"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Jeesus juutalaisille

Talousrikollisuus rehottaa vastaanottokeskusten ympärillä

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Väkivalta- ja seksuaalirikosten lisäksi uudet vastaanottokeskukset ovat lisänneet Talouselämä-lehden mukaan talousrikosten määrää.

Talouselämä uutisoi tänään, että ”vastaanottokeskusten ympärillä hyörii rekrytointiryhmiä”. Poliisin mukaan Suomessa on yrityksiä, jotka ovat haistaneet laittomassa siirtolaisuudessa helpon rahan mahdollisuuden. Turvapaikanhakijoita rekrytoidaan nyt alipalkatuksi orjatyövoimaksi.

Nykyinen maahanmuuttopolitiikka siis vain pahentaa Suomen harmaan talouden ongelmaa.

Eilen kertasimme ruotsalaisen taloustutkija Joakim Ruistin sekä valtiovarainministeri Anders Borgin kannanottoja humanitaariseen maahanmuuttoon. Heidän molempien mukaan pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat taloudellinen taakka yhteiskunnalle. Monet eivät työllisty koskaan ja ne jotka työllistyvät, polkevat usein palkkatasoa ja ruokkivat harmaata taloutta.

Talousrikollisten lisäksi jopa puolue-eliitti on päättänyt ottaa ilon irti tavallisen kansan elämää kurjistavasta pakolaiskriisistä. Viime viikolla uutisoitiin, että pääministeripuolue keskustan omistama Lomayhtymä-firma on päättänyt avata kaupallisen vastaanottokeskuksen.

Keskusta ajoi Suomen siis ensin siirtolaiskurimukseen ja tämän jälkeen ryöstää pettämänsä kansan; kaikki kulut nimittäin korvataan veronmaksajien kukkarosta. Ilman ”Juudas” Sipilän pakolaispolitiikkaa keskustan Lomayhtymä olisi sanomalehti Kalevan mukaan ajautunut konkurssiin.

 

Lue myös: Talousblogisti: Suomi pärjää ilman maahanmuuttoa

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*