- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Timo Soini: maahanmuuttajat kotoutettava holokaustipropagandalla

Perussuomalaisten julkisionistinen puheenjohtaja (1 [1], 2 [2], 3 [3]) Timo Soini piti alkuvuodesta juhlapuheen holokaustivalheen [4] muistopäivänä. Soinin mukaan maahantunkeutujat sopeutetaan Eurooppaan opettamalla näitä kumartamaan juutalaisten erityisasemaa.

Soinin puheesta uutisoi Helsingin juutalaisseurakunnan HaKehila-lehti (1/2016). HaKehila on käytännössä Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja.

Soini on tunnettu hyökkäyksistään puolueen maahanmuuttovastaisia rivijäseniä vastaan. Viime syksynä Soini julisti saksalaiselle Der Spiegel –lehdelle [5], että EU:n on rangaistava tuntuvasti maita, jotka eivät suostu vapaaehtoisesti hukuttautumaan Afrikan ja Lähi-idän elintasopakolaisiin.

”Vainojen uhrien muistopäivää” vietettiin tänä vuonna Helsingin säätytalolla. Soinin tavoin tapahtumassa esiintyi valtamedian rakastama kulttuurimarxistinen ”historioitsija” Oula Silvennoinen, jonka leipälaji on ”fasismista”, ”natseista” ja suomalaisista sotasankareista valittaminen (1 [6], 2 [7]).

Silvennoinen toimii tällä hetkellä Holokaustin uhrien muisto ry:n puheenjohtajana, vaikka hän ei ole juuri mainostanut titteliään valtamedian haastatteluissa.

Silvennoisen järjestö on jättänyt HaKehilan mukaan pääministeri Juha Sipilälle pyynnön, että ”Vainojen uhrien muistopäivä” muutettaisiin Suomessa virallisesti ”Holokaustin uhrien muistopäiväksi”, jotta juutalaisten erityisasemaa saataisiin alleviivattua mahdollisimman painokkaasti.

Kaikkien eduskuntaryhmien edustajat ovat HaKehilan mukaan allekirjoittaneet Silvennoisen aloitteen Ilkka Kanervan [8] johdolla.

Oula Sil [9]

Lähde: HaKehila 1/2016.

Perussuomalaiset – ainut paikalla edustanut puolue

Tapahtumassa olivat paikalla järjestäjä Oula Silvennoisen ja juhlapuhuja Soinin lisäksi muun muassa Israelin suurlähettiläs, radikaali sionisti Gideon Bolotowsky (1 [10], 2 [11]) sekä paikallisen mustalaisjärjestön edustaja.

Merkillepantavaa on, että perussuomalaiset oli ainut tapahtumassa edustanut puolue. Paikalla oli myös Nena Kafka, jonka törkeät holokaustivalheet Magneettimedia paljasti tammikuussa [12].

Silvennoinen rinnasti avajaispuheessaan ennalta-arvattavasti toisen maailmansodan nykyiseen pakolaiskriisiin [13]. Viesti oli selvä: mikäli eurooppalaiset eivät ole valmiita alistumaan vähemmistöiksi omissa kotimaissaan, voi meitä uhata ”holokaustin” veroinen tragedia. Rajat auki siis:

”Suomalaisilla on nyt mahdollisuus osoittaa, että olemme oppineet jotain menneisyydestämme. Emme saa vähätellä nykyisten pakolaisten hätää. […]

Meidän on työskenneltävä ratkaistaksemme oman aikamme kriisit, jotta emme enää joudu todistamaan uusia kansanmurhia omalla mantereellamme emmekä millään muullakaan mantereella.”

Myös juhlapuhuja Soini oli monikulttuurisella tuulella. Hän aloitti puheensa siteeraamalla valehtelusta kiinni jäänyttä Nena Kafkaa. Soinin mukaan ”Suomen ulkopolitiikan tärkeimpiä tehtäviä on taistelu rasismia ja syrjintää vastaan”.

Soini vakuutteli, että ”hallituksemme on sitoutunut voimakkaasti taisteluun antisemitismiä vastaan”, jotta hallitus voi ”taata mielipiteenvapauden kaikille”. Orwell olisi tästä ylpeä. Soini jatkoi:

”YK järjesti vuosi sitten erikoiskokouksen, koska monissa maissa pelättiin juutalaisvastaisen väkivallan yleistymistä. Suomi oli yksi maista, jotka alunperin pyysivät yleiskokouksen puheenjohtajaa järjestämään erikoiskokouksen. […]

Olemme saaneet viime vuosina kokea eri puolilla Eurooppaa väkivallantekoja juutalaisia henkilöitä ja juutalaisuuden tunnusmerkkejä vastaan. Suurinta kansainvälistä uutishuomiota saaneiden joukkomurhatapausten (Pariisi, Bryssel) ohella on syytä kiinnittää huomiota myös jokapäiväiseen pelotteluun, häirintään ja halveksintaan.”

Soini 1 [14] Soini 2 [15]

Miksei Soini puhunut Israelin tuesta ISIS:lle?

Soinin väite juutalaisiin kohdistuvan ”väkivallan uhasta” on likainen valhe. Esimerkiksi viime syksynä Pariisissa tehdyissä terrori-iskuissa yksikään kohde ei ollut juutalainen [16].

Iskut kohdistuivat juutalaisten sijaan valkoisiin eurooppalaisiin. Pariisissa asuu Yhdysvaltojen ja Israelin suurkaupunkien jälkeen maailman mittavin juutalaisväestö. Valtamedia toitottaa päivästä toiseen muslimien vihaa juutalaisvaltio Israelia vastaan. Miksei toistasataa henkeä vaatineista hyökkäyksistä yhtään ei sitten tehty synagogaa, sionistijärjestöjen toimistoja tai juutalaiskortteleita vastaan?

Soini puhui juhlapuheessaan myös ISIS-terroristijärjestöstä muttei kysynyt paikalla olleelta Israelin suurlähettiläältä, miksi juutalaisvaltio antaa avoimesti tukea [17] ääri-islamisteille Syyriassa.

Puheensa lopuksi Soini julisti, että ”holokaustin tuntemus” tarjoaa keinoja pakolaistulvan synnyttämien ongelmien ratkaisuun. Mikäli maahantunkeutujat saadaan vakuutettua ”holokaustin muiston suuresta merkityksestä”, voivat nämä sopeutua Suomeen, jolloin yhteiskuntarauha monikulttuurisessa onnelassa on taattu.

Soinin mukaan holokaustipropaganda on ”osa Eurooppaan muuttavien henkilöiden kotouttamista”.

 

Lue myös:

Raiskauksia ehdottanut sionisti piti Helsingissä juhlapuheen [18]
Miksi kirjoitamme juutalaisista 1 [19], 2 [20]
Perussuomalainen kansanedustaja väläyttää ”uusfasististen” järjestöjen täyskieltoa [21]
”Holokausti” on maailmanpoliittinen ase [22]