- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Tiedemaailman harhaopit

Tutkijat eivät näe enää metsää puilta. Tämä on saanut aikaan mitä ihmeellisimpiä suosituksia ravitsemuksen osalta.

Eräs tutkija huomasi taannoin mikroskoopistaan, että kananmuna sisältää kolesterolia ja loihe lausumaan, että kananmunat ovat vaarallisia. Tutkija tuijotti vain kananmunan yhtä osaa ja häneltä jäi kokonaisuus näkemättä. Alkoi vimmattu munasota.

Sitten tuli toinen tutkija, joka siirsi mikroskooppiaan aavistuksen verran sivummalle ja huomasi, että kolesterolipallukan vieressä olikin lesitiiniä, joka on rasvoja emulgoiva aine ja erittäin tärkeä mm. aivoille ja verisuonille. Vahinko oli jo kuitenkin tapahtunut ja kansalaiset saatu sekaisin, kun virallinen taho ehti antamaan viralliset suositukset välttää munien syöntiä.

•••

Nyt on meneillään A/D-vitamiinisota. Nämä samat tutkijat valehtelevat nyt meille, että A-vitamiini on vaarallista ja estää D- vitamiinin vaikutuksia. Jos tämä harhaoppi pitäisi paikkansa, ei elämä maapallolla olisi mahdollista tällaisena kuin se nyt on.

Luonnossa A- ja D- vitamiinit esiintyvät lähes aina yhdessä (esim. maidossa), sen lisäksi näiden seurana on rasvaa, koska rasvaliukoiset vitamiinit ja rasvahapot toimivat synergisesti, tukien toistensa vaikutuksia, kuten kalanmaksaöljyssä.

Kalanmaksaöljy on paras ja luonnollisin A- ja D- vitamiinien lähde, jota on käytetty jo 1700-luvulta lähtien, etenkin lasten riisitaudin ehkäisyyn. Ajatelkaa mitä tapahtuisi, jos kalalta poistettaisiin maksasta A- vitamiini, koska se muka estää D-vitamiinin vaikutuksia. Ei tarvitse olla kummoinenkaan älykkö huomatakseen, että väite A-vitamiinista on täysin absurdi.

Kaikki negatiivinen julkisuus A-vitamiinista ja sen vaarallisuudesta johtuu synteettisestä A-vitamiinista,  ei luonnonmukaisesta kalanmaksaöljystä. Tässäkin tapauksessa tutkijat ovat pääsyyllisiä, koska he tekevät tutkimuksensa keinotekoisilla A-vitamiinivalmisteilla ja sitten yleistävät johtopäätökset koskemaan myös luonnonvitamiineja. Usein kuulee tutkijan jopa sanovan, että on aivan sama onko vitamiini luonnosta vai onko se tehty synteettisesti.

Kun ostat kalanmaksaöljyä ole tarkkana, sillä kaikki valmisteet eivät ole enää luonnonmukaisia. Esimerkiksi Mölleri ja Lysi lisäävät valmisteisiinsa synteettisiä vitamiineja. Markkinoilla on myös paljon kalaöljyvalmisteita, joihin on lisätty synteettiset A- ja D- vitamiinit.

•••

Olen menettänyt uskoni kaikkiin virallisiin suosituksiin. Tajusin jo 30 vuotta sitten, että ihmisen on otettava itse vastuu terveydestään ja siihen riittää useimmiten talonpoikaisjärki. Söisin vielä tänäkin päivänä astmalääkkeitä ja antibiootteja, jos olisin uskonut lääkäreitä. Uskon Alfred Vogeliin ja hänen oppeihinsa luonnon viisaudesta valmistaa meille juuri sopivia ravintoaineita, joissa on mukana jo kaikki tuntemamme, mutta myös vielä tunnistamattomat ravintotekijät.

Esimerkiksi äidinmaito on täydellinen ravintoaine, jolla lapsi elää ja voi hyvin ensimmäiset elinkuukaudet. Äidin maidossa tuskin olisi A- ja D- vitamiinia, kolesterolia, palmitiinihappoa, lauriinihappoa, jos ne eivät olisi lapselle välttämättömiä.

Tutkijoiden kannattaakin nyt suunata mikroskooppinsa äidinmaitoon ja sen koostumukseen ja ottaa siitä suuntaviivat seuraaviin ravitsemussuosituksiin ja unohtaa evoluution vastaiset hypoteesinsa.

Kirjoittaja on luontaistuotekouluttaja ja luennoitsija.

http://www.luontaisnetti.fi/ [1]