- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Todellinen Matrix, osa 3

Magneettimedia julkaisee suomennoksen Steven Yatesin artikkelisarjasta The Real Matrix. Lue myös osat 1 [1] ja 2 [2]

Vallitsevaan tilanteeseen ei päädytty yhdessä yössä, se on selvä. Kuinka siis kaikki tapahtui?

Jokaisessa yhteiskunnassa on pieni määrä ihmisiä, jotka asettavat asiat arvojärjestykseen sen mukaan kuinka ne lisäävät heidän henkilökohtaista vaikutusvaltaansa. Näin ollen käytännössä kaikissa yhteiskunnissa vallitsee jonkinlainen hierarkia, eikä hierarkia koskaan katoa, se vain muuttaa muotoaan. Tavara pysyy samana, vain pakkaus vaihtuu.

On vaikea sanoa, mistä kaikki alkoi. Osa ottaisi lähtökohdaksi Bavarian Illuminatin, jonka perusti kapinoiva jesuiittapappi Adam Weishaupt vuonna 1776, jolloin myös Itsenäisyysjulistus kirjoitettiin. Weishaupt sai taloudellista tukea Rotschildien pankkiiridynastialta. Eurooppalaiset pankkiirit olivat keksineet vähittäisvarantojärjestelmän ja kuinka luoda “vaurautta” tyhjästä. He oppivat kontrolloimaan hallituksia lainaamalla näille rahaa, ja perimällä siitä korkoa. Rahaa lainattiin yhä enemmän, ja tietyin ehdoin. Rotschildit olivat teollistuvan ajanjakson ensimmäisiä kosmopoliitteja. He perustivat pankit viiteen vaikutusvallan keskiöön: Lontooseen (Englanti), Pariisiin (Ranska), Frankfurtiin (Saksa), Wieniin (Itävalta) ja Napoliin (Italia). Mainitut pankit toimivat tiiviissä yhteistyössä, ja niillä oli huomattava vaikutus Euroopan 1800-luvun historian käänteisiin. Amerikassa vastaavan teki J.P Morgan, Rockefellerin klaani seurasi myöhemmin perässä. John D. Rockefeller vanhempi loi omaisuutensa Standard Oil –yhtiöllään. Hänen lapsensa ymmärsivät nopeasti että paremmat voitot tehtiin pankkitoiminnalla ja siirtämällä rahat verotuksesta vapaille yhteisöille, jotka perustettiin verohallitus Internal Revenue Servicen perustamisen kynnyksellä vuonna 1913.

Osa uskoo että Weishauptin perustama ryhmä on vieläkin toiminnassa, ja että se johtaa kulissien takaa kaikkia tunnettuja salaisia tai puolisalaisia järjestöjä. Esimerkkinä vapaamuurarit, joihin Weishaupt kuului. En ole löytänyt alkuperäisiä asiakirjoja, jotka tukisivat väitteitä (Weishauptin ryhmä kiellettiin hänen maassaan vuonna 1785). Salaperäisyyden ilmapiiri vallitsi Skull & Bones –järjestöä perustettaessa Yalessa vuonna 1832. Monista ryhmän jäsenistä on tullut vaikutusvaltaisia pankkiireita, liikemiehiä, suurlähettiläitä ja muita hallituksen virkamiehiä. Anthony Sutton väittää kirjassa America’s Secret Establishment, että Skull & Bones on ollut kaiken keskipiste siitä lähtien kun se tuotiin maahan Euroopasta (mielenkiintoista kyllä, erityisesti Saksasta). Skull & Bones on yhä olemassa, tietenkin. Sekä George W. Bush että John Kerry ovat sen jäseniä.

Tiedämme, että mies nimeltä John Ruskin saapui Oxfordin yliopistoon opettamaan taidetta vuonna 1870. Hän kannatti myös reformistista sosiaalifilosofiaa, joka löi englantilaisen yläluokkaisen nuorison ällikältä. Ruskin opetti, että englantilaisen yläluokan arvot tulisi ulottaa myös suurille joukoille ja levittää kaikkialle maailmaan. Englantilaisen yläluokan tulisi jakaa ainakin osa vauraudestaan tai kohdata englantilaisen sivilisaation tuho kontrolloimattoman “alaluokan” edessä. Karl Marx saarnasi että kapitalismin väkivaltainen kumoaminen on historiallinen väistämättömyys. Ruskinin mielestä marksilainen vallankumous olisi estettävissä, mutta vain hajauttamalla englantilaisen yläluokan vauraus ja arvot suuremmalle väestölle. Toisin sanoen, luomalla maailmanlaajuinen imperiumi, jonka huipulla seisoisi Iso-Britannia.

Ruskinin oppilaista kuuluisin lienee Cecil Rhodes. Rhodes noudatti osaa Ruskinin neuvoista lopun ikäänsä. Muita kuuluisia oppilaita olivat Alfred Milner ja Arnold Toynbee. Rhodesista tuli monimiljardööri harjoittamalla kullankaivuu- ja timanttiliiketoimintaa Etelä-Afrikassa. Mielenkiintoista kyllä, hän sai tukea lordi Rothschildilta ja myöhemmin Alfred Beitiltä, varakkaalta saksalaissyntyiseltä rahoittajalta, josta tuli myöhemmin hänen liikekumppaninsa De Beers Consolidated Mines –kaivosyhtiössä. Ennen kuolemaansa Rhodes lahjoitti merkittävän osan omaisuudestaan aiemmin mainitun Rhodes-stipendijärjestelmän perustamista varten. Vähemmän tunnettuja ovat hänen testamentissaan mainitsemansa viisi kohtaa, joissa hän kertoo salaseuran perustamisesta, jonka pitkän tähtäimen tavoitteena on luoda maailmanhallitus: ”ulottamalla brittivalta kautta maailman” sekä ”palauttamalla Amerikan yhdysvallat kiinteäksi osaksi Brittiläistä imperiumia …”

Itse asiassa Rhodesin salaseura perustettin 1891 (lordi Rothschild oli yksi jäsenistä, kuten myös Milner ja Toynbee). Rhodes ja rekrytoimansa henkilöt uskoivat että tällainen suunnitelma oli välttämätön sodan päättämisen ja Brittiläisen imperiumin laajentamisen kannalta. Näin ollen Carroll Quigleyn Pyöreän pöydän ryhmät mainittiin alussa. Milner otti ohjakset Rhodesin kuoleman jälkeen vuonna 1902. Quigleyn (Tragedy and Hope s. 132) mukaan nämä ryhmät “toimivat edelleen kahdeksassa maassa.” Quigley kuvailee yksityiskohtaisesti “Angloamerikkalaisen establismentin” keskeisten henkilöiden uraa. Oxfordin koulutuksen sekä suunnattomien rahallisten resurssien avulla kyseisistä Pyöreiden pöytien ryhmiä johtavista miehistä tuli “establismentti” – huolimatta siitä, että Rhodesia ja Toynbeeta lukuunottamatta lähes kaikkien nimet pysyivät tuntemattomina. Anonymiteetti ei häirinnyt heitä. He eivät halunneet julkisuutta. He halusivat valtaa.

 

Lähde: Newswithviews.com [3]