- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Timo Soini: EU:n rangaistava maita, jotka eivät ota tarpeeksi pakolaisia!

Perussuomalaisten sionistipuheenjohtaja [1] Timo Soini vahvisti saksalaisen Der Spiegelin haastattelussa viimeaikaiset puoluetta käsittelevät artikkelimme: perussuomalaiset on EU-alisteinen suomalaisvihamielinen puolue, joka vaatii pakkomonikulttuurisuutta kaikkiin Euroopan maihin.

Soini otti saksalaislehden haastattelussa kantaa muun muassa niin sanottuun immoskohuun ja Eurooppaan vyöryvään pakolaistulvaan. Immonen erotettiin määräaikaisesti puolueen eduskuntaryhmästä sen jälkeen, kun hän oli julkaissut Facebookissa monikulttuurisuusvastaisen kirjoituksen. Soini vakuutti [2] Der Spiegelille, että puolue ei salli Immoselta enää ensimmäistäkään monikulttuurisuusvastaista kannanottoa.

Samassa artikkelissa Soini myös muistutti [3], että perussuomalaiset ajavat EU-uskollista maahanmuuttopolitiikkaa, joka tulee tekemään valkoisista vähemmistön omissa kotimaissaan. Israeliin kumartavan ulkoministerin mukaan EU voisi asettaa jopa talouspakotteita maille, jotka kieltäytyvät ottamasta tarpeeksi afrikkalaisia ja arabeja vuosittain:

”Kun ongelma on niin valtava, kuten pakolaiskriisi tällä hetkellä, muuttuu kaikki. Tässä tilanteessa pitää muuttaa aiempia käsityksiä ja kantaa vastuuta. Sen me teemme nyt.”

Pakotteita hän perusteli sillä, että jäsenmaiden on toteltava Euroopan unionia. EU-kriittiset äänet itselleen kavaltanut Soini jatkaa: ”Ei se niin voi mennä, että jäsenmaa sanoo, että tämä ei käy meille, olemme suveneeri maa ja päätämme omista asioistamme.”

gr-migrants [4]

Soinin seuraajaksi povattu, Nato-kantaansa 180 astetta hetkessä kääntänyt ja intialaistaustaisen naisen kanssa seurusteleva Jussi Niinistö pitää puheenjohtajan puolia [5]. Puolueen maahanmuuttokriittiset jäsenet ovat haluneeet järjestää kokouksen ja päättää siitä, tulisiko perussuomalaisten jatkaa pakkomonikulttuuria ajavassa hallituksessa. Niinistön mukaan kokouksen järjestäminen on huono idea.

Israel-rakkaudestaan tunnettu Soini kertoi Peruspomo-kirjassaan [6], että hänellä on paljon julkisuutta kaihtavia, mutta rikkaita ja vaikutusvaltaisia ystäviä Amerikan pankkimaailmassa. Soini on kutsunut itseään myös ”republikaaniksi”.

Yhdysvalloissa republikaanipuolueen juutalaiset vaalirahoittajat ovat julkisesti valittaneet [7] maahanmuuttovastaisuudestaan tunnetun Donald Trumpin menestystä presidenttikisassa. Kuinka paljon ”rikkaat merentakaiset ystävät” ovat vaikuttaneet Soinin maahanmuuttopolitiikkaan?

Vajaa kaksi viikkoa sitten perussuomalainen perustuslakivaliokunnan jäsen Simon Elo totesi [8] Radio Helsingin haastattelussa, että ”uusfasistiset” – eli perussuomalaisia tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa kannattavat – järjestöt tulisi kieltää Suomessa.

Viikkoa myöhemmin samassa radio-ohjelmassa [9] perussuomalainen kansanedustaja Laura Huhtasaari kommentoi muun muassa maahanmuuttopolitiikkaa. Huhtasaaren mukaan olisi ”järjetön ajatus” varmistaa, että Suomessa olisi kouluja, joissa valkoiset lapset saisivat opiskella keskenään ilman pakkomonikulttuurisuutta.

Lisää perussuomalaisten maahanmuuttopoliittisesta takinkäännöstä sekä puolueen aloittamista hankkeista kansallismielisen opposition tuhoamiseksi voi lukea artikkelistamme ”Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta [10]”.

 

Lue myös:

Timo Soini vie perussuomalaisia kohti Natoa [11]
Jussi Halla-aho kannattaa TTIP-vapaakauppasopimusta [12]