- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Tärkeä video: syyrialaistyttö kertoo pakolaistulvan todellisen syyn

Syrian Girl –nimimerkillä paremmin tunnettu Mimi Al Laham kertoo tuoreella videollaan, miksi valkoisiin maihin kohdistuu nyt ennennäkemätön pakolaistulva. Perimmäisiä syyllisiä ovat Israel, Yhdysvallat ja muut sionistisia sotia synnyttävät valtiot.

Syyrialaistytön mukaan valtamedia on alkanut kierrättää kuvia hukkuneista pakolaislapsista puhtaasti kyynisistä ja poliittisista syistä.

Syyrian konflikti on jatkunut jo kauan, mutta media heräsi vasta nyt, kun Ranska, Britannia ja Australia kutsuttiin mukaan pommittamaan maata. Kuvia hukkuneista pienokaisista käytetään nyt sotapropagandan työkaluna.

Sionisti Rupert Murdochin omistama The Sun –lehti julkaisi esimerkiksi etusivullaan kuvan hukkuneesta Aylan-nimisestä lapsesta; kuvan vieressä oli teksti: ”Pommittakaa Syyriaa Aylanin tähden!”

the sun [1]

Al Laham toteaa, että valheellisen sotapropagandan tunnistaa myös siitä, että pakolaisia käytetään tekosyynä vaatimukselle syrjäyttää Syyrian sionisminvastainen presidentti Bashar al-Assad. Merkittävä osa Eurooppaan tulevista pakolaisista ei edes ole syyrialaisia vaan esimerkiksi irakilaisia! Tästä huolimatta Israelin vihaama Assad [2] esitetään kaikkien ongelmien alkulähteenä.

Valtamedia on sortunut naurettaviin ylilyönteihin ja julkaissut kuvia pikimustista afrikkalaispakolaisista ja kutsunut näitä Assadia pakeneviksi ”syyrialaisiksi”!

Vaikka Al Laham on itse maahanmuuttajataustainen, hänellä ei ole vaikeuksia myöntää, että monet länsimaiden kulttuurimarxistipoliitikot käyttävät Syyrian kriisiä myös tekosyynä avoimien rajojen ja pakkomonikulttuurisuuden ajamiselle. ”Eurooppa on hukutettava pakolaisiin, koska muuten Assad murhaa heidät kaikki!”

Eniten syyrialaistyttöä inhottavat liberaalit länsimaiset kulttuurimarxistit, jotka tukevat sionistisia sotia ja sen jälkeen vuodattavat krokotiilinkyyneleitä sotien aiheuttamien pakolaiskriisien vuoksi. Esimerkiksi YK:n pakolaistyöryhmässä työskentelevä näyttelijä Angelina Jolie kannatti hyökkäystä Libyaa vastaan [3], mikä syöksi maan kaaokseen, josta se ei vieläkään ole toipunut.

Libyan kaatumisen ja Gaddafin murhan jälkeen liberaalit käänsivät kiväärinsä kohti Syyriaa ja vaativat Assadin syrjäyttämistä tunnetuin lopputuloksin.

Taistelu Israelin hirmuvaltaa vastaan jatkuu. [4]

Taistelu vapaan Syyrian puolesta ja Israelin hirmuvaltaa vastaan jatkuu.

Syyrialaistyttö tarjoaa selkeät ohjeet sille, kuinka syyrialainen pakolaiskriisi voidaan lopettaa:

Erityisesti meidän eurooppalaisten tulee vastustaa nykyisiä hallituksiamme, joiden johdossa on poikkeuksetta ahneita pankkiirien, Israelin ja Yhdysvaltojen orjia. Nationalismi on hyväksi niin eurooppalaisille kuin syyrialaisille.

Lopuksi syyrialaistyttö kysyy kysymyksen, johon poliittisesti korrektilla valtamedialla ei ole vastausta: Miksi Israel saarnaa länsimaille jatkuvasti ”suvaitsevaisuudesta” ja ”rasismin vastustamisesta” muttei laita tikkua ristiin pakolaisten auttamiseksi? Miksi Israelilla on lupa olla nationalistinen [5] mutta Syyrialla ja Euroopalla ei ole?

 

Lue myös:

Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset [6]
Martti Ahtisaari vihainen, koska Syyriassa ei tehty vallankaappausta [7]
Israel sekaannuksessa Hizbollahin koston jälkeen – juutalaiset tappoivat rauhanturvaajan [8]
Israel auttaa ääri-islamistista terroristijärjestöä leviämään Syyriassa [9]
YK paljastaa Israelin tuen ISIS-terroristeille [10]