- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Syyrian presidentti: ”Totuus löytyy vaihtoehtomedioista!”

Ranskalainen televisiokanava haastatteli hiljattain Syyrian presidenttiä, Bashar al-Assadia. Assadin mukaan valtamedia valehtelee jatkuvasti Lähi-idän tilanteesta, minkä vuoksi totuus löytyy nykyään vaihtoehtomedioista.

Länsimainen valtamedia on mustamaalannut Assadia vuosien ajan siksi, että hän ei ole suostunut tekemään Syyriasta Israelin [1] ja monikansallisten pankkien [2] vasallivaltiota.

Esimerkiksi Suomen valtamedian [3] mukaan al-Qaidakin olisi Syyrialle parempi johtaja kuin Israel-vastainen mutta uskonnollisesti suvaitsevainen Assad. Assadia vihaava Israel tukee aktiivisesti [4] muun muassa Isisin toimintaa Syyriassa.

Ei olekaan ihme, ettei Isisiä ja al-Qaidaa vastaan taistelevalla Assadilla ole paljoa luottoa länsimaisiin valtioihin ja poliittista eliittiä hännysteleviin tiedotusvälineisiin [5]. Presidentin mukaan luotettavinta tietoa tuottavat nyt kansalaisten itsenäiset mediat.

Kun Assadilta kysyttiin tuoreessa haastattelussa, millaiset hänen terveisensä ranskalaisille ovat, hän vastasi:

”Poliitikoille tahdon sanoa, että tärkeintä on palvella nyt Syyrian kansalaisten etua. Viimeisen kuuden vuoden aikana tilanne on ollut surkea syyrialaisten kannalta. Ranskalainen politiikka [Syyriassa] on ollut myös Ranskan kansallisten etujen vastaista.”

”Ranskan kansalle tahdon sanoa, että valtamedia on epäonnistunut lähes kaikissa länsimaissa […] totuus löytyy nyt vaihtoehtomedioista.”

Totuus on Lähi-idän sotien uhri. Ranskalaisten tulee siis etsiä aitoa informaatiota vaihtoehtomedioista. […] Kansalaiset eivät saa antaa päättäjien tehdä politiikkaa, joka perustuu valheille.”

Sekä Israel että lännen valtamedia [6] ovat olleet raivoissaan erityisesti siitä, että Syyrian puolustusvoimat on kyennyt vapauttamaan Aleppon kaupungin Isisin ja ääri-islamistien liittolaisten hallusta. Israel vastasi Isisin tappioon pommittamalla Syyrian pääkaupunkia [7].

Aleppon voiton jälkeen Assad painotti lehdistölle [8], että Syyrian armeija ei tule lopettamaan vapaustaistelua vaan suuntaa katseensa ääri-islamistien ja sionistien lakeijoiden miehittämään Palmyraan.

Assad muistutti, että Yhdysvaltojen strategia on ruokkia Syyriassa kaaosta ja käyttää sekasortoa tämän jälkeen hyväkseen sodan eri osapuolten kiristämisessä. Assad aikoo panna kaaokselle lopun.

Sionistit uhkailevat siviileitä ja puhuvat ”tuomionpäivästä”

Sionisteja Assadin voittokulussa raivostuttaa etenkin se, että Syyria tulee olemaan vielä pitkään kiitollisuudenvelassa Libanonin vastarintaliike Hizbollahille [9], jonka muodostamasta uhasta maailman voimakkain ulkopoliittinen lobbausjärjestö AIPAC [10] on alkanut pitää jälleen kovaa melua.

Uudella propagandavideolla (yllä) juutalainen AIPAC esittää huonosti naamioidun uhkauksen, että Israelin on tulevaisuudessa todennäköisesti ”pakko” murhata libanonilaisia siviilejä, koska Syyrian sotakokemus on tehnyt Hizbollahista entistä vaarallisemman.

Aleppon vapautuksen jälkeen sionistit eivät tyytyneet vain uhkailemaan libanonilaissiviilejä. Israelin media syytti [11] Yhdysvaltoja siitä, että amerikkalaiset antoivat liian vähän tukea Aleppoa miehittäneille terroristeille! Israel itse on niin heikko, että se kykenee tekemään geopolitiikkaa vain orjuuttamansa Amerikan kautta [12].

Israelin mukaan ainut positiivinen elementti Syyrian tilanteen kehityksessä on se, että juutalaisvaltion kanssa tiivistä yhteistyötä tekevän Venäjän rooli alueella on kasvanut.

Al-Monitorin [13] haastatteleman israelilaisen turvallisuusviranomaisen mukaan sionistien kannalta on paljon parempi, että päätöksiä tekee Vladimir Putin [14]eikä Qassem Suleimani [15]. Tämä on ongelma, joka syyrialaisten sionismin vihollisten on ratkaistava sen jälkeen, kun ääri-islamistit on lyöty kokonaan.

Toisen al-Monitorin haastatteleman israelilaisen sotilaslähteen mukaan juutalaisvaltio on tiukan paikan tullen valmis antamaan ”kuolemaniskun Syyrialle”, mikäli Hizbollahin ja sionistien välinen taistelu kärjistyy jossain vaiheessa liikaa. Sionistit itse puhuvat ”tuomionpäivästä”.

Venäjä muodostaisi Israelille uhan ainoastaan, mikäli se pyrkisi ”tuomionpäivänä” kieltämään Israelia aloittamasta Syyrian massiivista pommittamista.

Sotilaslähteen mukaan ”Venäjä olisi valmis kääntämään selkänsä Assadille vaikka heti”, mikäli Venäjällä ei olisi laivastotukikohtaa ja suurvaltapoliittisia haaveita Syyriassa: ”Maiden välillä ei ole henkilökohtaista sidettä eikä kunnioitusta”.

Lisäksi Venäjä taistelee ääri-islamisteja vastaan Syyriassa siksi, että venäläiset pelkäävät Isisin ja al-Qaidan toiminnan vahvistavan myös Kaukasuksen alueen ääri-islamisteja. Kyse ei toisin sanoen ole Venäjän pyyteettömästä sodasta sionismin leviämistä vastaan.

assad-nasrallah1 [16]

Palkittu veteraanitoimittaja: valtamedia uutisoi Syyriasta ääri-islamistien näkökulmasta!

Palkittu brittitoimittaja Robert Fisk on hiljattain ruoskinut ankarasti valtamedian yksisilmäistä ja usein täysin valheellista Syyria-uutisointia.

Aleppon vapautuksen jälkeen hän esimerkiksi kummasteli [17], miksi valtamedia ei puhunut vapauttamisesta vaan ”valtauksesta” tai jopa ”Aleppon kaatumisesta”.

Fiskin mukaan valtamedian käyttämät sanamuodot osoittavat, että Syyriasta kirjoitetaan lännessä ääri-islamistien (ja sionistien!) näkökulmasta.

”Lähes kaikki lööpit puhuvat ’Aleppon kaatumisesta’ Syyrian armeijan käsiin – missä tahansa muissa olosuhteissa lehdistö kirjoittaisi, että armeija on ottanut kaupungin ’takaisin haltuunsa’ niin sanotuilta kapinallisilta.

Nyt lehdistö kuitenkin kirjoittaa, että Isis on ottanut Palmyran ’takaisin haltuunsa’. Isisin murhanhimoisen toiminnan huomioon ottaen olisi tietysti kirjoitettava, että Palmyra on ’kaatunut’ takaisin hirmuhallitsijoiden käsiin.”

Fisk muistuttaa, että valtamedian rakastamat äärijärjestöjen ”kapinalliset” alkoivat teloittaa siviilejä, jotka pyrkivät pakenemaan Alepposta ennen taisteluiden alkamista. Tästä huolimatta lehdistö keskittyi ainoastaan Assadin demonisointiin.

Fisk myös ihmettelee, mikseivät amerikkalaiset osallistuneet Palmyraan matkanneen Isis-sotilassaattueen pommituksiin! Eikö Amerikka ole julistanut itsensä kansainvälisen ”terrorisminvastaisen sodan” johtajaksi? Mitä Yhdysvallat enää tekee Syyriassa, mikäli Isisin pysäyttäminen ei kiinnosta?

Näihin kysymyksiin ei valtamediasta löydy vastauksia. Totuus löytyy vaihtoehtomedioista!

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Clintonia tukeva ex-CIA-johtaja: Haluan murhata Syyrian presidentin ystävät! [18]
Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset [19]
Martti Ahtisaari vihainen, koska Syyriassa ei tehty vallankaappausta [20]
Amnestykin heräsi: Yhdysvallat murhaa siviileitä Syyriassa! [21]
Al-Qaidan kumppani toivotettiin tervetulleeksi Yhdysvaltoihin [22]
Wikileaks: Yhdysvallat suunnitellut vallankaappausta Syyriaan jo 10 vuotta [23]