- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Tiesitkö tämän: Suomi lahjoittaa kaikki tullimaksut EU:lle!

Suosittua Räyhäblogia ylläpitävä Sami Parkkonen on paljastanut useita poliittisen korruption muotoja, joista Bryssel-uskollinen eliitti ei tahdo Suomen kansalle puhua. Jopa Suomen tullimaksut [1] siirretään suoraan EU:lle!

Parkkonen muistuttaa Euroopan unionin kustannuksia käsittelevässä artikkelissaan, että EU-jäsenmaksut ovat maksaneet Suomelle 5,5 miljardia euroa, joka on nettotappio, kun unionin myöntämät tuet lasketaan mukaan!

Suomi ei saa paikata ammottavaa rahareikää edes tullimaksuilla, vaan lain mukaan kaikki tullimaksut on tilitettävä suoraan EU:lle:

”Vuonna 2013 tulli keräsi oman ilmoituksensa mukaan 10,3 miljardia. Tämä raha meni Unionille ja Suomi sai takaisin 25% ’kantopalkkion’. Eli pelkästään vuonna 2013 me hävisimme tullimaksuissa nettona noin 7,7 miljardia.

Parkkonen laskee, että Suomi on menettänyt tökerön käytännön vuoksi jo kymmenienmiljardien eurojen edestä tullimaksuja:

”Jos olemme EU:lle armeliaita ja oletamme, että olemme menettäneet viimeisen kahden vuosikymmenen aikana nettona keskimäärin 2 miljardia vuodessa tullimaksuissa, se tekisi nettotappiota suomalaisille 40 miljardia.

Valtiovarainministeriö on lisäksi virallisesti myöntänyt, että vuoteen 2011 mennessä Suomi oli menettänyt jo 11,14 miljardia euroa EU:n yhteisvaluuttaprojektin vuoksi!

velat [2]

Poliisi suojelemassa Euroopan suurimpia rikollisia. [3]

Poliisi suojelemassa Euroopan suurimpia rikollisia.

Suomen taloudellista ahdinkoa lisää entisestään se, että EU:n jäseninä meidät on pakotettu rahoittamaan monikansallisia pankkeja ”tukemalla” esimerkiksi Kreikkaa, josta rahat siirretään suoraan pankeille – ei Kreikan kansalle.

Viimeinen naula Suomen talouden arkkuun oli EU:n Maastrichtin sopimus, joka pakottaa valtiot tavoittelemaan budjettiylijäämää. Sopimus käytännössä alisti EU-maat yksityisten liikepankkien orjiksi.

Maastrichtin sopimuksen vuoksi Suomi ei saa rahoittaa kansantaloutta omalla keskuspankkirahalla. Sen sijaan Suomi lainaa rahansa ulkomaisilta pankeilta.

Suomi joutuu siis rahoittamaan EU:n synnyttämiä kuluja korkoa kasvavalla ulkomaisella velalla, koska EU palvelee pankkeja eikä jäsenvaltioitaan.

Koska EU-jäsenyyden kuluja ei saa kattaa edes tullimaksuilla, velkaantuu Suomi koko ajan enemmän, mikä merkitsee lisää korkotuloja pankeille ja lisää kurjuutta kansalle.

Parkkonen summaa Suomen karun kohtalon:

”Lasketaanpa paljonko Euroopan Unionin jäsenyys on tullut suomalaisille maksamaan nettomiinusta, siis puhdasta persnettoa.

Jos oletamme että tullimaksujen menetykset ovat olleet vain tuo 40 miljardia, loppusummaksi saadaan 130,29 miljardia nettomiinusta parissa vuosikymmenessä.

Tasaisella jaolla olemme hävinneet nettona noin 6,5 miljardia JOKAINEN JÄSENYYSVUOSI.

 

Lue myös: Suomea johtaa mafia [4]