- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Tahtooko Amerikan seuraava ulkoministeri murhata Israelin nimissä?

Valtamedia arvuuttelee tällä hetkellä, kenestä tulee Amerikan seuraava ulkoministeri. Erot pääehdokkaiden välillä ovat lähinnä kosmeettisia – he kaikki ovat verenhimoisia sionisteja.

Tiedotusvälineiden mukaan kirkkaimmat ennakkosuosikit ovat tällä hetkellä republikaanien entinen presidenttiehdokas Mitt Romney, Amerikan entinen YK-lähettiläs John Bolton sekä New York Cityn entinen pormestari Rudy Giuliani.

Donald Trump sai paljon ääniä siksi, että hän kritisoi ankarasti uuskonservatiiveiksi kutsuttuja sionisteja [1], jotka ajoivat Amerikan esimerkiksi Irakin, Libyan ja Syyrian sotiin.

Mikäli Romney, Bolton tai Giuliani valitaan seuraavaksi ulkoministeriksi, tulee Trumpilla olemaan täysi työ uuskonservatiivien suitsimisessa.

John Bolton on jopa valtamedian ja amerikkalaisen politiikan mittapuulla silmiinpistävän väkivaltaisia arvoja kannattava sionisti. Bolton tunnetaan muun muassa työstään Jewish Institute for National Security Affairs (JINSA) –painostusjärjestössä.

The Nation –lehden [2] mukaan JINSA ajaa järjestelmällisesti vallankaappauspolitiikkaa. Järjestö on painostanut Yhdysvaltoja hyökkäämään esimerkiksi Irakia, Irania, Syyriaa ja Palestiinaa vastaan sekä murhaamaan maiden johtajia Israelin nimissä.

Bolton allekirjoittaa JINSA:n vallankaappausopin. Tällä viikolla hän julisti [3] jälleen kerran, että Yhdysvaltojen on tuhottava Iranin nykyinen hallitus ja aloitettava näin jälleen uusi sionistinen sota Lähi-idässä.

Rudy Giuliani – Irakin sodan ja kommunistiterrorismin puolesta

Myöskään Rudy Giuliani ei peittele väkivaltaista sionistista vakaumustaan. Hän pysyi myös loppuun asti Irakin sodan kannattajana [4], vaikka sota johti pakolaiskriisiin ja ääri-islamistisen terrorismin nousuun.

Israelin nimissä Giuliani on valmis tekemään yhteistyötä jopa kommunistiterroristien kanssa, vaikka kommunistien kanssa suhmurointi ei sovikaan erityisen hyvin republikaanien imagoon.

Giulianin epäillään syyllistyneen rikokseen, sillä hän on toiminut häiriintyneen [5] iranilaisen MEK-kommunistijärjestön (Mujahideen-e Khalq) palkattuna lobbaajana [6]. Yhdysvaltojen ulkoministeriö oli luokitellut MEK:n terroristijärjestöksi, kun Giuliani teki yhteistyötä ryhmän kanssa.

Giuliani tuki MEK-terroristeja siksi, että hän toivoi, että kommunistit olisivat onnistuneet väkivalloin tuhoamaan Iranin hallituksen, jota Israel pitää vihollisenaan.

Myös muun muassa juutalainen Nato-johtaja Wesley Clark on Washington Postin mukaan syyllistynyt mahdollisesti rikokseen tukemalla MEK-terroristeja.

Yhdysvallat ei ole tahtonut aloittaa kunnollisia rikostutkimuksia MEK-lobbaajia vastaan, koska MEK on saanut terroristikoulutusta Amerikan maaperällä. New Yorker –lehti [7]paljasti MEK:n ja Amerikan erikoisjoukkojen yhteistyön vuonna 2012.

New Yorkerin mukaan MEK on tehnyt tiivistä yhteistyötä salamurhista tunnetun Israelin tiedustelupalvelun, Mossadin, kanssa. Israel-yhteys selittää, miksi amerikkalaiseliitti on tehnyt mielellään yhteistyötä kommunistiterroristien kanssa.

Mikäli Giuliani saisi siis syytteet terrorismin tukemisesta, voisi oikeuden toteutuminen johtaa siihen, että suuri osa Amerikan hallitsevasta eliitistä joutuisi lopulta telkien taakse. Näin ei tule tietenkään tapahtumaan, sillä Amerikka on Israel-alisteinen oligarkia eikä oikeusvaltio.

join-the-us-army-and-fight-for-zionism [8]

Mitt Romney – sionistinen rasisti ja terrorismin tukija

Mitt Romney on puolestaan mennyt niin pitkälle, että hän on väittänyt [9], että juutalaiset ovat synnynnäisesti parempia ihmisiä kuin palestiinalaiset.

Romney ei uskaltaisi koskaan puhua samalla tavalla rotukysymyksestä suhteessa esimerkiksi Amerikan mustiin, mutta Israelissa hänellä on lupa olla palavasieluinen rasisti.

Mikäli Romneysta tulisi ulkoministeri, tulisi hän aiempien lausuntojensa perusteella jatkamaan sotaa Bashar al-Assadin hallintoa vastaan [10] Syyriassa, koska Israel vihaa Assadia. Tämä tulisi pahentamaan entisestään Euroopan pakolaiskriisiä.

Giulianin ja Boltonin tavoin Romney uskoo, että Amerikan on järjestettävä väkivaltaisia vallankaappauksia Israelin inhoamissa maissa. Romney on esimerkiksi tukenut aseiden lähettämistä [11] Assadia vastustaville terroristijärjestöille [12].

 

Lue myös:

Suomi kouluttanut terroristeja hyökkäämään Iraniin [13]
Mistä juutalaisten rooli poliittisessa eliitissä johtuu? [14]
Suomen valtamedia: Syyrialla ei oikeutta torjua jihadistien vallankaappausta [15]
Juutalaislehti: juutalaiset hallitsevat Amerikan vaalirahoitusta [16]
Israelilaispoliitikko: ”Olemme Siionin viisaita ja hallitsemme Amerikkaa” [17]
Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta [18]
Tuki Israelille merkitsee tukea ääri-islamistiselle terrorismille [19]