- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Supo: rikosuutisointi ei saa antaa ”sytykkeitä” rasisteille!

Suojelupoliisin turvallisuusyksikön päällikkö Kari Harju myönsi MTV3:n Huomenta Suomi –ohjelmassa [1], että viranomaiset sensuroivat maahanmuuttajarikollisuuden uutisointia poliittisin motiivein.

Kari Harju totesi jo 2013 kansallismielisten tekemässä yllätyshaastattelussa [2] pitävänsä ”monikulttuurisuutta hyvänä asiana”. Huomenta Suomi –ohjelmassa hän keskusteli muun muassa kansalaisten laillisista katupartioista.

Keskustelun sävy selvisi jo ensisekunneilla, kun MTV3:n juontaja pohti ääneen, pitäisikö suomalaisten olla pakolaiskriisin keskelläkin enemmän huolissaan ”äärioikeistosta” ja ”rasisteista” kuin rikollisista maahantunkeutujista [3]. Toimittaja ihmetteli, miten Suomen yhdistysrekisteriin pääsee ryhmiä, joiden jäsenillä on tunnetusti vääräoppisia maahanmuuttopoliittisia mielipiteitä.

Supon Harju kertoi olevansa huolissaan katupartioista, joiden jäsenet ovat esittäneet ”rasistisia” (siis maahanmuuttokriittisiä) mielipiteitä.

MTV3:n mielestä Harjun näkemykset eivät kuitenkaan olleet tarpeeksi radikaaleja. Harjua haastatellut toimittaja kummasteli, eivätkö poliisit voisi vaikuttaa siihen, keillä on oikeus perustaa katupartioita turvaamaan naapurustonsa rauhaa.

lahtipoliisi1 [4]

Eliitin sensuroimista uutisista kirjoittaminen on ”valehtelua”

Harju myönsi, että virkavalta sensuroi uutisia tunkeutujien tekemistä rikoksista, jotta tieto ei antaisi ”sytykkeitä” isänmaalliselle kansalaistoiminnalle.

Etelä-Suomen Sanomat selvitti jo viime syksynä [5], että Suomen poliisi teki siirtolaiskriisin puhjettua valtakunnallisen linjauksen siitä, että virkavallan tehtävä on pimittää tietoa ”turvapaikanhakijoiden” rikoksista.

Harju ja keskusteluun myös osallistunut kulttuurimarxistinen historioitsija Oula Silvennoinen [6] käyttivät innokkaasti suomalaisten päätoimittajien lanseeraamaa propagandatermiä ”valemedia” [7]. ”Valemedioja” ovat ne itsenäiset tiedotusvälineet, jotka uutisoivat virkavallan ja valtamedian sensuroimista uutisista – kuten maahanmuuttajarikollisuudesta.

Kuten odotettua oli (1 [8], 2 [9], 3 [10]), Silvennoinen vihjasi myös, että maahanmuuttovastaisten asenteiden takana ei välttämättä ole maahanmuuttajien oma käytös vaan Venäjän infosota.

 

Lue myös:

Poliisia kielletty tiedottamasta maahanmuuttajarikollisuudesta – ”ruokkisi rasismia”! [11]
Toimittaja tunnustaa: media sensuroi maahanmuuttajarikollisuutta ja lobbaa homokulttuuria järjestelmällisesti [12]