"Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa. Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme."

John Swinton, New York Times

Aaron Hakso on innostunut veneen tuotekehittelystä ja konseptin laadinnasta Kohta on aika laittaa veneet vesille. Vielä ennätät valmistaa ikioman veneen.

Toteuta unelmasi: Liplattaville laineille itsetehdyllä veneellä

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,20
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

– nyt veneenteko onnistuu näppärästi Kärkkäisellä tarjolla olevalla venepaketilla koulutuksineen

Kevätauringon ensimmäiset säteet tuovat mieleen kesän, valkorunkoisen koivikon ja sen runkojen välistä pilkottavan supisuomalaisen järven, jonka pinta välkehtii auringossa kutsuen laineille leppoisasti soutelemaan – ja vaikka itse tehdyllä veneellä. Siihen onkin mahdollisuus jokaisella, jonka unelmissa ikioman veneen rakentaminen on joskus käväissyt, sillä Haapavedellä asuva Aaron Hakso on toteuttanut unelmaa itse tehdystä veneestä niin pitkälle, että idea on tuotteistettu ja venepaketti on tänä keväänä mahdollista kaikkien halukkaiden ostaa ja omistaa.

Hakso on suunnitellut ja toteuttanut veneen, jonka osaa miehen sanojen mukaan ”rakentaa kuka tahansa”. Ja veneen hintaan kuuluu lisäksi muutaman illan venekoulu, jossa kouluttajan avustuksella vaneriset veneet rakennetaan. Näin varmistetaan, että veneen rakentaminen varmasti onnistuu. Veneiden kehittelyssä Haksolla on ollut apuna Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun Ylivieskan osaston puutekniikan osasto ja Centrian tutkimus- ja kehitysosaaminen.

Centriassa Hakson suunnitteleman veneen vaneriosat on muokattu helposti koottavaksi kokonaisuudeksi. Veneentekovaiheet on mietitty tarkkaan ennakkoon ja helpolla ohjeistuksella veneen rakentaminen pitäisi onnistua aloittelijaltakin. Aaron Hakso lupaa, että jos osaa koota Ikean huonekaluja, osaa koota myös tämän tee-se-itse –veneen.

Apuna veneen markkinoinnissa ovat olleet myös Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun Ylivieskan yksikön tradenomi-opiskelijat, jotka ovat kehitelleet veneelle nimen, logon ja esitteen sekä internet-sivut.

Katso lisää www.veistaveneesi.com

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*