- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Timo Soini lahjoittaa Irakille 10 miljoonaa euroa suomalaisten rahaa

Perussuomalaisen Timo Soinin johtama ulkoministeriö on päättänyt lahjoittaa [1] 10 miljoonaa euroa suomalaisten veronmaksajien rahaa Irakin valtiolle.

Virallisen selityksen mukaan raha käytetään muun muassa ääri-islamistisen ISIS-terroristijärjestön tuhoaman infrastruktuurin jälleenrakentamiseen.

Soinin toiminta on erittäin nurinkurista, sillä hänen puolueensa on ajanut järjestelmällisesti ISIS:iä tukevien Israelin (1 [2], 2 [3]) ja Saudi-Arabian [4] etujen mukaista ulkopolitiikkaa. Toisin sanoen Soini pakottaa suomalaiset veronmaksajat korjaamaan tuhoja, joita hänen oma ulkopolitiikkansa on Lähi-idässä aiheuttanut.

Aiheesta uutisoinut Yle muistuttaa, että miljoonien eurojen tukipaketin lisäksi Suomi lähettää lisää sotilaita kouluttamaan ääri-islamistien kanssa yhteistyötä tekeviä kurditerroristeja (1 [5], 2 [6]). Suomalaisten sotilaiden määrä aiotaan kaksinkertaistaa alueella. Kurdit ovat yrittäneet käyttää Yhdysvaltojen luomaa kaaosta hyväkseen syöstäkseen esimerkiksi Syyrian [7] presidentti Bashar al-Assadin vallasta.

Irakin vaikeudet alkoivat, kun Soinille rakas Israel painosti Yhdysvallat ja Ison-Britannian hyökkäämään Irakiin. Kun maata johtanut sekulaari hallitsija Saddam Hussein syrjäytettiin, alkoivat äärijärjestöt kasvaa räjähdysmäisellä nopeudella. Israelin rooli Irakin sodan pääsyynä vahvistettiin hiljattain niin sanotussa Chilcotin raportissa [8].

Soini ja ulkoministeriö ovat valmiita tekemään yhteistyötä Irakin nykyisen hallituksen kanssa siksi, että Saddam Husseinin jälkeen maata ovat johtaneet länttä ja Israelia hännystelevät nukkehallitsijat. Taloudellisen ja sotilaallisen ”yhteistyön” avulla Irakin hallitus pyritään jatkossakin pitämään lännen ja sionistilobbyn talutushihnassa.

 

Lue myös: Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset [9]