”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Terroristi tuoksuu oudolta ja ostaa valmisruokia

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,50
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Amerikkalainen järjestö National Association for Gun Rights kummastelee Yhdysvaltain hallituksen toiminnan järkiperäisyyttä.

Yhdistyksen kiertokirje kertoo Yhdysvaltain keskusrikospoliisi FBI:n hiljattain lähettäneen ohjeistuksen armeijan ylijäämää myyviin kauppoihin, aseliikkeisiin, motelleihin ja hotelleihin. Ohjeistus kertoo hallituksen uudesta CAT-ohjelmasta. CAT on lyhenne sanoista Communities Against Terrorism.

CAT-ohjeistus opastaa liikkeenharjoittajia vahtimaan asiakkaitaan mm. seuraavien ”tuntomerkkien” osalta: käteisellä maksaminen, sormen tai käden puuttuminen, oudot tuoksut, ääriuskonnolliset lausumat, radikaali teologia, vedenkestävien tulitikkuaskien ja ammusten ostaminen, valmisruokien ostaminen, valonvahvistimien, vahvojen taskulamppujen tai kaasunaamarien ostaminen.

Samaan aikaan kotimaan turvallisuudesta vastaava Department of Homeland Security (DHS) ohjeistaa kansalaisia suorittamaan juuri noita hankintoja selviytymispakkaukseen, jollaista suositellaan pidettäväksi jokaisessa kodissa katastrofin varalta.

DHS:n ohjeistusta noudattamalla päätyy FBI:n terrorismiepäilty-listalle.

 

Lähteitä ja lisää luettavaa:

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=896

http://www.wnd.com/?pageId=332925

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=914

http://home.nra.org/

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*