- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Tietovuoto: Kreikan pääministerin neuvonantaja George Sorosin palkkalistalla

DC Leaks –nettisivun George Soros –tietovuodoista [1] selvisi, että Kreikan vasemmistolaisen pääministerin neuvonantaja on ollut kansainvälisen rikolliskapitalistin palkkalistalla [2].

Pääministeri Aléxis Tsíprasin neuvonantaja Matthaios Tsimitakis on työskennellyt Sorosin Open Society –järjestön propagandakoneistossa. Tsimitakis on ammatiltaan toimittaja.

Kun kreikkalainen lehdistö löysi Tsimitakisin nimen DC Leaksin sivuilta [3], häntä pyydettiin kommentoimaan asiaa. Hän myönsi työskennelleensä Sorosille, mutta pyrki puolustautumaan: ”Tarvitsin rahaa. Mitä pahaa siinä on!?”

Tietovuoto oli kova imagotappio Syrizalle, sillä vasemmistopuolue väittää propagandassaan taistelevansa Sorosin kaltaisia rikollisia keinottelijoita [4] vastaan. Vaalilupaukset ja todellisuus eroavat toisistaan kuin yö päivästä.

Vuodetussa asiakirjassa muistutetaan, ettei Open Societyn palkkaamien ihmisten kannata kertoa muille työnantajastaan, sillä Sorosin järjestöön suhtaudutaan hyvin penseästi. Kreikkalaiset ovat Sorosille edelleen vihaisia esimerkiksi siitä, että hän tuki serbien murhaamista 1990-luvulla.

Tsimitakisin työnä oli kartoittaa Kreikan poliittista ilmapiiriä ja selvittää, voisiko esimerkiksi kreikkalaisten suhtautumista Ukrainan kriisiin [5] manipuloida.

Kreikassa Syrizan johtama hallitus on kärsinyt kauan ideologisesta kriisistä, koska vasemmisto päätti valtaannousun jälkeen hylätä kaikki talous- ja sosiaalipoliittiset vaalilupauksensa sekä alkaa ylikansallisten pankkien käsikassaraksi [6].

Talousuudistusten sijaan Syriza on keskittynyt nyt kokonaan toiseen puuhaan: maahanmuuttokriitioiden metsästämiseen [7]. Ensimmäinen suuren profiilin uhrilammas oli kansan rakastama piispa Markos Vasilakis, joka ei edes kutsunut tunkeutujia halventavilla nimityksillä vaan totesi vain juridisen tosiasian, että nämä oleskelevat Kreikassa laittomasti.

Kreikkalaislehden uutinen aiheesta. [8]

Kreikkalaislehden uutinen aiheesta.

Matthaios Tsimitakis. [9]

Matthaios Tsimitakis.

Vasemmistoa viedään kuin pässiä narussa

Soros on siis vaalilupauksensa pettäneelle valehtelijapuolue Syrizalle luonteva liittolainen. Molemmat osapuolet vaativat Euroopan hukuttamista laittomiin siirtolaisiin ja keräävät tukea katteettomilla vasemmistolaisilla iskulauseilla.

Sekä Soros että Syriza ovat hämmentäneet vasemmiston kannattajia tekemällä käytännössä täysin erilaista talous- ja ulkopolitiikkaa kuin ne ovat juhlapuheissaan lupailleet.

Hyvä esimerkki tästä on suhde Israeliin. Sekä Soros että Syriza ovat retoriikan tasolla usein ”Israel-kriittisiä”, mutta käytännössä ne ovat aina tukeneet juutalaisvaltion olemassaoloa. Kuten olemme uutisoineet, rahoittaa Soros esimerkiksi sionistista J Street –lobbausjärjestöä [10].

Monet Palestiinan ystävät äänestivät Syrizaa, koska ennen valtaannousua puolue kosiskeli äänestäjiä Israel-kriittisillä kannanotoilla. Vaalivoiton myötä takki kääntyi kuitenkin nopeasti.

Sekä Kreikan juutalaisyhteisö että Israelin ulkoministeriö ovat viestittäneet pitävänsä Syrizaa juutalaisvaltion luotettavana liittolaisena The Times of Israel –lehden mukaan [11].

The Times of Israelin mukaan ainut asia, joka voisi horjuttaa eliitin luottamusta Kreikan hallitukseen olisi se, mikäli kansallissosialistinen Kultainen Aamunkoitto tulisi valtaan. Lehti kirjoittaa, ettei ”Syrizalle tyypillinen vasemmistolainen Israel-kritiikki” pelota sionisteja lainkaan.

 

Lue myös: Kreikka ja petos nimeltä demokratia [12]