- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Tietovuoto: juutalaispankkiiri valikoi Obaman hallituksen jäsenet kulissien takana

Viime viikolla kirjoitimme [1], että jopa Israelin valtamedia myöntää nyt juutalaisten hallitsevan Amerikan vaalirahajärjestelmää. Tuoreet WikiLeaks-tietovuodot alleviivaavat tätä entisestään: nyt on paljastunut, että juutalainen Citigroup-pankkiiri pääsi kulissien takana nimittämään lähes kaikki Obaman hallituksen jäsenet.

Edellinen vaaliraha-artikkeli perustui suurilta osin WikiLeaksin niin sanottuihin Podesta-vuotoihin. John Podesta on Hillary Clintonin kampanjapäällikkö tämän vuoden presidentinvaaleissa.

Toimittajat ja itsenäiset tutkijat ympäri maailmaa ovat päässeet tutustumaan Podestan salaisiin sähköposteihin, jotka paljastavat, ketkä todellisuudessa ohjailevat Amerikan politiikkaa.

Yhdysvalloissa päätöksiä eivät teekään demokraattisesti valitut poliitikot, kuten ihmiset yleensä luulevat. Sen sijaan valta on upporikkailla pankkiireilla, jotka kontrolloivat puolueiden rahoitusta [2] ja joille Israelin ylivalta on sydämenasia.

Valtavirtainen ja poliittisesti liberaali New Republic uutisoi viikonloppuna [3], että ”tärkein WikiLeaks-tietovuoto ei liity Hillary Clintoniin”. Kyse on Podestan sähköposteista, jotka kirjoitettiin Clintonin puoluetoveri Barack Obaman ensimmäisen presidentinvaalikampanjan aikana.

Podesta kuului demokraattipuolueen sisäiseen avustajaryhmään, jonka tehtävä oli varmistaa, että siirtymä George Bushin johtamasta Amerikasta Obaman aikakauteen tapahtuisi mahdollisimman sulavasti. Siirtymävaiheesta vastaava avustajaryhmä oli aloittanut toimintansa jo ennen vaalituloksen selviämistä.

New Republicin (NR) mukaan avustajaryhmän toiminnan todellinen luonne ei kestä päivänvaloa. Sähköpostivuotojen perusteella vaikuttaa siltä, että ryhmä toimi vain puolueen vaalirahoittajien korruptoituneena työkaluna.

Vastineeksi vaalirahasta Obama ja hänen taustajoukkonsa lupasivat pankkiireille, että nämä saisivat päättää Amerikan tärkeistä poliittisista linjanvedoista itsenäisesti. Ja näin pankkiirit myös tekivät.

froman [4]

Fromanin ”hallitushahmotelma” meni lähes sellaisenaan läpi

NR toteaa, että Obaman hallituksen kokoonpano oli lyöty lukkoon lähes kokonaan jo kuukautta ennen äänestyspäivää.

Nimityksiä ei tehty kuitenkaan oppikirjoista tutun demokraattisen prosessin mukaisesti, vaan taustalla oli Citigroup-nimisen pahamaineisen jättiläispankin juutalainen johtaja, Michael Froman:

”6.10.2008 Citigroupin sähköpostipalvelua käyttänyt Froman lähetti Podestalle viestin, jonka otsikko oli ’Lista’.

Sähköpostissa oli myös kolme liitetiedostoa: lista huippuvirkoihin nimitettävistä naisista, lista ei-valkoisista ehdokkaista sekä hahmotelma tulevasta hallituksesta ja sen jäsenistä.

”Lista tulee vielä kasvamaan,” Froman lupasi Podestalle.

Kuukautta myöhemmin Obama voitti vaalit. Pankkiirit saivat rahalleen pian vastinetta: Obaman hallitus vastasi NR:n mukaan lähes täydellisesti Fromanin hahmotelmia. Oikeusministeriksi valittiin pankkiirien sätkynukkena [5]tunnettu Eric Holder, presidentin kansliapäälliköksi nimitettiin juutalainen Rahm Emanuel ja niin edelleen.

NR muistuttaa, että vaalit osuivat yhteen kansainvälisen finanssikriisin kanssa. Nimittämällä Obaman hallituksen Froman varmisti, että hänen pankkinsa Citigroup sai pian vaalien jälkeen suurimman veronmaksajien kustantaman avustuspaketin.

Avustuspaketit herättivät valtavaa kansainvälistä raivoa, sillä ne olivat käytännössä palkintoja, joita valtio myönsi pahimpien rikollispankkien [6] johtajille kiitokseksi siitä, että nämä tuhosivat miljoonia työpaikkoja petollisella toiminnallaan.

NR kirjoittaa, että monet ovat jo aiemmin epäilleet, että Fromanilla oli huomattavaa sananvaltaa, kun Obaman hallitusta muodostettiin. Harva kuitenkaan arvasi, että Froman (ja hänen sisäpiirinsä) oli nimittänyt tulevat ministerit jo ennen kuin presidentinvaalit olivat ratkenneet!

usa-obama-synagogue [7]

Froman on ”vapaakauppasopimusten isä”

Kyse on valtavasta korruptioskandaalista, mutta valtamedia ei uskalla aiheesta juuri kirjoittaa. NR jatkaa:

”Hallinnon ja Valkoisen talon länsisiiven [länsisiivessä sijaitsee presidentin työhuone ja presidentin ylimmän henkilökunnan toimistot. Suom. huom.] koostumusta koskevat nimitykset ovat vallankäytön kannalta aivan yhtä tärkeitä kuin lakialoitteet ja poliittiset ohjelmat.

Nimitysten avulla lyödään lukkoon poliittiset prioriteetit sekä tapa, jolla hallitus vastaa kriiseihin. Nimitysten yhteydessä päätetään myös se, kuinka hallitus tulkitsee jo voimassa olevia lakeja. […] Nimitysten tärkeyttä ei voi painottaa liikaa.

NR:n mukaan Fromanin sisäpiiri varmisti, että niin sanottu ”Robert Rubin –koulukunta” voitti vuoden 2008 vaalit. Lehti varoittaa, että samoin tulee käymään todennäköisesti myös näissä vaaleissa, mikäli Amerikan korruptiosta ei aleta käydä rehellistä julkista keskustelua. (Juutalainen Robert Rubin [8] on entinen Goldman Sachs –johtaja ja Amerikan valtiovarainministeri.)

James Petras on kirjoittanut Michael Fromanin taustoista käännösartikkelissamme ”Mistä juutalaisten rooli poliittisessa eliitissä johtuu? [9]”.

Froman on Petrasin mukaan tyypillinen pankkien ylivaltaa ajava uuskonservatiivi, joka kannattaa Amerikan sotilaallista voimankäyttöä ulkomailla, sionismia sekä orwellilaisen urkintayhteiskunnan rakentamista.

Juutalaista Fromania pidetään myös TTIP:n [10] sukulaissopimuksen, TPP:n, isänä. Petras kirjoittaa:

Froman on Tyynenmeren alueen TPP-vapaakauppasopimuksen isä. Yksi TPP:n tavoitteista on saartaa Kiina ja estää maan maailmanpoliittisen vallan kasvaminen.

TPP uhkaakin tuhota jopa 500 amerikkalaisyrityksen tulevaisuuden Kiinassa sekä rampauttaa Kiinan ja Yhdysvaltojen satojenmiljardien dollareiden kauppasuhteet.”

”Jack Lew ja Michael Froman ovat ajaneet johdonmukaisesti talouspolitiikkaa, joka on rikastuttanut väestön varakkainta yhtä prosenttia entisestään, mutta samalla ajanut miljoonat keskiluokkaiset amerikkalaiset köyhyyteen ja kurjuuteen.

Lew ja Froman tahtovat solmia vapaakauppasopimuksia Euroopan, Aasian ja latinalaisen Amerikan kanssa. Vapaakauppasopimukset ovat jo nyt ajaneet suuret yritykset Amerikasta ulkomaille, pahentaneet työttömyystilannetta, lisänneet varallisuuseroja, pahentaneet työolosuhteita ja leikanneet palkkoja.

”Juutalaista rahaa New Yorkista”

Kuten artikkelissamme ”Juutalaiset, pankit, koronkiskonta [11]” osoitamme, on korruptiolla satojen vuosien juuret. Erityisesti kansainvälisen finanssikriisin jälkeen siitä on kuitenkin alettu puhua aiempaa avoimemmin.

Jopa muutamat arvostetut juutalaiset ovat tunnustaneet korruptio-ongelman olemassaolon. Vuotta ennen Obaman valtaannousua Pulitzer-palkittu (ja Israelin laittoman ydinasehankkeen paljastamiseen [12] osallistunut) juutalaistoimittaja Seymour Hersh puhui korruptio-ongelmasta Democracy Now! –ohjelmassa.

Yllä olevalla videolla Hersh toteaa suoraan, että esimerkiksi Amerikan tuhoisan ulkopolitiikan takana on ”juutalainen raha”:

”[Motiivi lietsoa sotaa Irania vastaan] on raha. Suuri summa juutalaista rahaa New Yorkista. On aika lopettaa pelleily ja asian hyssyttely.

Merkittävä osuus rikkaista ja vaikutusvaltaisista juutalaisista ajaa Amerikassa Israelin linjaa, jonka mukaan Iran on uhka juutalaisvaltion olemassaololle. Se on niin yksinkertaista.

Kun [poliitikko] osallistuu vaalikampanjaan, hänen on pakko myötäillä tätä linjaa. Mikään muu ei selitä [poliitikkojen] toimintaa.”

Kuten jo edellisessä korruptioartikkelissa [1] osoitimme, heijastuu juutalaisen vaalirahan vaikutus erityisen kirkkaasti Hillary Clintonin vaaliteemoihin. Electronic Intifada (EI) kaivoi tuoreessa artikkelissa [13] esiin lisää yksityiskohtia Clintonin sionistisesta korruptiosta.

Clinton kirjoitti jo viime vuonna juutalaiselle rahoittajalleen Haim Sabanille kirjeen, jossa presidenttiehdokas vannoi [14], että Israel-vastaisen BDS-boikottiliikkeen vastustaminen on hänen tärkeimpiä prioriteettejaan.

Vaikka Clinton pyrkii Amerikan presidentiksi, ajaa Israel siis Clintonin äänestäjien tarpeiden edelle. Kiitokseksi uskollisuudesta Saban on lahjoittanut jo 7 miljoonaa dollaria Clintonin kampanjaan.

clinton-netanyahu [15]

Israel-yhteyshenkilö sanelee Clintonin politiikan

Edellisessä korruptioartikkelissa [1] totesimme, että tietovuotojen perusteella juutalainen holokaustilobbaaja [16] ja entinen Amerikan varavaltiovarainministeri Stuart Eizenstat on käytännössä käsikirjoittanut kaikki Clintonin sionismi- ja Israel-aiheiset kannanotot.

EI:n uusi artikkeli vahvistaa tämän:

”[Vuodetut sähköpostit osoittavat, että] Eizenstat on toiminut Israelin hallituksen ja Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjan välisenä yhteyshenkilönä.

Eizenstat on kouluttanut vaalihenkilöstöä tekemään kannanottoja, jotka myötäilevät mahdollisimman tarkasti Israelin johtajien näkemyksiä.

Eizenstat kirjoitti kampanjaväelle pitkiä ja yksityiskohtaisia sähköposteja, joissa hän kertoi kokouksistaan Israelin päättäjien kanssa. Samalla hän kertoi, millaisia teemoja Clintonin tulisi käsitellä puheissaan.

Clintonin vaalitiimi kiitteli Eizenstatia säännöllisesti avusta. Eizenstatin ideoita jalkautettiin järjestelmällisesti. Lisäksi häntä pyydettiin usein etukäteen antamaan hyväksyntänsä Israelia koskeviin puheisiin. […]

Elokuussa 2015 Eizenstat lähetti Clintonille sähköpostin otsikolla ’EI SAA LEVITTÄÄ’. Viestissä Eizenstat välitti Clintonille käskyn, joka tuli Israelin Amerikan suurlähettiläältä, Ron Dermeriltä.

Dermer on Amerikassa syntynyt oikeistojuutalainen. Häntä on kutsuttu ’Netanjahun aivoiksi’. Dermer kertoi Eizenstatille, että Israelin hallitus suunnittelee tukahduttavansa yliopistojen Palestiina-solidaarisuustoiminnan leimaamalla palestiinalaisavun terrorismiksi.

EI muistuttaa, että Clinton ei ole suostunut kertomaan julkisuudessa, mitä hän on sanonut juhlapuheissaan, joita hän on pitänyt juutalaispankki Goldman Sachsin järjestämissä eliitin yksityistilaisuuksissa [17].

Nyt puheita [18] on kuitenkin vuotanut julkisuuteen.

Eräässä Goldman-puheessaan Clinton esimerkiksi myöntää, että mikäli hänen vaatimuksensa lentokieltoalueesta Syyriassa toteutuisi, ”suuri määrä siviilejä tulisi kuolemaan”. Clinton on valmis murhauttamaan ”suuren määrän siviilejä”, jotta Israelin vihaama Bashar al-Assad [19] saataisiin syrjäytettyä.

EI siteeraa myös Clintonin juutalaisessa synagogassa pitämää puhetta, jossa hän toteaa, että arabikevään vuoksi Israel ja ääri-islamistista terrorismia tukeva Saudi-Arabia [20]tekevät nyt entistä tiiviimpää yhteistyötä.

Jewish United Fundin illallispuheessa 2013 Clinton puolestaan julisti, että Amerikan on lisättävä radikaalisti salaista asetukeaan Assadia vastaan sotiville syyrialaisterroristeille.

Valtamedia pyrkii sensuroimaan tietovuotojen sisällön

Tietovuodot ovat olleet karvasta kalkkia paitsi juutalaisille lobbausjärjestöille ja demokraattipuolueelle myös lännen valtamedialle.

Valtamedia valehtelee edelleen myös suomalaisille, että Eurooppa [21] ja Yhdysvallat ovat ”demokratioita”. Lisäksi media pyrkii leimaamaan puheet juutalaisten ja pankkiirien poliittisesta vallasta joko ”salaliittoteorioiksi” tai muodikkaasti ”putinismiksi [22]”. Tietovuodot sahaavat kuitenkin valehtelijoiden oksaa.

Kuten yllä olevalta videolta voi nähdä, juutalaisen David Levyn johtaman Turner Broadcastingin CNN-uutiskanava on turvautunut epätoivoisiin oljenkorsiin sensuroidakseen tuoreet tietovuodot.

CNN uhkaili tavallisia kansalaisia väittämällä, että nämä syyllistyvät rikokseen, mikäli nämä tutustuvat itsenäisesti esimerkiksi vuodettuihin Clinton-sähköposteihin. CNN:n mukaan kunnon kansalaiset eivät hanki tietoa itsenäisesti vaan tyytyvät valtamedian suodattamiin ”totuuksiin”.

Sensuroitavaa riittää vastaisuudessakin, sillä sosiaalisessa mediassa kuumana käyvä vaalirahakeskustelu ei osoita laantumisen merkkejä.

Polttoaineena keskustelulle toimii edellämainittujen uutisten lisäksi esimerkiksi juutalaisen Forward-lehden toimittaja J. J. Goldbergin lausunto [23] viime huhtikuulta. Goldbergin mukaan demokraatteja tukevien vaalikampanjajärjestöjen 14 tärkeimmästä rahoittajasta vain yksi (!) ei ole juutalainen!

 

Lue myös:

Keskuspankki: yksityinen vai julkinen loinen? [24]
Suomea johtaa mafia [25]
Goldman Sachsin karmaiseva historia 1 [26], 2 [27], 3 [28], 4 [29], 5 [30], 6 [31]
Israelilaispoliitikko: ”Olemme Siionin viisaita ja hallitsemme Amerikkaa” [32]
Amerikanjuutalaiset mediamogulit: pankkivastaisuus ei saa olla vaaliteema! [33]
Helsingin Sanomat valehtelee Amerikan vaalirahoittajista [34]
”Vasemmistojuutalainen” Sanders tukee nyt Goldman Sachsin presidenttiehdokasta! [35]
Juutalaislehti huolissaan: ajaako Amerikan seuraava presidentti isänmaan vai Israelin etua? [36]
”Hillary Clinton on presidenttiehdokkaista vaarallisin” [37]
Suomen media ruokkii tekopyhää Clinton-”murhakohua” [38]
Dokumentti: Clintoneiden salattu korruptio [39]
Donald Trumpilla mittavat velat Goldman Sachs –rikollispankille [40]
Entinen CIA-upseeri: Ovatko Clintonit Israelin agentteja? [41]