- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Terrorismia kannattava juutalaistoimittaja Clintonille: Tue pankkien ylivaltaa!

Juutalaisen Arthur Ochs Sulzbergerin johtama New York Times julkaisi hiljattain juutalaisen Thomas Friedmanin artikkelin [1], jossa Hillary Clintonilta vaadittiin entistä fanaattisempaa tukea pankkiireille.

Clintonia pidetään jo nyt juutalaisen rikollispankki Goldman Sachsin epävirallisena presidenttiehdokkaana (1 [2], 2 [3], 3 [4]).

Clintonin ja Wall Streetin symbioosista huolimatta Friedmanin ja New York Timesin mielestä demokraattien presidenttiehdokas pitää edelleen korruptiokynttiläänsä liiaksi vakan alla. Juutalaistoimittajan mukaan Clintonin tulisi ottaa presidentinvaalien tuomasta julkisuudesta kaikki irti ja lobata kovaan ääneen pankkien puolesta.

Friedmanin mielestä demokraattipuolueen riveissä on edelleen aivan liikaa ihmisiä, jotka ”eivät pidä pankeista”. Friedmanin mukaan on ”pelottavaa, että niin monet inhoavat eliittiä”.

Peli ei kuitenkaan ole juutalaistoimittajan mielestä vielä menetetty; mikäli Hillary Clinton ottaa mallia aviomiehensä presidenttikauden talouspolitiikasta, voi hän turvata pankkien ylivallan usean vuoden ajaksi.

Viittaamalla Bill Clintonin talouspolitiikkaan Friedmanin uskotaan tarkoittavan erityisesti vuoden 2000 Commodity Futures Modernization Act –lakipakettia, joka laillisti aiemmin rikollisiksi katsotut johdannaiskeinottelutekniikat. Clintonin lakipaketti johti lopulta Amerikan myrkyllisen kiinteistökuplan syntyyn ja kansainväliseen finanssikriisiin [5].

Friedman toisin sanoen haluaa, että myös Hillary Clinton synnyttää tappavan talouskatastrofin, sillä kriisit ovat olleet kultakaivoksia [6] Friedmanin rakastamille pankkiireille.

Myös rakkaus terrorismiin yhdistää

Friedman ja Clinton ovat täydellinen pari, sillä Wall Streetin lisäksi he molemmat rakastavat terrorismia Israelin nimissä.

Clintonin ja hänen yhteistyökumppaneidensa väkivaltaisesta politiikasta uutisoimme [7] jo aiemmin tänään. Myös juutalainen äärisionisti Friedman on joutunut toistuvasti terrorismikohujen keskelle.

Esimerkiksi 2009 hän kohautti New York Times –artikkelillaan [8], jossa hän sanoi, että sionistien tulee kylvää kauhua vihollistensa riveihin murhaamalla arabisiviilejä. Friedman kannatti [9] myös Yhdysvaltojen terroripommikampanjaa [10] Serbiaa vastaan.

 

Lue myös:

Amerikanjuutalaiset mediamogulit: Pankkivastaisuus ei saa olla vaaliteema! [11]
Juutalaiset, pankit, koronkiskonta [12]
Rahan ja koronkiskonnan tyrannia [13]
”Vasemmistojuutalainen” Sanders tukee nyt Goldman Sachsin presidenttiehdokasta! [14]