- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Torniaisen oikeudenkäynti: Helsingin Sanomat sensuroi puolustuksen puheenvuorot ja Karttusen rikokset

Juutalaisen Erkko-säätiön [1] omistama valemedia Helsingin Sanomat on uutisoinut näyttävästi etusivuillaan niin sanottuun Asema-aukion tapaukseen liittyvästä oikeudenkäynnistä [2]. Lehti pyrkii manipuloimaan lukijoita kuitenkin armottomalla sensuurilla.

Oikeudenkäynti oli tänään usean tunnin ajan HS:n sivuilla suurempi uutinen kuin Berliinin terrori-isku [3], mikä kertoo kaiken oleellisen Erkkojen mediaimperiumin ideologiasta.

piri [4]Valtamedia on vasta nyt alkanut uutisoida Jimi Joonas Karttusen huumetaustasta, vaikka vaihtoehtomediat toivat asian julki jo useita kuukausia sitten [5]. Valtamedia panttasi tietoa viimeiseen asti, jotta syytetty Jesse Torniainen saisi mahdollisimman huonoa julkisuutta.

Mikä huvittavinta, juutalaisen Bonnier-mediaperheen palkitsema toimittaja Jessikka Aro oli raivoissaan [6] siitä, että vaihtoehtomediat toivat huumeongelman alunperin esiin.

Paljastusartikkeleiden julkaisu oli kuitenkin journalistisesti perusteltu teko, sillä suuri osa tämän päivän oikeudenkäynnistä on keskittynyt Karttusen huumeidenkäyttöön sekä häiriökäyttäytymiseen huumeiden vaikutuksen alaisena.

Ylen ruotsinkieliset sivut [7] sekä MTV3:n rikostoimittaja Jarkko Sipilä [8] ovat kirjoittaneet yllättävän näkyvästi Karttusen huumeongelmasta tänään.

Sen sijaan Helsingin Sanomat on ottanut kovemman linjan, jota juutalainen päätoimittaja Peter Wolodarski on kutsunut ”agendoja rakentavaksi journalismiksi” [9]. ”Agendajournalistien” mukaan on täysin oikeutettua sensuroida ikäviä tietoja, mikäli ne eivät sovi lehden ”agendaan”.

Helsingin Sanomien kolmesta etusivuartikkelista ”Asema-aukion pahoinpitelystä luettiin syyte – uusnatsi myöntää aiheuttaneensa päävamman potkullaan [10]”, ”Video näyttää Asema-aukion pahoinpitelyn: Syytetty uusnatsi ottaa vauhtia potkaistaakseen uhriaan [11]”, ”Asema-aukiolla olleet uusnatsit kiistivät kuulusteluissa nähneensä pahoinpitelyn – yksi myönsi nähneensä Torniaisen liikkuvan uhria kohti [12]” vain yhdessä puhutaan lainkaan puolustuksen näkökulmista.

Pimittämällä tietoa Karttusen rikoksista ja puolustuksen argumenteista Helsingin Sanomat pyrkii luomaan valheellisen mielikuvan, että Torniainen hyökkäsi provosoimatta ”runopojan” kimppuun ja että tapaus on näin ollen loppuunkäsitelty. Lehti on asettunut tanakasti syyttäjän puolelle.

Kansallinen Vastarinta on päivittänyt tänään aktiivisesti kotisivujaan [13] oikeudenkäyntitiedoilla. Esitutkinnassa ja käräjäoikeudessa on tullut selvyys muun muassa seuraaviin asioihin:

 

Lue myös: Tekopyhyyden esiinmarssi – poliittinen eliitti, väkivalta ja ”ääriliikkeet” [16]