"Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä."

Rotschildin veljekset Lontoossa

Kuva: iStock

Tiedotus katkolle

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,25
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Hallitusten mahdollisuuksia kontrolloida siviileille suunnattua tiedotusta pidetään yleensä salaliittoteoretisointina. Marraskuun alussa Yhdysvalloissa kuitenkin tapahtuu koko maanlaajuinen tiedotuskatkos.

 

Yhdysvalloissa suljetaan nimittäin 9. marraskuuta kaikki tv- ja radiokanavat yhtä aikaa kello 02:00 (2:00 pm Est).

Syyksi on ilmoitettu testi, jossa kokeillaan kansallista EAS-hälytyssysteemiä. EAS on lyhenne sanoista Emergency Alert System.

Niitä, jotka arvelevat väitettä salaliittoteoriaksi, kehotetaan tutustumaan asiaan kansallisen turvallisuuden Public Safety and Homeland Security Bureau:n Internet-sivuilla.

Ainoastaan presidentillä on oikeus aktivoida EAS kansallisella tasolla, ja hän on delegoinut luvan FEMA:n johtajalle. Testiin osallistuvat kansallisen turvallisuuden osasto DHS; Department of Homeland Security FEMA:n kautta, FCC; Federal Communications Commission, NOAA; National Oceanic and Atmospheric Administration sekä NWS; National Weather Service.

 

Lähteet:

http://www.fcc.gov/?utm_source=fcc.gov&utm_medium=betabanner&utm_campaign=beta-banner

http://www.fcc.gov/encyclopedia/emergency-alert-system-nationwide-test

http://www.theblaze.com/stories/did-you-know-feds-will-temporarily-cut-off-all-tv-and-radio-broadcasts-on-nov-9/

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*