transparent pohjautuu Solowayn omaan elämään – hänen juutalainen isänsä todellakin silvotutti sukuelimensä tullakseen ”naiseksi”.

Sarja sai tänä syksynä tietysti kulttuurimarxistisen viihdeteollisuuden kunnioitetun Emmy-ehdokkuuden. Emmy-puheessaan Soloway sanoi:

”Olen aina tahtonut kuulua johonkin liikkeeseen. Tämän TV-sarjan myötä olen saanut unelmoida julkisesti törkeistä juutalaisista ihmisistä, homoista sekä transuista. Olen saanut tehdä heistä koko kansan sankareita. Kiitos transuyhteisö!”

Jill Soloway. [3]

Jill Soloway.

”Holokaustissa on jotain kihelmöivää”

Hadassah-lehden mukaan sarjan uudella tuotantokaudella Sarah Pfefferman saa potkut paikallisen synagogan hallituksesta, minkä jälkeen hän perustaa rabbin kanssa uuden juutalaisen järjestön.

Solowayn mukaan transusarjan jokainen tuotantokausi kietoutuu jonkin juutalaisen juhlapyhän ympärille.

Transusarjan juutalaisuuden pönkittämiseksi Soloway on palkannut avustajikseen kolme rabbia, joista yhden kanssa hän opiskelee silloin tällöin myös Tooraa.

Hadassah muistuttaa, että Solowayn käsialaa on myös kaksimielisesti nimetty I Love Dick –sarja, joka keskittyy niinikään juutalaisuuteen, feminismiin ja homouteen. Sarjan päähahmo on – yllätys yllätys – ”holokaustitutkija”, koska ”holokaustissa [4]” on Solowayn mukaan ”jotain kihelmöivää”.

Hadassah Magazine summaa:

”Molemmat sarjat keskittyvät joukkoon pakkomielteisiä ja narsistisia juutalaisia, joilla on Solowayn sanoin ’epäasiallisia käsityksiä seksistä ja elämästä’.

Juutalaiset rakastavat ohjelmaa, Soloway sanoo.

’Saan paljon inspiraatiota juutalaisista,’ Soloway sanoo. ’Juutalaisuus antaa jatkuvasti inspiraatiota.’”

Frankfurtin koulukunnan [5] perintö on siis edelleen voimissaan.

 

Lue myös:

Magnus Hirschfeld ja homoliike [6]
Kuvasarja: juutalaisaktivistit ja homoliike [7]
Kuvakokoelma: juutalaiset olleet vahvasti kehittämässä feminismiä [8]
Dokumentti: Babylon ennen Hitleriä – saastainen Weimarin Saksa [9]