- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Talousblogisti: ”turvapaikanhakijoita” päästetään Suomeen entistä lepsummin perustein

Valtamedia on kirjoittanut syksyn aikana paljon siirtolaispolitiikan [1] ”kiristämisestä” sekä erityisesti irakilaisten elintasosurffaajien käännyttämisestä. Tilastot osoittavat, että puheet ovat puhdasta valhetta.

Talousblogisti Pauli Vahtera vertasi Irakista, Afganistanista ja Somaliasta Suomeen tulleiden määriä vuosilta 2014 ja 2015: ”Viime vuonna kielteisen päätöksen sai 60 %, tänä vuonna enää 41 %.”

Yhä useammat saavat siis myönteisen päätöksen, vaikka syyskuussa maahanmuuttovirasto uskotteli kansalaisille [2], että esimerkiksi Irakista ja Somaliasta otetaan vastaisuudesta siirtolaisia paljon tiukemmalla seulalla.

vahtera1 [3]

Vahteran selvitys.

Toisin sanoen maahanmuuttovirasto valehteli suomalaisille yrittäessään tukahduttaa syksyllä leimahtanutta maahanmuuttovastaista liikehdintää [4]. Maahanmuuttovirasto väitti, että Irakin ja Somalian turvallisuustilanne oli muuttunut jo niin paljon, ettei suomalainen turvapaikka ole enää välttämätön. Nyt tullaankin pakoon matalaa elintasoa.

Vahtera summaa: ”Irakilaisista kielteisen päätöksen sai viime vuonna 49 %, tänä vuonna ainoastaan 16 %. Kyse on siis päätöksien vertaamisesta. Se hirmuinen joukko irakilaisia notkuu VOKeissa odottamassa lepsuilun jatkumista.”

Aiemmin tänä vuonna Vahtera arvosteli [5]kovin sanoin Elinkeinoelämän Valtuuskunnan valheellisia väitteitä, joiden mukaan siirtolaisuus synnyttää tulijoiden etniseen alkuperään katsomatta talouskasvua kohdemaassa.

 

Lue myös: Perussuomalainen oikeusministeri ei protestoi irakilaismurhaajien pitämistä Suomessa [6]