”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Juutalainen veteraanipoliitikko Dianne Feinstein vastustaa rajusti aseiden yksityisomistusta.

Ted Nugent suututti juutalaiset

9 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 5 (9 ääntä, keskiarvo: 4,56)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Amerikkalainen rock-laulaja, metsästyksen puolestapuhuja ja kansallisen kivääriyhdistys National Rifle Associationin (NRA) johtokunnan jäsen Ted Nugent suututti juutalaisen Facebook-viestillään.

Amerikan hallituksen harjoittaman aseenkannon kontrollin ahkerana vastustajana tunnettu Nugent nimesi kansalaisten aseistariisuntaa ajavat juutalaiset.

Tämä kirvoitti vihaisen vastauksen juutalaisten etuja ajavalta Anti-Defamation Leaguelta. ADL:n toimitusjohtaja Jonathan A. Greenblatt käski Nugentia häpeämään ”antisemitismiään” ja poistamaan viestin ennen kuin se leviää. Lisäksi Greenblatt kehotti kaikkia tuomitsemaan Nugentin.

Jo aiemmin, vuonna 2014, Nugent oli todennut, että vapaata aseenkantoa vastustava juutalainen Harvey Weinstein ”haluaa tuhota NRA:n”. Juutalaisten vastustus siviilien aseenkantoa vastaan Amerikassa ei tosin ole mikään salaisuus: Vuonna 2011 rabbi Dovid Bendory totesi, että valtava enemmistö juutalaisista vastustaa kansalaisten aseenkanto-oikeutta. Hän myös pohti artikkelissa, josko tämä olisi yksi antisemitismin syistä Yhdysvalloissa.

UK_Nugent_FB

 

Uutinen julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Suomessa aselakeja tullaan myös tiukentamaan. Jos et omista asetta, nyt on korkein aika hankkia sellainen.

    (14)(2)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*