"Poliitikko tahtoo luoda uraa, mutta me tahdomme rakentaa kauniin ja vahvan isänmaan."

Corneliu Codreanu

Tietovuoto: vasemmistopoliitikko Dan Koivulaakso vaati ”taktista väkivaltaa” ja kaasusumuttimia!

24 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 524 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 524 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 524 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 524 ääntä, keskiarvo: 4,67 / 5 tähteä 5 (24 ääntä, keskiarvo: 4,67)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Vasemmistonuorten foorumin tuore tietovuoto osoittaa, että ”äärioikeiston” väkivallasta säännöllisesti valittava Dan Koivulaakso on agitoinut poliittista väkivaltaa jo vuosien ajan Suomessa.

Äärivasemmisto on tänä vuonna uhannut hyökätä rauhanomaisen itsenäisyyspäivän soihtukulkueen kimppuun Helsingissä. Hyökkäyssuunnitelmia on julkaistu avoimesti verkossa, ja muutamat sanomalehdet ovat jopa kirjoittaneet aiheesta. Esimerkiksi juutalaisen Erkon suvun omistama Helsingin Sanomat ei ole kuitenkaan tahtonut uutisoida hyökkäysaikeista, jotta pakkomonikulttuurisuutta kannattavan liikkeen imago ei menisi pilalle.

Tietovuoto osui siis ajankohtaiseen saumaan. Viesteissään Koivulaakso peräänkuuluttaa ennakoivaa väkivaltaa toisinajattelijoita vastaan, kaasusumuttimien käyttöä aseena ja ”erittäin brutaalia AFA:aa”. AFA on lyhennys, joka tarkoittaa ”antifasistista toimintaa”. Hän myös muistuttaa muille vasemmistonuorille, että julkisessa viestinnässä tulee käyttää positiivisempia mielikuvia herättäviä sanoja kuin ”väkivalta”.

Työnjako vasemmistoryhmien keskuudessa

Valtamediassa rauhan lähettiläänä esiintyvä Koivulaakso kutsuu poliiseja ”sioiksi” ja toteaa myös, että ”pasifismi on vakava mielenhäiriö”. Koivulaakson mukaan näkyvien vasemmistovaikuttajien kannattaa osallistua ”militanttiin” antifasismiin ”täysin anonyymisti” ilmeisesti siksi, ettei esimerkiksi vasemmistoliiton maine kärsisi.

Hän myös kertoo Vapaa liikkuvuus –järjestön mielenosoituksesta laittomien siirtolaisten puolesta. Koivulaakson mukaan väkivaltavasemmisto kiersi ennen Vapaan liikkuvuuden tapahtumaa etsimässä Suomen Sisun jäseniä ”poistaakseen” nämä alueelta. Työnjako ”hyvien” järjestöjen kuten Vapaan liikkuvuuden ja vasemmistoliiton sekä epävirallisten väkivaltaryhmien välillä on siis tehty erittäin suunnitelmallisesti.

Alla muutamia kuvakaappauksia:

022

Klikkaa kuvat suuremmaksi.

023 024 dan koivulaakso taktinen vakivalta 2 dan koivulaakso taktinen vakivalta

Koivulaakso työskentelee julkisten ja hyvinvointialojen liitossa. Voitte ilmaista huolenne hänen käytöksestään liitolle sähköpostitse (JHL-kirjaamo [at] jhl [.] fi), puhelimitse (010 77031) tai kirjeellä (Sörnäisten rantatie 23 00500 HELSINKI).

Kuka on Dan Koivulaakso?


Video: “Ne olivat teikäläisiä, jotka hyökkäsivät heidän kimppuun!”

Video: Dan Koivulaakso esiintyi Yleisradiossa ”äärioikeiston” viattomana uhrina ja kiisti kaikki yhteytensä väkivaltaan. Yle nieli valheet purematta.

 

Magneettimedia kirjoitti Koivulaaksosta keväällä, kun suomenruotsalainen lehdistö pyysi häntä kommentoimaan paperilehtemme numeroa 1/2015:

Kummallisinta kuitenkin on, että ÖT ja Vasabladet väittävät toimivansa poliittisia ääriliikkeistä ja väkivaltaa vastaan, mutta päätyvät antamaan palstatilaa juuri Koivulaaksolle ja Expolle. Koivulaakso on jakanut Facebookissa silmitöntä väkivaltaa käyttävän ruotsalaisen vasemmistojärjestön propagandaa. Järjestö on syyllistynyt Ruotsissa tuhopolttoihin, puukotuksiin, joukkopahoinpitelyihin ja esimerkiksi kaasuiskuihin lapsia ja vanhuksia vastaan (koska nämä ovat olleet ”väärää mieltä” olevien ihmisten sukulaisia).

Julkisten ja hyvinvointialojen liitossakin työskentelevä Koivulaakso jakoi sivuillaan linkkejä videoihin, joissa äärivasemmistolaiset nuoret pahoinpitelevät joukolla yksinäisiä kadulla kulkevia ihmisiä sekä hyökkäävät yöllä kirveiden kanssa ihmisten koteihin.

Vaikka aiheesta syntyi jonkin verran keskustelua sosiaalisessa mediassa, ei yksikään valtamedia esimerkiksi haastatellut vasemmistoliiton johtoa tunnetun puolueaktiivin levittämästä pahoinpitelypropagandasta. Alla on tuore dokumentti Koivulaakson mainostaman järjestön toiminnasta:

Koivulaakso on myös vuosi sitten vaatinut, että lapsen pahoinpitelystä, puukotuksesta ja lukemattomista muista vakavista rikoksista tuomittu äärivasemmistolainen maahanmuuttaja tulisi vapauttaa heti vankilasta Ruotsissa. Koivulaakson pitkäaikainen ystävä, vasemmistoliiton Aleksi Lilleberg kannattaa myös julkisesti poliittista väkivaltaa ei-vasemmistolaisia ihmisiä vastaan.

Ruotsalaisen Nordfront-julkaisun mukaan Koivulaakso on myös osallistunut norjalaisen äärivasemmistolaisen Blitz-järjestön toimintaan. Blitzin jäseniä on kymmenien vuosien ajan tuomittu niin poliittisista rikoksista kuin jopa lapsipornosta. 2012 Blitzin jäsenet yrittivät hyökätä joulujuhlaa viettäneiden isänmaallisten ihmisten kimppuun Oslossa. Väkivaltaisesta yhteenotosta kirjoitti jopa Helsingin Sanomat. Alla video väkivaltaisuuksista. Kaikista edellä mainituista yhteyksistä huolimatta Vasabladet ja ÖT pitävät Koivulaaksoa uskottavana poliittisen ääriliikehdinnän vastustajana.

 

Lue myös:

Valtamedia: pakolaisten ja vasemmiston väkivalta ON parempaa
Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä
Valtamedian sota kansallismielisyyttä vastaan jatkuu

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

14 Kommentit

 1. Missä mediamyllytys??

  ”Vasemmistolainen väkivalta on vaan niiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon parempaa”

  t. Li Anderson

  (52)(3)
 2. Erkki Hänninen

  Punapolitrukki Dan Koivulaakso saa maistaa omaa ”lääkettään”, ennemmin tai myöhemmin…

  (56)(3)
 3. Ja joku ei tajua ydinvoimasta juuri mitaan, juuri sen takia tuota kemiaa on taivas taynna ympari ympari tellusta.
  +70% uraanista on kaytetty maasta ja siirtynyt ionisateilyna tai beettasoihtuna ylailmakehaan.
  Ydinvoima on murhaamista ja murhaamista toistoina.

  (7)(3)
 4. Punikit on huomanneet että kansalaiset alkaa sanomaan mielipiteensä punikkeja vastaan nyt punikit yrittää vaientaa toisinajattelijat väkivallalla,kannattaa miettiä kuinka pikku punikin kuinka käy kun huumeita käyttävä ja sossun tuella elelevä pikku vegaani saa vastaansa työtä tekevän raavaan lihaa syövän heteromiehen mitä siitä seuraa pikku punikille.

  (15)(1)
 5. Terästotuus

  Hajoita ja hallitse, eli kuinka saada kansa tappelemaan keskenään. Tähän agitaattorit bulvaaneina pyrkivät.

  Mauno Koivoisto (rikoksiensa keskeltä) on joskus sanonut viisaitakin:

  Kun provosoidaan, ei pidä provosoitua.

  (4)(0)
  • Suomi suomalaisille

   Ettei kenellekään jäisi epäselväksi, että kysymyksessä on todella kovan luokan rikollinen, voi aloittaa vaikkapa lukemalla seuraavan artikkelin ja varsinkin sen loppuosan: http://www.promerit.net/2015/04/suomen-tragedia/

   Koivistohan TARKOITUKSELLISESTI aiheutti 1990-luvun alun laman ja siis mm. kymmenien tuhansien pienyrittäjien konkurssit ja ehkä jopa satojen tuhansien työpaikkojen lopullisen häviämisen.
   Tästähän ríkollisia vallanpitäjieä vuosikymmennet tukenut läpeensä korruptoitunut propagandamedia ei ole hiiskunutkaan.

   (1)(0)
 6. Siis joku oli kirjoittanut johonkin foorumille (ei käynyt ilmi minne) nimimerkillä ”Dan Koivulaakso”. Itse luin eilen eräältä foorumilta nimimerkin ”Magneettimedia” kirjoittamana, että ”juutalaiset ovat mukavia kavereita ja perumme kaikki pahat puheemme heistä”. Maassa siis ilmeisesti rauha ja kaikki hyvin =D

  (3)(4)
 7. Erkki Hänninen

  Dan Koivulaakso syyllistyy laittomaan uhkaukseen?

  (3)(0)
 8. Psykopaatti D.Koivulaaksolla silmät hyvin lähellä toisiaan ja melkoisen syvällä kallossa, ei jää kovin paljoa tilaa aivojen kehittymiselle.Ilme kaverilla vielä sekopäisempi kuin Jouko Turkalla parhaimpina päivinään.

  (2)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*