- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Syyrialaispakolaisen haastattelu: Irakilaiset tulevat Eurooppaan syyrialaisina hyödyntääkseen sosiaalitukia

Nuori syyrialaismies kertoo pakolaiskriisistä suositulla videolla. Pääkohdat vapaasti suomennettuna:

”Olen tuohtunut, koska kukaan täällä ei kerro totuutta. Puhutaan syyrialaispakolaisista, mutta vain kymmenen prosenttia heistä on syyrialaisia. Suurin osa on irakilaisia ja osa afgaaneja, jotka hommaavat väärennetyn syyrialaispassin.

Sitten he matkaavat Kreikkaan ja esittäytyvät syyrialaispakolaisiksi.

He haluavat Eurooppaan vain rosvoamaan sosiaalista tukea.

Tulin Eurooppaan seitsemän päivää sitten ja olen vieläkin järkyttynyt siitä mitä näen.

Kun kysyn näiltä ihmisiltä, mistä he tulevat ja voivatko he puhua arabiaa kanssani, he sanovat, etteivät he puhu arabiaa. Kysyn heiltä, miten te voitte tulla Syyriasta, ettekä puhu arabiaa? He selittelevät, että he haluavat kodin, ruokaa ja rahaa Euroopasta.

Yksi luuli, että minäkin olen ’feikkisyyrialainen’ ja sanoi, että olen hyvä teeskentelemään syyrialaista.

Media ei ole kiinnostunut siitä, että 90 prosenttia syyrialaispakolaisina esiintyvistä on jotain muuta. Mediaa kiinnostaa vain se, miten tulin Eurooppaan. Ketään ei kiinnosta totuus.

Todellisuudessa voi olla että syyrialaisia on vieläkin vähemmän, ehkä vain viisi prosenttia. Syyrialaiset tulevat Eurooppaan pakoon, mutta he haluavat palata kotiinsa, kun se on mahdollista. Nämä feikkipakolaiset tulevat Eurooppaan jäädäkseen tänne ja kupatakseen sitä.

Tapasin yhden irakilaisen ja hän kertoi, että jos hän tulisi Eurooppaan omalla kansalaisuudellaan, hänelle ei annettaisi mitään. Mutta koska hän osti väärennetyn Syyrian passin, hänelle annetaan asunto ja rahaa.

Älkää ottako kaikkia vastaan. Tarkistakaa, keitä he ovat ja sanokaa heille, että sori, me emme ota teitä vastaan.”

Suurin osa Suomeen tulevista “pakolaisista” on irakilaisia. Suomi on yksi niistä harvoista maista, jotka vielä pitävät Irakia vaarallisena maana ja antavat irakilaisille turvapaikkaoikeuden. Esimerkiksi Ruotsi ei pidä Irakia vaarallisena.

Vieläkö joku ihmettelee, miksi Suomeen tulvii Ruotsista Tornion [1] kautta irakilaisia?

 

Lähde: MV-lehti [2]