- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Timo Soini samastuu Amerikan sionistiseen oikeistoon

Suomen ulkoministeri Timo Soini vannoo jälleen kerran julkisuudessa uskollisuutta Yhdysvaltojen sionistiselle oikeistolle. Soini totesi Helsingin Sanomille [1] tänään olevansa ”republikaani”.

Helsingin Sanomat on aiemmin osoittanut [2], että Yhdysvaltojen kahden pääpuolueen tärkeimmät rahoittajat ovat lähes kaikki juutalaisia. Tästä syystä israelilainen veteraanipoliitikko Yossi Sarid totesikin [3] kevättalvella, että israelilaiset ovat ”siionin viisaita ja hallitsevat Amerikkaa”. Saridin mukaan ”rikkaat juutalaiset” hallitsevat Amerikan kongressia.

Jewish Telegraphic Agency [4](JTA) julkaisi huhtikuun 20. päivä [sic] artikkelin republikaanien presidenttiehdokkaiden tärkeimmistä juutalaisista rahoittajista. JTA:n mukaan puolue on ilmoittanut hännystelevänsä Amerikan juutalaisyhteisöä entistä uskollisemmin, koska selvä valtaosa Yhdysvaltojen juutalaisista äänestää tällä hetkellä demokraatteja näiden liberaalien arvojen [5] vuoksi.

JTA kertoo, että republikaanien presidenttiehdokkaat ovat kerjänneet juutalaista vaalirahaa lupaamalla, että Yhdysvallat tulee vastaisuudessa tekemään entistäkin Israel-myönteisempää ulkopolitiikkaa.

Mitä enemmän ehdokkaat tai näiden lähisukulaiset ovat aiemmin nimenneet juutalaisia vaikutusvaltaisiin poliittisiin virkoihin, sitä enemmän he saavat vaalirahoitusta Israel-lobbylta, JTA muistuttaa. Jo nyt Yhdysvallat lahjoittaa joka päivä 8 miljoonaa dollaria [6] veronmaksajien rahaa juutalaisvaltiolle.

Republikaaneja rahoittavaa miljardöörilobbaaja Sheldon Adelsonia on kutsuttu "Siionin viisaaksi". [7]

Republikaaneja rahoittavaa miljardöörilobbaaja Sheldon Adelsonia on kutsuttu ”Siionin viisaaksi”.

 

Soinin rikkaat merentakaiset ystävät

Soini ei suostunut kertomaan Helsingin Sanomille, keitä hänen yhdysvaltalaiset poliittiset tukijansa ovat. 2014 julkaistusta Peruspomo-kirjastakaan ei saa vastauksia. Teoksessaan Soini paljasti [8], ettei hän kirjoittanut itse The Wall Street Journalissa hänen nimissään julkaistua talouspoliittista kannanottoa.

Sen sijaan artikkelin kirjoittivat hänen rikkaat ”merentakaiset ystävänsä”. Soinin mukaan hänen mystiset toverinsa tietävät kaiken maailmanpolitiikasta ja pankkimaailmasta: ”Heillä on sen verran paljon rahaa, että he tietävät. He osaavat finanssiasiat.” Soinin mukaan Amerikassa kukaan ei ole syyttänyt häntä tai hänen puoluettaan ”äärioikeistolaisuudesta” – hän on aina saanut sydämellisen vastaanoton.

 

TTIP, Nato, Israel

Helsingin Sanomien mukaan Soini tahtoo lämmittää Suomen ja Yhdysvaltojen välistä yhteistyötä. Ulkoministeri puhuu muun muassa Nato-kumppanuudesta ja kaupankäynnin lisäämisestä. Jälkimmäinen tarkoittanee TTIP-vapaakauppasopimusta, jota perussuomalaiset ovat kannattaneet [9] julkisuudessa erityisellä innolla.

Keväällä 2014 puolue julkaisi kannanottonsa ”Vapaakaupalla puhtia talouskasvuun [10]”. Kansanedustaja Kaj Turusen allekirjoittamassa tekstissä valehdellaan äänestäjille päin naamaa: ”Vaikka TTIP hyödyttää osapuolia molemmin puolen Atlanttia, se on erityisen tärkeä EU:n jäsenmaille.” Yhdysvalloissa vapaakauppasopimuksia [11] ovat ajaneet etenkin Israel-myönteiset uuskonservatiivit sekä juutalaisomisteisen Goldman Sachsin kaltaiset rikollispankit.

Helsingin Sanomien haastattelussa Soini tapansa mukaan väistelee Nato-kysymystä, koska hän ei halua suututtaa niitä perussuomalaisten äänestäjiä, jotka edelleen luulevat, että puolue ajaa Suomen itsenäisyyttä. Kuten marraskuussa julkaistussa uutisessamme [12] kuitenkin osoitettiin, on puolue lopettanut Nato-kritiikin kokonaan ja järjestelmällisesti hivuttautunut kohti sotilasliittoa.

Mikä tärkeintä, Soini on kertonut olevansa ”Israelin ja juutalaisten ystävä [13]”. Kun Israel murhasi vuosi sitten Gazassa satoja siviileitä, naisia ja lapsia, Soini antoi julkisen tukensa juutalaisvaltion sotarikoksille. Tuolloin Magneettimedia kirjoitti [14]:

”Soini ei ole tyytyväinen siihen, että Yhdysvalloissa on tällä hetkellä demokraattipresidentti. Hän haikailee demokraattejakin sionistisempien republikaanien valta-aikaan, jolloin Yhdysvallat iski esimerkiksi Irakiin [15] ja Afganistaniin surullisin lopputuloksin.”

 

Lue myös: Myös Perussuomalaisten nuorten uusi johtaja on sionisti [16]