- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Terroristikomentaja: ”Amerikkalaiset ovat puolellamme”

Yksi terroristijärjestö Al-Nusran rintaman komentajista, Abu Al-Ezz, on kertonut kuinka amerikkalaiset tukevat Al-Nusraa epäsuorasti. Amerikkalaiset toimittavat aseita ja materiaalista tukea maille, jotka puolestaan tukevat Al-Nusraa suorasti.

Länsijoukkojen kannalta kiusallinen paljastus tuli ilmi saksalaisen Koelner Stadt-Anzeiger –lehden haastattelussa. Al-Ezz kertoi myös kuinka amerikkalaiset kouluttajat opettavat jihadistijoukoille aseiden käyttöä. Haastattelija kysyi suoraan, ovatko amerikkalaiset kouluttajat todellakin mukana jihadistien riveissä. Komentaja vastasi: ”Amerikkalaiset ovat puolellamme”. Myös Israel tukee Al-Nusran rintamaa, sillä Israel on sodassa Syyrian ja Hizbollahin [1] sionistista pankkivaltaa vastustavien hallitusten kanssa.

Abu Al-Ezz kertoi kuinka amerikkalaiset eivät tue heitä suoraan, vaan amerikkalaiset tukevat maita, jotka tukevat Al-Nusraa. Tuki tällä hetkellä ei vain ole kuulema tarpeeksi vahvaa, vaan että he tarvitsevat lisää tukea Syyrian hallitusta vastaan, joka puolestaan saa tukea Venäjältä [2].

Aseellinen tuki terroristeille on tasoittanut jihadistien ja maallistuneiden shiiahallitusten välisiä voimasuhteita. Amerikkalaiset TOW-ohjukset ovat osoittautuneet tehokkaiksi, ja komentaja kertoi kuinka ohjukset annettiin suoraan heille, eikä niitä anastettu muilta ryhmiltä.

Myös upseereja Israelista, Saudi-Arabiasta, Qatarista, Turkista ja Yhdysvalloista on osallistunut sodankäyntiin Al-Nusran riveissä, ja he ovat toimineet asiantuntijatehtävissä satelliittien, rakettien ja lämpökameroiden käytössä sekä avustaneet tiedustelussa.

Eri maiden hallitukset, kuten Saudi-Arabian [3], maksavat Al-Nusran rintamalle sotilastavoitteiden täyttymisestä. Myönnetyt korvaukset ovat jopa satojentuhansien tai miljoonien luokkaa.

Komentaja myös myöntää, että Al-Nusran rintama on osa Al Qaeda –terroristiverkostoa [4]. Hän myös kommentoi, että ISIS on ajautunut pois periaatteista, joita Al-Nusran rintama kannattaa ja ISIS toimii enemmän suurvaltojen, kuten Yhdysvaltojen, etujen ja poliitisten tavoitteiden työkaluna. Al-Nusran rintaman tavoitteena on kaataa Syyrian hallinto ja perustaa Sharia-lakiin pohjautuva valtio.

Lue myös:

Suomi on Yhdysvaltojen ja Israelin ohella vaikuttava terroristien tukija [5]