”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Jesse Torniainen.

Torniaiselle tuomio pahoinpitelystä – Yle syyttää taposta!

5 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 4,20 / 5 tähteä 5 (5 ääntä, keskiarvo: 4,20)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Kuten uutisoimme tänään, monet valtavirtaiset valemediat ovat pyrkineet ylläpitämään valheellista mielikuvaa siitä, että kansallissosialisti Jesse Torniainen olisi saanut tuomion kuolemantuottamuksesta. Todellisuudessa kuolemantuottamussyyte kaatui kokonaan.

Valtamedian tyypillinen harhautustekniikka on julkaista aluksi täysin valheellinen lööppi, joka jonkin ajan päästä vaihdetaan vähemmän valheelliseen. Näin media voi levittää disinformaatiota joutumatta kantamaan kuitenkaan juridista vastuuta kunnianloukkauksesta. Media toivoo, että ensivaikutelma jää elämään huijattujen lukijoiden mieliin.

Tänään taktiikkaa on sovellettu kovalla kädellä Jesse Torniaisen mustamaalauskampanjassa, sillä Torniainen on median mielestä maahanmuuttopoliittinen ”väärinajattelija”, joka ei ansaitse totuudenmukaista uutisointia.

Valtamedia on pyrkinyt pimittämään sen, ettei Torniaista tuomittu kuolemantuottamuksesta. Syksyllä kuollut Jimi Karttunen oli nimittäin paatunut narkomaani, joka karkasi sairaalasta ja käytti huumeita kuolemaansa asti – käräjäoikeuden mukaan Torniainen ei ollut vastuussa Karttusen kohtalosta.

Ylen rinnakkaistodellisuudessa pahoinpitelystä tuli tappo.

Ylen rinnakkaistodellisuudessa pahoinpitelystä tuli tappo.

Marko Hietikon vastine mediakritiikkiin.

Marko Hietikon vastine mediakritiikkiin.

Muun muassa Yleisradion televisiouutiset jättivät tänään kokonaan mainitsematta Karttusen huumetaustan, vaikka juuri huumeiden vuoksi käräjäoikeus kumosi syyttäjän tärkeimmät argumentit. Televisioyleisö luulee yhä, että Karttunen oli vesiselvä ”runopoika”, joka joutui henkirikoksen uhriksi.

Törkeimmilleen valeuutisoinnin vei kuitenkin Yleisradion englanninkieliset uutiset – siellä Torniaista syytettiin taposta!

Kun kansallissosialistinen radio-ohjelma Studio 204 kysyi aiheesta Yle-toimittaja Marko Hietikolta, Hietikko käski mediakriitikoita juomaan kiljua. Tämä on verorahoitteisen viestintäyhtiön taso 2016.

 

Lue myös:

Isänmaallinen veronmaksaja, Yle vakoilee sinua sinun kustannuksellasi!
Yle-toimittaja Marko Hietikko naureskeli raudoitetun mielenosoittajan pahoinpitelylle
Yle-toimittaja esiintyi yhdessä Varisverkoston perustajasisäpiiriin kuuluvan kanssa

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

5 Kommentit

 1. Rokotteet murhaa vauvoja joka vuosi

  Pannaan asioille perspektiiviä rehellisyyden nimissä.

  Virallinen taho, siis Suomen valtio inc. rokottaa Suomessa VAUVOJA jotko voivat kuolla rokotteeseen.

  http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2013/03/iltalehti-ja-kuollut-aleksi-vauva.html

  Kun ”tappo ” tapahtuu valtion tekemänä, ei kukaan joudu vastuuseen . Ja kuolema on vain yksi rokotteidne ilmentymä, suuri joukko nimittäin vammautuu niistä myös, eikä kukaan joudu vastuuseen niistäkään, koska ”tekijä” on suomi INC.

  Näis siis suomessa 2016 . Valtio inc. puskee tappavia/vammauttavia rokotteita vauvoille, ja syyttäjä ei mieti edes sekuntia olisiko aihetta syytteen nostamiseen.

  Joo eli se siitä oikeusvaltiosta, jota ei ole ainakaan Suomessa.

  (6)(2)
 2. Aleksi Lindlöf

  Torniaisen tuomio on ihan asianmukainen. Törkeän pahoinpitelyn merkit täyttyvät koska potkun seurauksena Karttuselle on aiheutunut hengenvaarallinen tila kallovamman muodossa. Törkeän pahoinpitelyn merkit täyttyvät siis vaikkakin Karttunen kuoli mitä ilmeisimmin yliannostukseen. Törkeästä pahoinpitelystä tuomitaan 1-10 vuotta vankeutta joten kahden vuoden ehdoton tuomio, jossa on huomioitu Torniaisen viisi aiempaa väkivaltarikostuomiota kovennus perusteena, on ihan kohtuullinen.

  (1)(4)
  • vanhamaailma

   Saman logiikan mukaisesti voitaisiin tuomita tuo sen huumediileri”kaveri”, koska ”huumeiden tuomisesta sairaalaan seurauksena Karttuselle on aiheutunut hengenvaarallinen tila lääke/sairaalahoidon ja huumeiden sekakäytön komplikaatioiden muodossa”.

   (2)(0)
 3. No miksi noissa muissa ei ollut kyseessä törkeä pahoinpitely, vaikka meno oli paljon härskimpää ja selkeästi vammautusta tarkoittavaa? Torniainen potkaisi sällin kumoon. Ei voida osoittaa edes vammauttamistarkoitusta. Pelkkä kostotoimi. Paha kaatuminen saattoi aiheutua lähinnä siitä, että Karttunen oli pilvessä ja humalassa. Ei millään voi olla törkeä pahoinpitely, jos ei nuo verrokkijutut ole.

  (8)(1)
 4. OikeusvaltioNiinistönTapaan

  Noh, nyt on kuoleman tuottaminen tuomittu pahoinpitelynä. Yläviitoset siitä!!

  (0)(1)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*