"Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta. Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä. Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta."

Dresden James

Juutalainen veteraanipoliitikko Dianne Feinstein vastustaa rajusti aseiden yksityisomistusta.

Ted Nugent suututti juutalaiset

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,56
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Amerikkalainen rock-laulaja, metsästyksen puolestapuhuja ja kansallisen kivääriyhdistys National Rifle Associationin (NRA) johtokunnan jäsen Ted Nugent suututti juutalaisen Facebook-viestillään.

Amerikan hallituksen harjoittaman aseenkannon kontrollin ahkerana vastustajana tunnettu Nugent nimesi kansalaisten aseistariisuntaa ajavat juutalaiset.

Tämä kirvoitti vihaisen vastauksen juutalaisten etuja ajavalta Anti-Defamation Leaguelta. ADL:n toimitusjohtaja Jonathan A. Greenblatt käski Nugentia häpeämään ”antisemitismiään” ja poistamaan viestin ennen kuin se leviää. Lisäksi Greenblatt kehotti kaikkia tuomitsemaan Nugentin.

Jo aiemmin, vuonna 2014, Nugent oli todennut, että vapaata aseenkantoa vastustava juutalainen Harvey Weinstein ”haluaa tuhota NRA:n”. Juutalaisten vastustus siviilien aseenkantoa vastaan Amerikassa ei tosin ole mikään salaisuus: Vuonna 2011 rabbi Dovid Bendory totesi, että valtava enemmistö juutalaisista vastustaa kansalaisten aseenkanto-oikeutta. Hän myös pohti artikkelissa, josko tämä olisi yksi antisemitismin syistä Yhdysvalloissa.

UK_Nugent_FB

 

Uutinen julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yksi kommenti

  1. Suomessa aselakeja tullaan myös tiukentamaan. Jos et omista asetta, nyt on korkein aika hankkia sellainen.

    (14)(2)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*